Solicită ofertă: 
0757 117 141
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Iasi

Inchidere cu sticla Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Iasi.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Profitati la maxim, 365 de zile pe an, de spatiul terasei, gradinii de iarna, a foisorului prin instalarea de inchidere cu sticla glisanta. Odata instalata inchiderea cu sticla, spatiul de la exterior va fi protejat de vant, ploaie, praf, frunze, etc.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Daca sunteti proprietarul unui restaurant sau al unei cafenele, stiti deja ca fidelizarea clientilor este un demers continuu. Extinderea la exterior a spatiului de servire atrage clientii, dar protejarea cu inchidere cu sticla retractabila a terasei de cafenea convinge clientii sa revina mereu cu placere.

Un sistem usor de operat, de culisare a peretilor mobile de sticla este specific pentru inchiderea cu geam glisant a terasei de cafenea sau restaurant. Aceasta mobilitate a inchiderii cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea va permite glisarea peretilor conform vremii. Inchiderea din sticla este usor de deschis /inchis fara a deranja clientii. Atunci cand este retrasa, inchiderea de sticla va crea impresia unui spatiu deschis, neprezentand prag inferior.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Luati in considerare inchiderea de terasa cu sticla glisanta daca detineti un foisor sau o terasa. Sticla transparenta va lasa lumina sa treaca si vizibilitatea spre décor nu va fi afectata.

Cu o inchidere de sticla pentru terasa, acest spatiu nu mai este unul folosit sporadic, ci unul utilizabil si pe vreme urata. Odata instalata o inchidere de foisor cu sticla, veti putea sa va bucurati de foisor si inainte de venirea primaverii.

Panourile pot fi plasate variat cu inchiderea de terasa cu geam glisant. Astfel, o inchidere de terasa cu panouri de sticla poate fi deschisa in partile laterale si in mijloc. Suprafata terasei sau foisorului, sistemul ales sunt cativa factori ce vor influenat pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Cu toate ca sunt disponibile diverse solutii pentru a extinde utilitate terasei, inchiderea cu sticla este una dintre cele mai moderne. Ea nu doar impacteaza ochiul, ci si elimina limitele vizuale de spatiu prin transparenta profilului.

Un acoperis din sticla pe terasa va dinamiza spatiul terasei. Pentru inchiderea terasei cu acoperis de sticla, se folosesc accesorii pentru drenarea apei infiltrate accidental.

Cu toate ca sticla este un material compact, ea permite realizarea unor design-uri dinamice. Pentru rezistenta inalta la incarcari statice (zapada), se foloseste sticla laminata sau securizata.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Atunci cand va doriti sa transformati un spatiu exterior intr-unul semi-deschis sau inchis, inchiderea de balcon cu sticla glisanta este una dintre cele mai rapide solutii. Instalam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este profund estetica si versatila, ea integrandu-se armonios in majoritatea stilurilor arhitecturale. Nu se utilizeaza montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Astfel, inchiderea de sticla pentru balcon nu influenteaza negative fatada cladirii.

Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

La inchiderea de balcon cu sticla armonica, panourile din sticla vor glisa pentru pliere asemeni unui acordeon. Actiunea de glisare pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil se face intr-un singur sens, rapid si simplu. Trebuie sa mentionam ca panourile de sticla pliabile pentru spatiul balconului sunt estetice, fara profile verticale (toc).

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Incalzirea sticlei in cuptor de securizare (pana la 7000 c), urmata de o racire brusca, are ca efect echilibrarea tensiunilor din interiorul sticlei. Asftel, sticla devine rezistenta la soc mecanic—aceasta este sticla securizata.

O inchidere cu sticla securizata pentru terasa si balcon protejeaza de elementele naturale si de zgomotul stradal. Pentru a obtine un spatiu deschis cat mai mult, putem monta inchidere terasa cu sticla securizata glisanta.

Cand selectati modelul de inchidere de balcon cu sticla securizata, trebuie sa analizati stilul decorativ curent, dimensiunile balconului, alte elemente prezente, etc. Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta poate sa devina un liant extrem de placut intre interiorul si exteriorul unei proprietati.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca alte materiale solide in constructie obtureaza privelistea, nu acelasi lucru se poate spune despre sticla. Fiind transparenta, ea reuseste sa protejeze, fara a altera vizibilitatea catre décor. Va putem ajuta in selectarea unui sistem de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Puteti opta pentru sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu glisare manuala stanga-dreapta. Forma si design-ul terasei conteaza cand alegeti sistemul si numarul de folii verticale de sticla necesare. Montam sisteme cu sticla securizata de 8 si 10mm, solide si facil de actionat.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Pentru a actiona un sistem de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina, trebuie sa folositi miscari verticale. Operarea sistemului poate fi realizata prin aplicatie de pe telefonul smart sau din telecomanda. In sistem sunt incluse 2 straturi de rama mobile si una fixa.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Multi clienti aleg sa-si protejeze gradinile de iarna, terasele, balcoanele cu inchidere cu sticla pliabila/rabatabila. Pot fi instalate mai multe usi (cu sau fara incuietori) la inchiderea cu sticla rabatabila. Modelele sunt diverse, putand alege profile similare lemnului, profile colorate, sticla de 8,10 sau 12mm, sticla sablata partial sau cu modele, etc.


Cere oferta
0757 117 141
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram