Solicită ofertă: 
0745 219 909
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Suceava

Inchidere cu sticla Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Suceava.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

De ce sa folositi terasa doar vara cand puteti sa instalati inchidere cu sticla glisanta pentru a o folosi tot anul ? Montam inchidere cu sticla retractabila pentru terasa, foisor, balcon, etc. Ea infrumuseteaza spatiul si protejeaza de elementele naturale.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Terasele atrag clientii pe timpul verii—o realitate cunoscuta de proprietarii experimentati de cafenele si restaurante. Cand vremea se raceste, clinetii aleg spatiile de interior, terasele devenind nefolosibile. Cu inchiderea de sticla, insa, terasa de cafenea si restaurant poate fi folosita tot anul.

Sticla nu este un material foarte complex, dar impacteaza vizual puternic. In plus, inchiderea cu sticla retractabila se combina cu majoritatea stilurilor arhitecturale. Mai mult, instalarea unei inchideri cu geam glisant este rapida si nu tulbura prestarea de servicii.

Dupa montajul inchiderii cu geam la terasa de cafenea, angajatii vor actiona usor, in liniste, sistemul de inchidere. Geamurile sunt usor de curatat si inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta convinge clientii sa revina, indiferent de vreme.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Frunzele, vantul, ploaia nu strica doar momentul de relaxare pe terasa, ci si altereaza terasa, scurtandu-i durata de viata. Prin montarea unei inchideri de sticla pentru terasa, veti opri elementele naturale si va veti putea relaxa pe terasa sau foisor, chiar si cand ploua.

Montarea unei inchideri de terasa cu sticla glisanta se realizeaza rapid si sigur. Instalam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si numar mic de componente. Acestea nu se uzeaza repede si aluneca silentios.

Trebuie sa mentionam ca inchiderea de terasa cu geam glisant poate fi adaptata la orice tip de terasa. Va propunem si inchidere de foisor cu sticla pentru a va bucura de spatiul foisorului tot anul. Durabila, inchiderea cu geam glisant este alegerea potrivita pentru protejarea terasei. Montam modele variate de inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret convenabil.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Daca vreti ca terasa sa devina centrul de interes in curtea dvs, considerati instalarea unei inchideri de terasa cu acoperis din sticla. Un acoperis din sticla va va permite sa admirati noaptea cerul instelat. Pentru a dinamiza complet spatiul terasei, optati sa adaugati un sistem glisant din sticla pentru aceasta.

Puteti decide pentru acoperisul din sticla cu forma inclinata pentru facilitatea evacuarii rapide a apei pluviale. Riscul de infiltratii este mic. In plus, sistemul propus vine cu stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare care opresc frunzele sa intre si sa blocheze canalul de evacuare.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

profitati la maxim de spatiul balconului, indiferent de vreme, si instalati o inchidere de balcon cu sticla glisanta. Daca doriti sa eliberati o zona cat mai mare cand deschideti suprafata vitrata, optati pentru inchiderea de balcon cu geam glisant.

Puteti selecta o inchidere de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare care diminueaza spatiul de depozitare a canalelor. Cu acest sistem de inchidere de balcon cu sticla, spatiul castigat este mai mare si poate fi utilizat in diverse moduri.

Va propunem inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru a proteja balconul de elementele naturale si zgomotul stradal. In plus, inchidere de balcon in sticla nu altereaza aspectul fatadei datorita profilului discret.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica datorita numeroaselor beneficii. O inchidere de balcon cu geam pliabil presupune glisarea panourilor si descoperirea intregii suprafete, pentru vizibilitate totala la panorama.

Chiar daca aveti spatii cu forme unghiulare, cu colturi sau arcade, se pot folosi panouri de sticla pliabila ce sunt usor de manevrat. Panourile se deplaseaza facil si silentios, intr-o parte laterala a balconului, oferind spatiul generos dorit cand sistemul nu este inchis.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

daca ezitati in instalarea unei inchideri de sticla securizata, va amintim ca aceasta are numeroase beneficii: reducerea zgomotului, protectia de vant, praf, ploaie, utilizare facila, vizibilitate mare. Inchiderea de terasa cu sticla securizata este usor de deschis vara si de inchis iarna.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta este una dintre cele mai elegant solutii pentru casa. Se pot folosi profile din aluminiu in orice culoare si sticla securizata de 10mm. Inchiderea de balcon cu sticla securizata are garniture siliconica transparenta, fara profile de alumiuniu pe vertical ce sa altereze vizibilitatea.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Contactati-ne pentru un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret atractiv; modelele noastre pot fi ajustate la diverse forme de terase. Un sistem de inchidere din sticla va prelungi durata de viata a terasei, ferind-o de vant, ploaie, frunze si nu va modifica negativ aspectul fatadei.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa. Ele asigura vizibilitate spre priveliste chiar si atunci cand sunt inchise. Daca sunt deschisa complet sau partial, spatiul devine complet liber. Exista doua tipuri de deschidere: unilateral si bilateral.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Cu acest sistem, panourile din sticla se coboara sau ridica electronic prin intermediul unei telecomenzi. Sistemul are doua parti din sticla actionabile electronic. Ajustarea sistemului de inchidere de terasa cu ghilotina la forma si dimensiunile terasei este posibila de fiecare data.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Elementele unei inchideri cu sticla rabatabila sunt profilele din aluminiu si foi de sticla securizata mobile de 8 sau 10mm. Profilele din aluminiu vin in culori variate si nu se deformeaza. Inchiderea nu are rame intermediare, ceea ce ofera o nota eleganta aparte.


Cere oferta
0745 219 909
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram