Solicită ofertă: 
0740 144 254
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Arad

Inchidere cu Sticla
/
Judet Arad
/
Arad
/
SC GLASS PRISMA VEST SRL
Inchidere cu sticla Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Arad.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Protejati-va de vant, frunze, ploaie in spatiul terasei, foisorului, balconului cu inchiderea cu sticla glisanta. Odata cu montajul unei inchideri cu sticla, spatiul de la exterior devine unul cu functii similare celui de la interior.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii de restaurante si cafenele stiu ca multi clienti prefera locatiile cu servire la exterior. Pentru a profita de spatiul terasei de cafenea 365 de zile in an, optati pentru inchiderea cu sticla retractabila. Clientii dvs vor reveni mereu, indiferent de vremea de afara!

Culisarea peretilor mobili de sticla este usor de realizat—un argument in plus pentru montarea de inchidere cu geam glisant la terasa de cafenea sau restaurant. Inchiderea cu sticla glisanta devine si mai versatila cand peretii sunt mobili, mai ales ca glisarea peretilor este facila si silentioasa. Intrucat nu are prag inferior, inchiderea cu sticla nu creeaza limite vizuale pentru spatiu cand peretii sunt desfasurati.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Luati in considerare inchiderea de terasa cu sticla glisanta daca detineti un foisor sau o terasa. Sticla transparenta va lasa lumina sa treaca si vizibilitatea spre décor nu va fi afectata.

Cu o inchidere de sticla pentru terasa, acest spatiu nu mai este unul folosit sporadic, ci unul utilizabil si pe vreme urata. Odata instalata o inchidere de foisor cu sticla, veti putea sa va bucurati de foisor si inainte de venirea primaverii.

Panourile pot fi plasate variat cu inchiderea de terasa cu geam glisant. Astfel, o inchidere de terasa cu panouri de sticla poate fi deschisa in partile laterale si in mijloc. Suprafata terasei sau foisorului, sistemul ales sunt cativa factori ce vor influenat pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Mijloacele prin care terasa devine mai functionala sunt diverse, dar inchiderea cu sticla se evidentiaza ca una dintre cele mai elegante. Ea are valoare estetica si creeaza iluzia unui spatiu deschis datorita transparentei.

Spatiul terasei poate fi dinamizat prin instalarea unui acoperis din sticla. La montarea inchiderii terasei cu acoperis de sticla folosim accesorii speciale pentru a drena apa infiltrata accidental.

In ciuda structurii sale compacte, sticla poate lua forme extrem de dinamice. Folosim sticla laminate sau securizata pentru ca acoperisul sa aiba rezistenta superioara la incarcarile statice (zapada).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Atunci cand va doriti sa transformati un spatiu exterior intr-unul semi-deschis sau inchis, inchiderea de balcon cu sticla glisanta este una dintre cele mai rapide solutii. Instalam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este profund estetica si versatila, ea integrandu-se armonios in majoritatea stilurilor arhitecturale. Nu se utilizeaza montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Astfel, inchiderea de sticla pentru balcon nu influenteaza negative fatada cladirii.

Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

In cazul unei inchideri de balcon cu sticla armonica, panourile din sticla se culiseaza intr-un sens, asemanator unui acordeon. Aceasta glisare pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil nu este greu de realizat de majoritatea clientilor. Panourile de sticla pliabila pentru spatiul balconului nu au profile verticale (toc), fiind subtile.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla securizata este rezultatul unui proces de incalzire la7000 C si racire brusca, ce duce la echilibrarea tensiunilor din interiorul sticlei. In consecinta, sticla prezinta rezistenta la socurile mecanice.

O inchidere cu sticla securizata pentru terasa si balcon va proteja de vant, ploaie, furtuni si zgomot stradal. Daca doriti sa folositi la maxim spatiul terasei si balconului, alegeti inchiderea terasa cu sticla securizata glisanta.

Cand decideti modelul de inchidere de balcon cu sticla securizata, trebuie sa considerati stilul arhitectural, structurile prezente si dimensiunile balconului. Pentru a face cat mai lina trecerea de la spatiul exterior la cel interior, inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta este o metoda excelenta.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Sticla este un material special, ea lasand razele naturale in spatiul terasei, dar oprind elementele naturale. Un sistem de inchidere din sticla este o aditie importanta pentru orice proprietate. Va ghidam in alegerea unui sistem de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv, astfel incat sa va bucurati de noul spatiu creat!

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu glisare manuala stanga-dreapta. In functie de design-ul si forma terasei, inchiderea cu sticla poate fi realizata din mai multe folii verticale de sticla, sigure si usor de operat. Se pot realiza sisteme cu sticla securizata de 8 si 10mm.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina este un sistem ce opereaza cu miscari verticale. El este operat cu ajutorul unei telecomenzi sau al unei aplicatii pe telefonul mobil. Sistemul include trei straturi de rama, una fixa si doua mobile.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila se raspandeste din ce in ce mai mult, fiind preferata de clienti pentru balcoane, terase, gradini de iarna, etc. O inchidere cu sticla rabatabila va permite includerea de mai multe usi, cu sau fara incuietori. Puteti alege intre modele diverse: cu profile asemanatoare lemnului, profiluri colorate, sticla securizata de 8, 10 sau 12mm, sticla sablata partial, etc.


Cere oferta
0740 144 254
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram