Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Oradea

Inchidere cu sticla Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Oradea.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Daca sunteti in cautarea unei metode moderne si rapide de a proteja terasa, foisorul, balconul, gradina de iarna, alegeti inchiderea cu sticla glisanta. Dupa instalarea unei inchideri cu sticla, spatiul de la exterior va functiona asemeni unuia de la interior, fiind protejat de elementele naturale.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii de restaurante si cafenele stiu ca fidelizarea clientilor este un pas important in cresterea profitului afacerii lor. Extinderea spatiului de servire la exterior atrage clientii, dar inchiderea cu sticla retractabila a terasei de cafenea va ajuta la fidelizarea clientilor.

Inchiderea cu geam glisant a terasei de cafenea sau restaurant este un sistem cu pereti mobili de sticla ce pot fi culisati facil. Mobilitatea inchiderii cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea va permite angajatilor sa gliseze peretii rapid la nevoie. In plus, glisarea peretilor de la inchiderea din sticla este silentioasa, neafectand conforul clientilor. Cum inchiderea de sticla nu are prag inferior, ea creeaza iluzia unui spatiu deschis chiar daca peretii sunt desfasurati.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Instalarea unui foisor sau a unei terase a fost primul pas pentru a va bucura de decorul curtii dvs. Profitati si mai mult de spatiul exterior prin protejarea lui cu inchidere de terasa cu sticla glisanta. Sticla va lasa lumina naturala sa treaca, dar va va proteja de vant, praf, ploaie, etc.

O terasa deschisa este folosita numai in zilele senine, dar poate fi utilizata si pe ploaie daca instalati o inchidere de sticla pentru terasa. Inchiderea de foisor cu sticla este mereu o investitie inspirata.

La inchiderea de terasa cu geam glisant, panourile pot fi plasate divers. Astfel, se poate deschide o inchidere de terasa cu panouri de sticla in partile laterale sau in mijloc. Sistemul selectat, dimensiunile terasei sau ale foisorului impacteaza pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Cu toate ca sunt disponibile diverse solutii pentru a extinde utilitate terasei, inchiderea cu sticla este una dintre cele mai moderne. Ea nu doar impacteaza ochiul, ci si elimina limitele vizuale de spatiu prin transparenta profilului.

Un acoperis din sticla pe terasa va dinamiza spatiul terasei. Pentru inchiderea terasei cu acoperis de sticla, se folosesc accesorii pentru drenarea apei infiltrate accidental.

Cu toate ca sticla este un material compact, ea permite realizarea unor design-uri dinamice. Pentru rezistenta inalta la incarcari statice (zapada), se foloseste sticla laminata sau securizata.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Atunci cand va doriti sa transformati un spatiu exterior intr-unul semi-deschis sau inchis, inchiderea de balcon cu sticla glisanta este una dintre cele mai rapide solutii. Instalam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este profund estetica si versatila, ea integrandu-se armonios in majoritatea stilurilor arhitecturale. Nu se utilizeaza montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Astfel, inchiderea de sticla pentru balcon nu influenteaza negative fatada cladirii.

Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica este gandita ca, prin glisare, panourile din sticla sa seplieze asemeni unui acordeon, intr-un singur sens. Actiunea de glisare pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil se face cu miscari facile si simple.

Daca alegeti panouri de sticla pliabila pentru spatiul balconului, veti observa absenta profilelor verticale (toc).

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla securizata se obtine prin incalzirea sticlei in cuptor de securizare pana la 700c0, apoi o racire brusca. Acest proces echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, ea devenind rezistenta la soc mecanic.

Inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon ofera protectie superioara impotriva vremii potrivnice si a poluarii fonice. Alegeti inchiderea terasa cu sticla securizata glisanta pentru deschiderea totala a spatiului.

Alegeti inchiderea de balcon cu sticla securizata adecvata balconului dvs, dimensiunilor si stilului arhitectural. O inchidere de balcon cu sticla securizata glisanta sustine o trecere placuta ochiului intre spatiul de la interior si cel de la exterior.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Multi clienti aleg sticla pentru proprietatile lor, ea protejand impotriva elementelor naturale fara a obtura vizibilitatea spre un décor. Un sistem de inchidere din sticla poate creste valoarea unei proprietati. Suntem gata sa va ajutam in selectarea unui sistem de inchidere terasa cu sticla la pret competitive.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta, culisarea realizandu-se manual stanga-dreapta. Numarul de folii verticale de sticla depinde de forma si design-ul terasei. Se instaleaza sisteme cu sticla securizata de 8 sau 10mm.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina este actionat cu miscari verticale. Aplicatie de pe mobil sau telecomanda asigura operarea de la distanta a sistemului. Intr-un astfel de sistem sunt 2 straturi de rama mobile si una fixa.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila se intalneste tot mai des in protectia teraselor, foisoarelor, balcoanelor, etc. Pot fi incluse mai multe usi (cu sau fara incuietori) la inchiderea cu sticla rabatabila. Va propunem modele variate cu profile colorate, profile ce imita lemnul, sticla securizata de 8, 10 sau 12mm, sticla sablata partial sau cu model, etc.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram