Solicită ofertă: 
0757 117 141
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Bacau

Inchidere cu sticla Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Bacau.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Daca alta data foloseati foisorul, terasa, balconul, doar pe vreme frumoasa, acum aveti posibilitatea sa folositi aceste spatii pe tot parcursul anului. O inchidere cu sticla retractabila va oferi protectie de vant, ploaie, frunze, zgomot. In plus, inchiderea cu sticla glisanta este eleganta si infrumuseteaza spatiul de instalare.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii din domeniul horeca stiu ca fidelizarea clientilor se poate realiza prin diverse mijloace, extinderea spatiului de servire la exterior fiind una dintre ele. Terasele de cafenenele si restaurante atrag clientii, dar acestia vor alege alte locatii pe vreme rea. O inchidere din sticla va proteja terasa si atrage clientii si in zilele ploioase. Inchiderea cu geam glisant devine un mijloc indirect de fidelizare a clientilor.

Orice proprietar de cafenea stie deja ca cel mai cautat loc de catre client in zilele luminoase este terasa, ea oferind senzatia de spatiu exterior. Odata cu racirea vremii, insa, terasele deschise nu mai pot fi utilizate.

O inchidere terasa cu sticla va izola de elementele naturale, zgomotul stradal si oferi un spatiu luminos. Astfel, clientii se vor putea bucura de un ceai cald pe terasa dvs, 365 de zile pe an.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

O inchidere sticla terasa aduce multe beneficii, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cand doriti o solutie de izolare a terasei, usor de folosit si de integrat in orice decor, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne optiuni. Puteti extinde utilitatea foisorului prin instalarea de inchidere foisor cu sticla.

Intrucat sticla este transparenta, o inchidere de terasa cu panouri de sticla ofera senzatia de exterinde a spatiului interior, limitele vizuale fiind discrete. In plus, inchiderea de terasa cu geam glisant nu opreste trecerea luminii.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi adaptata oricarui décor si se poate realiza din foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta este tot mai des aleasa de clienti din numeroase motive. Cum geamurile sunt mobile, versatilitatea inchiderii de balcon cu geam glisant este un argument pentru achizitie. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu are rame, astfel ca plierea se realizeaza prin actionarea geamului culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu va uza componentele prin frecare, nefiind un sistem bazat pe rulmenti. Cheltuielile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici decat cele cu mecanismele clasice. Instalam orice model de inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Atunci cand alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica, trebuie sa luati aminte la suprafata vitrata. Lumina solara va trece prin ferestre si va fi filtrata de sticla securizata, creand un mediu placut.

Daca optati pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata poate fi si de 90% din suprafata intreaga. Panourile de sticla pliabile constituie cele mai versatile si moderne metode de inchidere a spatiului balconului.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Va sugeram sa optati pentru inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon. Sticla securizata este un material cu rezistenta inalta la soc mecanic, datorita modului special de fabricare (ce echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei).

Inchiderea de terasa sticla securizata este preferata pentru case si constructiile de tip vila intrucat nu are profile verticale (toc) si nu modifica aspectul fatadei. O inchidere cu PVC, in schimb, ar influenta aspectul fatadei. Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta are foi din sticla independente ce gliseaza complet.

Atunci cand cautati un sistem usor de actionat si intretinut, inchiderea de balcon cu sticla securizata este o alegere moderna si durabila.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Montam sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret atractiv, conform preferintelor dvs. Va amintim ca cel mai bun sistem de inchidere din sticla pentru terasa dvs este cel realizat conform formei, dimensiunilor terasei, dar si bugetului dvs.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Terasele sunt spatii expuse vremii potrivnice, de aceea sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt solutii potrivite. Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa in pragul inferior. Astfel, cand sistemul este in pozitie deschisa, terasa arata ca inainte de instalarea inchiderii de sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina este un mijloc excelent de inchidere a terasei si izolare a acesteia. El include ghidaje si caseta superioara fabricate din aluminiu extrudat. Actionarea este electrica, sistemul venind cu motor si telecomanda.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica este alcatuita din mai multe foi din sticla pliabile. Prima foaie de sticla are sistem de prindere, deschizandu-se obisnuit. Celelalte foi se pliaza pe rand. Puteti deshide oricate foi doriti pentru a ventila spatiul terasei. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila sunt versatile, fiind folosite si la separarea spatiilor la interior.


Cere oferta
0757 117 141
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram