Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Tulcea

Inchidere cu sticla Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Tulcea.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Nu lasati vantul, ploaia, praful sa va tulbure momentul de relaxare pe terasa sau balconul dvs. Instalati inchidere cu sticla glisanta pentru a folosi aceste spatii indiferent de vreme. Inchiderea cu sticla da si mai mare utilitate spatiului de la exterior.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Multi clienti prefer terasele inchise ale restaurantelor sau cafenelelor. Inchiderea cu sticla retractabila a terasei de cafenea fidelizeaza clientii si ii determina sa revina pe tot parcursul anului.

Inchiderea cu geam glisant a terasei de restaurant sau cafenea se realizeaza cu un sistem usor de manevrat, ce permite culisarea peretilor mobili de sticla.

O inchidere cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea este foarte mobila. Veti putea glisa peretii de la inchiderea din sticla in functie de vreme, fara a perturba clientii aflati deja pe terasa. Instalam inchideri de sticla fara prag inferior pentru a crea impresia unui spatiu deschis.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Daca aveti deja o terasa sau un foisor, analizati inchiderea de terasa cu sticla glisanta. Unul dintre multele beneficii aduse de sticla este transparenta ei, lasandu-va sa va bucurati de decorul din curtea dvs.

Inchiderea de sticla pentru terasa transforma spatiul terasei dintr-un amplasament folosit exclusiv pe vreme buna, intr-un spatiu folosibil indiferent de vreme. Daca alta data asteptati venirea verii pentru a iesi in foisor, o inchidere de foisor cu sticla va extinde aceasta perioada la 365 de zile pe an.

Inchiderea de terasa cu geam glisant permite plasarea in pozitii diferite a panourilor. O inchidere de terasa cu panouri de sticla se poate deschide in mijloc si in partile laterale. Pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta depinde de sistemul ales, suprafata terasei sau foisorului, etc.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Astazi, exista tot mai multe solutii de a amplifica utilitatea terasei, inchiderea cu sticla fiind una dintre cele mai moderne solutii. Pe langa aspectul sau estetic atragator, sticla atrage si datorita transparentei sale care ajuta la crearea iluziei de ne-ingradire pentru un spatiu.

Daca vreti sa dinamizati spatiul terasei, considerati montajul unui acoperis din sticla pe terasa dvs. Inchiderea terasei cu acoperis de sticla se realizeaza cu accesorii speciale pentru a se drena apa ce se infilitreaza accidental.

Chiar daca sticla este un material dur, se pot realiza constructii cu geometrii complexe. Se utilizeaza sticla laminata sau securizata pentru a rezista la incarcari statice (zapada).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta reprezinta cea mai eficienta metoda de transformare a spatiului exterior intr-un spatiu semi-deschis sau inchis, conform dorintei dvs. Realizam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este functionala, dar si estetica, ea functionand cu mai toate stilurile arhitecturale. O inchidere de sticla pentru balcon nu va modifica fatada cladirii inrucat nu se folosesc montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

La inchiderea de balcon cu sticla armonica, panourile din sticla se pliaza prin glisare in acelasi sens, similar unui acordeon. Miscarile de glisare pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil sunt usor de realizat. Cum panourile de sticla pliabila montate la balcon nu au profile verticale (inot) si sunt discrete, ele nu altereaza decorul.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla securizata este un material dur cu rezistenta inalta la soc mecanic. Ea se obtine printr-un process de incalzire in cuptor de securizare la 7000C urmat de o racire brusca. Acest procedeu echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei si sta la baza duritatii speciale.

Inchiderea cu sticla securizata la balcon si terasa va proteja impotriva zgomotului exterior si a elementelor naturale. Alegeti inchiderea de terasa cu sticla securizata glisanta intrucat va extinde utilitatea acestui spatiu fara a-l ingradi vizual.

Atunci cand alegeti modelul de inchidere de balcon cu sticla securizata, luati aminte la dimensiunile balconlui dvs, arhitectura si structurile prezente. Inchiderea de balcon cu sticla securizata realizeaza o legatura placuta intre spatiul exterior si cel interior.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Spre deosebire de alte materiale folosite in constructii, sticla nu doar protejeaza impotriva elementelor naturale, dar si lasa razele soarelui sa treaca. Un sistem de inchidere din sticla este o investitie care creste valoarea uneir proprietati. Consultati-ne cu incredere pentru alegerea sistemului de inchidere terasa cu sticla la pret atractiv.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Montam sisteme de inchidere cu sticla glisanata cu glisare manuala stanga-dreapta. Tipul de inchidere cu sticla depinde de forma si stilul terasei. Inchiderea poate avea mai multe folii verticale de sticla solide si usor de operat. Folosim sticla securizata de 8 sau 10mm.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Pentru actionarea unui sistem de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina se folosesc miscari verticale. Operarea se poate face de la distanta prin aplicatie pe telefonul Smart sau telecomanda. Sistemul include doua straturi de rama mobile si un strat fix.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila este tot des aleasa de clienti. Inchiderea cu sticla rabatabila poate avea mai multi usi prevazute cu incuietori. Modelele oferite sunt diverse: profile colorate, profile imitatie de lemn, sticla sablata partial sau cu model, sticla securizata de 8,10 sau 12mm.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram