Solicită ofertă: 
0759 891 888
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Brasov

Inchidere cu Sticla
/
Judet Brasov
/
Brasov
/
SC PRISMA GLASS CRYSTAL SRL
Inchidere cu sticla Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Brasov.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Daca sunteti in cautarea unei solutii moderne de protejare a balconului, terasei, foisorului dvs, analizati instalarea de inchidere cu sticla glisanta. Spatiul de la exterior se poate transforma total odata cu montajul unei inchideri cu sticla.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Daca detineti o cafenea sau restaurant, veti constata ca extinderea spatiului de servire la exterior atrage clientii pe vreme frumoasa. Cu o inchidere cu sticla retractabila a terasei de cafenea, veti putea servi clientii la exterior tot anul, indiferent de vreme.

Inchiderea cu geam glisant a terasei de restaurant sau cafenea se realizeaza cu un sistem usor de manevrat, ce permite culisarea peretilor mobili de sticla.

O inchidere cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea este foarte mobila. Veti putea glisa peretii de la inchiderea din sticla in functie de vreme, fara a perturba clientii aflati deja pe terasa. Instalam inchideri de sticla fara prag inferior pentru a crea impresia unui spatiu deschis.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Daca aveti deja o terasa sau un foisor, analizati inchiderea de terasa cu sticla glisanta. Unul dintre multele beneficii aduse de sticla este transparenta ei, lasandu-va sa va bucurati de decorul din curtea dvs.

Inchiderea de sticla pentru terasa transforma spatiul terasei dintr-un amplasament folosit exclusiv pe vreme buna, intr-un spatiu folosibil indiferent de vreme. Daca alta data asteptati venirea verii pentru a iesi in foisor, o inchidere de foisor cu sticla va extinde aceasta perioada la 365 de zile pe an.

Inchiderea de terasa cu geam glisant permite plasarea in pozitii diferite a panourilor. O inchidere de terasa cu panouri de sticla se poate deschide in mijloc si in partile laterale. Pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta depinde de sistemul ales, suprafata terasei sau foisorului, etc.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Astazi, exista tot mai multe solutii de a amplifica utilitatea terasei, inchiderea cu sticla fiind una dintre cele mai moderne solutii. Pe langa aspectul sau estetic atragator, sticla atrage si datorita transparentei sale care ajuta la crearea iluziei de ne-ingradire pentru un spatiu.

Daca vreti sa dinamizati spatiul terasei, considerati montajul unui acoperis din sticla pe terasa dvs. Inchiderea terasei cu acoperis de sticla se realizeaza cu accesorii speciale pentru a se drena apa ce se infilitreaza accidental.

Chiar daca sticla este un material dur, se pot realiza constructii cu geometrii complexe. Se utilizeaza sticla laminata sau securizata pentru a rezista la incarcari statice (zapada).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta reprezinta cea mai eficienta metoda de transformare a spatiului exterior intr-un spatiu semi-deschis sau inchis, conform dorintei dvs. Realizam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant nu este doar protectoare, ci si estetica si usor de integrat in orice décor. Nu se folosesc montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante, astfel ca inchiderea de sticla pentru balcon nu altereaza fatada cladirii. Cand geamurile sistemului de inchidere de balcon de sticla sunt culisate, izolarea fonica va fi excelenta.

Este usor sa curatati, chiar din interiorul terasei, inchiderea de balcon in sticla. Riscul actionarii accidentale este mic, panourile glisante din sticla fiind prevazute cu sigurante de blocare.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

La inchiderea de balcon cu sticla armonica, panourile din sticla se pliaza similar unui acordeon, in acelasi sens. Nu este nevoie decat de miscari simple pentru a glisa inchiderea de balcon cu geam pliabil. Veti remarca absenta profilelor verticale (toc) pentru panourile de sticla pliabila pentru balcon.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Pentru a se obtine sticla securizata, are loc un proces de incalzire a sticlei la 7000 C urmata de racirea brusca. Astfel, se echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei care devine rezistenta la socuri mecanice.

Inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon va ocroti impotriva vantului, prafului, ploii si a zgomotului stradal. Daca doriti sa deschideti integral aceste spatii, analizati instalarea de inchidere de terasa cu sticla securizata glisanta.

Examinati stilul decorative si dimensiunile balconului cand selectati inchiderea de balcon cu sticla securizata. Trecerea de la spatiul interior la cel exterior va deveni extrem de lina dupa montajul unei inchideri de balcon cu sticla securizata glisanta.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Sticla este mereu apreciata in constructii, intrucat protejeaza impotriva elementelor naturale, dar lasa raza soarelui sa patrunda. Orice proprietate va deveni mai atragatoare prin instalarea unui sistem de inchidere din sticla. Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Va putem ajuta sa selectati sistemul de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu glisare manuala stanga-dreapta conform preferintelor dvs. Forma si design-ul terasei impun modelul de inchidere cu sticla, ce poate include cu mai multe folii verticale de sticla. Acestea sunt usor de actionat. Se foloseste stical securizata de 8 sau 10mm.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Pentru a opera un sistem de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina se folosesc miscari verticale. Actionarea se poate face si de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie pe telefon mobil. Sistemul este alcatuit din 2 straturi mobile si 1 fixa.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila este o alegere populara pentru inchiderea de terase, balcoane, gradini de iarna. Cu inchiderea cu sticla rabatabila se pot incadra una sau mai multe usi, cu sau fara incuietori. Exista modele cu sticla sablata partial sau cu model, profile colorate, imitatie de lemn, etc. Se foloseste sticla securizata de 8, 10 sau 12mm.


Cere oferta
0759 891 888
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram