Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Targu Lapus

Inchidere cu sticla Targu Lapus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Targu Lapus.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Folositi terasa tot anul prin protejarea ei cu inchidere cu sticla glisanta. Instalam inchidere cu sticla retractabila pentru terasa, foisor, balcon, la pret convenabil.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Extinderea spatiului de servire la exterior prin instalarea de terase este un pas inainte de atragere a clientilor pe timpul verii. Orice proprietar isi doreste ca acest spatiu sa fie folosibil tot anul, protejarea lui cu inchidere de sticla fiind un pas firesc.

Sticla nu este un material complex, dar este extrem de impactanta vizual. Ea permite luminii sa treaca si creeaza un loc confortabil pentru clienti, indiferent de vreme. In plus, instalarea de inchidere cu geam este rapida si nu determina oprirea serviciilor.

Actionarea unui sistem de inchidere cu sticla este silentioasa si rapida, clientii nefiind deranjati de aceasta. Angajatii vor curata cu produse obsinuite geamurile si inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta va convinge clientii sa revina pe tot parcursul anului.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Frunzele, praful, vantul, ploaia va pot impiedica sa va bucurati de un moment de liniste pe terasa. In plus, ele altereaza terasa si ii scurteaza durata de viata. Alegeti sa protejati spatiul terasei cu inchidere de sticla pentru terasa. Ea nu are rama si nu creaza limite vizibile, lasand impresia unui spatiu total deschis.

Instalam inchidere de terasa cu sticla glisanta conform preferintelor si bugetului dvs, in acord cu specificul spatiului. Montam inchidere de terasa cu panouri de sticla cu putine elemente si fara rulmenti, operarea fiind mereu silentioasa.

Inchiderea de terasa cu geam glisant este usor de adaptat la forme variate de terase. Proteajati si spatiul foisorului cu o inchidere de foisor cu sticla. Inchiderea cu geam glisant este o aditie inteleapta pentru proprietatea dvs. Instalam o gama diversa de inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret atractiv.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Daca vreti sa aduceti o nota de originalitate in curtea dvs, analizati montajul unei inchideri de terasa cu acoperis din sticla. Un acoperis din sticla creeaza impresia unui spatiu deschis si permite luminii sa treaca. Pentru un efect vizual special, adaugati un sistem glisant din sticla pentru terasa.

Un model adecvat pentru multe terase este acoperisul din sticla cu forma inclinata, ce reduce riscul de infiltratii prin facilitarea evacuarii apei pluviale. Acest sistem include stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare care nu lasa frunzele sa treaca (ele pot sa infunde canalul de evacuare).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Pentru a va relaxa in balcon, chiar si atunci cand ploua, alegeti sa il protejati cu o inchidere de balcon cu sticla glisanta. Va recomandam sa alegeti inchiderea de balcon cu geam glisant, intrucat ea permite eliberarea unei zone mari la deschiderea zonei vitrate.

In multe balcoane, inchiderea de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare este adecvata. Ea reduce spatiul necesar pentru depozitarea canalelor. Cu aceasta inchidere de balcon cu sticla, veti castiga mult spatiu folosibil in multe moduri.

Va propunem inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru a proteja balconul de elementele naturale si zgomotul stradal. In plus, inchidere de balcon in sticla nu altereaza aspectul fatadei datorita profilului discret.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica are multiple avantaje, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. La inchiderea de balcon cu geam pliabil, panourile sunt glisate si suprafata se descopera total, oferind vizibilitate spre priveliste.

Panourile de sticla pliabila se pot adapta la terase de diverse forme: cu colturi sau arcade, cu forme unghiulare, etc. Ele sunt usor de operat si se desplaseaza usor si silentios in partea latereala a balconului. Cand sistemul nu este inchis, spatiul castigat este generos.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inca va mai ganditi daca sa instalati o inchidere de sticla securizata sau nu, va reamintim cateva dintre avantajale aduse: protectia de zgomot stradal, vant, ploaie, praf, etc. In plus, inchiderea de terasa cu sticla securizata este usor de folosit si nu blocheaza vizibilitatea spre décor.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta este eleganta si moderna. Se pot utiliza profile din aluminiu in diverse culori si sticla securizata de 10mm. In plus, inchiderea de balcon cu sticla securizata nu altereaza fatada cladirii. Ea are garniture siliconica transparenta si nu prezinta profile de aluminiu pe verticala.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca doriti un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret convenabil, va oferim diverse modele usor de ajustat la forma si dimensiunile terasei dvs. Protejati terasa de vant, ploaie, frunze cu un sistem de inchidere din sticla ce nu altereaza aspectul casei sau vilei dvs.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Ganditi-vadaca sistemele de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa sunt optiuni adecvate pentru dvs. Cand sunt inchise, aceste sisteme ofera vedere panoramica spre décor. Atunci cand sunt deschise sau complet, terasa devine un spatiu liber si aerisit. Va propunem deschideri uniltarale sau bilaterale.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

In cadrul acestui sistem, o telecomanda va ajuta sa ridicati sau sa coborati electronic panourile de sticla. Sistemul are doua parti de sticla actionabile datorita sistemului electronic. Este posibila ajustarea sistemului de inchidere de terasa cu sticla tip ghilotina la terase diverse.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchidere cu sticla rabatabila include profile din aluminiu (diverse culori si rezistente la deformare) si foi de sticla securizata (de 8 sau 10mm). Sistemul este elegant si discret, nefiind prezente rame intermediare. Sistemul poate fi deschis in ambele sensuri.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram