Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Constanta

Inchidere cu sticla Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Constanta.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Nu mai amanati si alegeti sa protejati foisorul cu inchidere cu sticla glisanta. Instalam inchidere cu sticla retractabila pentru terasa, foisor, balcon in vederea folosirii lor pe tot parcursul anului.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Detinatorii de cafenele si restaurante stiu ca terasele sunt locatiile preferate de clienti ori de cate ori vremea este frumoasa. Pentru folosirea terasei tot timpul anului, terasa poate fi protejata cu o inchidere cu sticla. Astfel, clientii vor alege cafeneau sau restaurantul cu terasa cu inchidere de sticla indiferent de vreme.

Sticla nu este un material complex, dar produce efecte vizuale greu de egalat de alte materiale. Inchiderea de sticla este versatila si se imbina usor cu orice décor. Instalarea unei inchideri cu geam glisant nu se intinde pe multe zile si nu perturba prestarea serviciilor.

Dupa instalarea unei inchideri cu geam la terasa cafenelei dvs, angajatii vor putea opera sistemul de inchidere rapid si silentios, fara a deranja clientii aflati pe terasa. Curatarea geamurilor se face facil, iar inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta va atrage clientii, indiferent de vremea de afara.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

terasa este frecvent expusa vantului, frunzelor, ploii si altor elemente naturale. Cu o inchidere de sticla pentru terasa veti putea proteja acest spatiu, dar va veti bucura si de o vedere panoramica neintrerupta, intrucat aceasta vine fara rama.

Inchiderea de terasa cu sticla glisanta se realizeaza rapid si sigur. Instalam inchideri de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si putine elemente. Alunecarea panourilor nu deranjeaza sonor.

Trebuie sa mentionam ca inchiderea de terasa cu geam glisant poate fi adaptata la orice tip de terasa. Va propunem si inchidere de foisor cu sticla pentru a va bucura de spatiul foisorului tot anul. Durabila, inchiderea cu geam glisant este alegerea potrivita pentru protejarea terasei. Montam modele variate de inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret convenabil.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Daca sunteti in cautarea unei structuri care sa scoata din anonimat curtea dvs, optati pentru inchiderea de terasa cu acoperis de sticla. Un acoperis de sticla permite luminii sa inunde terasa si creeaza iluzia unui spatiu lipsit de limite. Completati acoperisul de sticla cu un sistem glisant din sticla.

Pentru multe aplicatii, cel mai potrivit model este acoperisul din sticla cu forma inclinata ce ajuta la evacuarea rapida a apei pluviale si reducerea riscului de infiltratii. Acest sistem are stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare ce nu lasa frunzele sa treaca (ele pot infunda canalul de evacuare).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

profitati la maxim de spatiul balconului, indiferent de vreme, si instalati o inchidere de balcon cu sticla glisanta. Daca doriti sa eliberati o zona cat mai mare cand deschideti suprafata vitrata, optati pentru inchiderea de balcon cu geam glisant.

Examinati inchiderea de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare ce reduc spatiul necesar depozitarii canalelor. Cu acest sistem de inchidere de balcon cu sticla, spatiul folosibil este mai mare si modalitatile de utilizare sunt mai variate.

Optati pentru inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru protectia balconului de zgomotul stradal si elementele naturale. Aceasta inchidere de balcon in sticla are profil subtil si nu modifica fatada.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica are multiple avantaje, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. La inchiderea de balcon cu geam pliabil, panourile sunt glisate si suprafata se descopera total, oferind vizibilitate spre priveliste.

Panourile de sticla pliabila se pot adapta la terase de diverse forme: cu colturi sau arcade, cu forme unghiulare, etc. Ele sunt usor de operat si se desplaseaza usor si silentios in partea latereala a balconului. Cand sistemul nu este inchis, spatiul castigat este generos.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchiderea de sticla securizata are multe beneficii, cel al protectiei impotriva elementelor naturale (frunze, vant, ploaie, praf) fiind cel mai important. Beneficiile inchiderii de terasa cu sticla securizata sunt insa mai multe, ele contribuind la confort si lasand vizibilitate optima spre décor.

Sticla securizata de 10mm si profile de aluminiu in diverse culori se folosesc pentru a se produce inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta. Ea prezinta garniture siliconica transparenta, nu are profile de aluminiu pe verticala si are un aspect elegant.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca doriti un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret convenabil, va oferim diverse modele usor de ajustat la forma si dimensiunile terasei dvs. Protejati terasa de vant, ploaie, frunze cu un sistem de inchidere din sticla ce nu altereaza aspectul casei sau vilei dvs.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Ganditi-va daca sistemele de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa sunt optiuni adecvate pentru dvs. Cand sunt inchise, aceste sisteme ofera vedere panoramica spre décor. Atunci cand sunt deschise sau complet, terasa devine un spatiu liber si aerisit. Va propunem deschideri uniltarale sau bilaterale.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Ridicarea si coborarea panourilor de sticla pentru acest tip de sistem se realizeaza prin telecomanda. Sistemul include doua parti de sticla operabile prin sistem electronic. Sistemul de inchidere de terasa cu sticla tip ghilotina se poate incadra in terase de variate forme si dimensiuni.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sticla securizata de 8 sau 10mm si profile de aluminiu sunt folosite pentru fabricarea inchiderii cu sticla rabatabila. Profilele de aluminiu pot avea culori diverse si nu se deformeaza. Sistemul nu are rame intermediare si are un aspect subtil. Deschiderea acestui sistem se poate realiza in ambele sensuri.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram