Solicită ofertă: 
0729 101 996
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Craiova

Inchidere cu sticla Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Craiova.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Exista diverse metode pentru a proteja terasa, balconul, gradina de iarna. Intre acestea, inchiderea cu sticla glisanta este una dintre cele mai populare solutii. Moderna si estetica, inchiderea cu sticla amplifica utilitatea spatiului de la exterior, folosibil pe tot parcursul anului.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Spatiul de la exterior la un restaurant sau cafenea atrage clientii. Inchiderea cu sticla retractabila a terasei de cafenea va face posibila utilizarea acestui spatiu indiferent de vreme.

Pentru inchiderea cu geam glisant a terasei de restaurant sau cafenea se folosesc sisteme facil de actionat de angajati, prin culisarea peretilor de sticla mobile.

Mobilitatea inchiderii cu sticla glisanta pentru restaurant nu altereaza confortul clientilor. Angajatii dvs for putea glisa peretii de la inchiderea din sticla la nevoie, intr-un mod discret si silentios. Spatiul creat prin inchiderea de sticla nu are prag inferior, pastrandu-se impresia unui spatiu deschis.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Terasa sau foisorul cresc confortul in curte, oferind un moment de relaxare la sfarsitul unei zile pline. Daca vreti sa profitati de ele la maxim, instalati inchidere de terasa cu sticla glisanta. Ea nu va lasa elementele naturale sa treaca, dar va permite sa admirati privelistea oferita, chiar si cand ploua.

Astazi nu mai trebuie sa limitati folosirea terasei pentru vreme buna. Alegeti sa instalati inchidere de sticla pentru terasa pentru protectie impotriva vremii urate. Inchiderea din sticla pentru terasa face acest spatiu mult mai practic.

Panourile pot fi amplasate in pozitii variate la inchidere de terasa cu geam glisant. Astfel, o inchidere de terasa cu panouri de sticla poate fi deschisa in mijloc si in partile laterale. Pentru a afla pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta, trebuie considerate suprafata terasei, tipul de sistem ales, etc.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Astazi, exista tot mai multe solutii de a amplifica utilitatea terasei, inchiderea cu sticla fiind una dintre cele mai moderne solutii. Pe langa aspectul sau estetic atragator, sticla atrage si datorita transparentei sale care ajuta la crearea iluziei de ne-ingradire pentru un spatiu.

Daca vreti sa dinamizati spatiul terasei, considerati montajul unui acoperis din sticla pe terasa dvs. Inchiderea terasei cu acoperis de sticla se realizeaza cu accesorii speciale pentru a se drena apa ce se infilitreaza accidental.

Chiar daca sticla este un material dur, se pot realiza constructii cu geometrii complexe. Se utilizeaza sticla laminata sau securizata pentru a rezista la incarcari statice (zapada).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta reprezinta cea mai eficienta metoda de transformare a spatiului exterior intr-un spatiu semi-deschis sau inchis, conform dorintei dvs. Realizam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este functionala, dar si estetica, ea functionand cu mai toate stilurile arhitecturale. O inchidere de sticla pentru balcon nu va modifica fatada cladirii inrucat nu se folosesc montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica este gandita ca, prin glisare, panourile din sticla sa seplieze asemeni unui acordeon, intr-un singur sens. Actiunea de glisare pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil se face cu miscari facile si simple.

Daca alegeti panouri de sticla pliabila pentru spatiul balconului, veti observa absenta profilelor verticale (toc).

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla securizata se obtine prin incalzirea sticlei in cuptor de securizare pana la 700C0 , apoi o racire brusca. Acest proces echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, ea devenind rezistenta la soc mecanic.

Inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon ofera protectie superioara impotriva vremii potrivnice si a poluarii fonice. Alegeti inchiderea terasa cu sticla securizata glisanta pentru deschiderea totala a spatiului.

Analizati dimensiunile si stilul arhitectural al balconului cand selectai modelul de inchidere de balcon cu sticla securizata. Odata instalata, inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta va deveni liantul placut intre spatiul de la exterior si cel de la interior.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Sticla este un material plurivalent, ea protejand impotriva elementelor fara a obtura vizibilitatea spre décor. Un sistem de inchidere din sticla va infrumuseta si chiar creste pretul de vanzare a unei proprietati. Va oferim consultanta in selectarea unui sistem de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu actionare manuala stanga-dreapta. Forma si design-ul terasei conteaza pentru numarul de folii verticale de sticla pentru sistem. Utilizam sticla de 8 sau 10mm pentru aceste sisteme cu sticla securizata.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Pentru a actiona sistemul de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina trebuie sa se foloseasca miscari verticale. Actionarea se poate face de la distanta prin telecomanda sau aplicatie pe telefonul mobil. Un strat fix si doua straturi mobile sunt incluse in acest sistem.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Tot mai multe terase, balcoane, gradini de iarna sunt protejate prin inchidere cu sticla pliabila/rabatabila. O inchidere cu sticla rabatabila poate contine mai multe usi, cu sau fara incuietori. Varietatea modelelor este vasta, fiind disponibile profile ce imita lemnul, colorate, sticla de 8,10 sau 12mm, sticla sablata partial sau cu model, etc.


Cere oferta
0729 101 996
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram