Solicită ofertă: 
0759 891 888
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Ploiesti

Inchidere cu Sticla
/
Judet Prahova
/
Ploiesti
/
SC PRISMA GLASS CRYSTAL SRL
Inchidere cu sticla Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Ploiesti.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Chiar daca zilele senine sunt perfecte pentru a petrece un moment de relaxare pe terasa, alegeti sa instalati inchidere cu sticla glisanta pentru a o folosi indiferent de vreme. Montam inchidere cu sticla glisanta pentru diverse spatii de exterior la pret atractiv.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Detinatorii de cafenele si restaurante incearca sa atraga cat mai multi clienti si extinderea spatiului de servire la exterior este una dintre metode. Oamenii gasesc placute terasele pe timpul verii, dar le ocolesc odata cu racirea vremii. Instalarea de inchidere din sticla protejeaza de vremea neplacuta si atrage clientii la terasa, indiferent de vreme.

Analizati instalarea de inchidere cu geam glisant pentru a fideliza clientela cafenelei sau restaurantului dvs. Astfel, terasa va fi folosita 365 de zile pe an.

O inchidere terasa cu sticla va izola de elementele naturale, zgomotul stradal si oferi un spatiu luminos. Astfel, clientii se vor putea bucura de un ceai cald pe terasa dvs, 365 de zile pe an.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

O inchidere sticla terasa aduce multe beneficii, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cand doriti o solutie de izolare a terasei, usor de folosit si de integrat in orice decor, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne optiuni. Puteti extinde utilitatea foisorului prin instalarea de inchidere foisor cu sticla.

Sticla este transparenta, astfel ca limitele unei inchideri de terasa cu panouri de sticla sunt discrete. Inchiderea de terasa cu geam glisant permite luminii sa inunde terasa, dar opreste vantul, praful, zgomotul, etc.

Utilizam foaie de sticla de 8 sau 10mm si adaptam inchiderea de terasa cu sticla la arhitectura curenta. Montam inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret convenabil pentru cei mai multi clienti.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Probabil ca ati sesizat ca inchiderea de balcon cu sticla glisanta se regaseste tot mai des in blocurile de locuinte si cladirile comerciale. Geamurile inchiderii de balcon cu geam glisant sunt mobile, ceea ce diversifica modurile de folosire a spatiului de la balcon. Mecanismul de glisare al sistemului de inchidere de balcon cu sticla este fara rame, plierea realizandu-se prin culisarea geamului.

Cum inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu are rulmenti, nu exista elemente care sa se uzeze de la frecare. Intretinerea unei inchideri de balcon in sticla nu este costisitoare. Montam inchidere de balcon cu sticla la pret accesibil pentru cei mai multi dintre dvs.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Atunci cand alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica, trebuie sa luati aminte la suprafata vitrata. Lumina solara va trece prin ferestre si va fi filtrata de sticla securizata, creand un mediu placut.

Daca optati pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata poate fi si de 90% din suprafata intreaga. Panourile de sticla pliabile constituie cele mai versatile si moderne metode de inchidere a spatiului balconului.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Va sugeram sa optati pentru inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon. Sticla securizata este un material cu rezistenta inalta la soc mecanic, datorita modului special de fabricare (ce echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei).

Inchiderea de terasa sticla securizata este preferata pentru case si constructiile de tip vila intrucat nu are profile verticale (toc) si nu modifica aspectul fatadei. O inchidere cu pvc, in schimb, ar influenta aspectul fatadei. Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta are foi din sticla independente ce gliseaza complet.

Atunci cand cautati un sistem usor de actionat si intretinut, inchiderea de balcon cu sticla securizata este o alegere moderna si durabila.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Odata ce va clarificati cum vedeti noua structura, contactati-ne pentru instalare de sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret convenabil. Forma si dimensiunile terasei sunt principalele elemente care afecteaza modelul de inchidere din sticla pentru terasa dvs.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Vantul, ploaia, praful, frigul altereaza confortul pe terasa, dar sistemele de inchidere cu sticla glisanta elimina impactul acestora. Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu prag inferior de mici dimensiuni. Cand peretii sunt retrasi, terasa va arata la fel ca inainte de montarea inchiderii de sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina este un mijloc excelent de inchidere a terasei si izolare a acesteia. El include ghidaje si caseta superioara fabricate din aluminiu extrudat. Actionarea este electrica, sistemul venind cu motor si telecomanda.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica prezinta mai multe foi din sticla pliabile. Prima foaie de sticla se deschide obisnuit, avand un sistem de prindere. Celelalte foi, insa, se deschid una cate una, pe rand. In functie de ventilatia dorita pe terasa, puteti deschide una sau mai multe foi. Mentionam ca aceste sisteme de inchidere cu sticla rabatabila sunt foarte versatile si pot ajuta si la delimitare spatiilor si la interior.


Cere oferta
0759 891 888
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram