Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Închideri Terase cu Sticlă

Inchideri terase  cu sticla

1. Sistem tip ghilotina

Proiectam, producem si instalam inchideri din sticla tip ghilotina din materiale de inalta calitate, la preturi convenabile pentru cei mai multi clienti.

Beneficiile inchiderii cu sticla ale spatiului in aer liber:

 • Deoarece separa mediul extern de cel intern, asigura o izolare termica superioare
 • Fiind cu sticla securizata, ofera izolare fonica excelenta
 • Design-ul este surprinzator si modern
 • Cand sistemul automat de sticla de ghilotina este deschis in totalitate, sticla fixa din zona inferioara functioneaza la fel ca o balustrada
 • Cand se doreste protectie excelenta la conditiile meteo nefavorabile, pot fi inchise

2. Sistem tip sticla glisanta

Sistemele cu sticla glisanta reprezinta optiuni de inchidere a pergolei cu valoare estetica si functionala.
Pe langa designul modern si practicalitate, aceste sisteme se impun si prin avantajele aduse. Cu ajutorul sistemelor glisante din sticla, veti putea extinde spatiul folosibil al resedintei. Totodata, veti putea amplifica nivelul de confort in spatiul terasei, balconului. Datorita acestor sisteme, spatiile de acest gen vor fi ocrotite de vant, ploaie, ninsoare si temperaturi scazute.
inchideri terase cu sticla

Culori

3. Sistem cu panou pivotant

Acest sistem de inchidere cu sticla functioneaza prin culisarea fiecarui panou. In zona extremitatilor, panourile pivoteaza si se suprapun pe sina glisanta, perpendicular.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila este larg folosita pentru inchiderea de balcoane, terase, gradini de iarna. Cu inchiderea cu sticla rabatabila se pot include una sau mai multe usi, prevazute sau nu cu incuietori. Sunt disponibile modele cu profile colorate, imitatie de lemn, sticla sablata partial sau cu model, etc. Se utilizeaza sticla securizata de 8, 10 sau 12mm.

4. Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla culisanta securizata

Proprietarii de restaurante sau cafenele pot sa extinda spatiul de servire la exterior este o metoda de atragere a clientilor, dar inchiderea cu sticla retractabila a terasei face utilizabil spatiul tot anul. Astfel profitul afacerii dvs va creste, clientii alegand terasa inchisa indiferent de vreme.
Inchiderea cu geam glisant a terasei de cafenea sau restaurant este un sistem usor de operat, prin culisarea silentioasa a peretilor mobile de sticla.
Mobilitatea inchiderii cu sticla glisanta pentru cafenea sau restaurant este un atu pentru instalare. Peretii de la inchiderea din sticla pot fi glisati fara perturbarea clientilor, ori de cate ori este nevoie. Montam inchideri de sticla fara prag inferior—spatiul creat va pare complet deschis!

5. Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Utilitatea terasei poate fi amplificata prin diverse metode, inchiderea cu sticla evidentiindu-se cu eleganta si nota moderna. Sticla are un impact vizual puternic si transparenta sa elimina limitele vizuale evidente, aparand iluzia unui spatiu neingradit.
Pentru dinamizarea spatiului terasei, analizati instalarea unui acoperis din sticla pe terasa dvs. Folosim accesorii speciale la inchiderea terasei cu acoperis de sticla pentru drenarea apei care se infiltreaza accidental.
Cu toate ca sticla este un material solid, ea poate lua form destul de surprinzatoare. Folosim sticla lamina sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.
inchidere terasa cu acoperis de sticla
terase acoperite cu sticla in structura de aluminiu

Galerie Inchideri Terase cu Sticla

sitem ghilotina sitem ghilotina restaurant
Instalatori inchideri sticla glisanta
Cere o ofertă

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  inchideri cu sticla
  Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
  © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram