Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Sighetu Marmatiei

Inchidere cu sticla Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Sighetu Marmatiei.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Terasa, foisorul, balconul dvs pot fi folosite tot anul cu ajutorul unei inchideri cu sticla glisanta. Protejand de elementele naturale si aducand o nota moderna, inchiderea cu geam glisant este mereu o aditie inspirata.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchiderea de terasa cu panouri de sticla retractabila este una dintre cele mai inspiratii investitii in domeniul horeca. Este stiut ca extinderea spatiului de servire este extrem de benefica pentru restaurante si cafenele. Atunci cand terasa de cafenea sau restaurant se protejeaza cu inchidere din sticla, clientii vor alege acel spatiu indiferent de vreme. Inchiderea cu geam glisant este un instrument indirect de crestere a profitului.

Daca detineti o cafenea sau un restaurant, stiti ca multi clienti prefera terasa odata cu venirea primaverii. Puteti, insa, extinde folosirea terasei chiar si pe perioada anotimpului rece cu ajutorul inchiderii de sticla pentru terasa.

O inchidere terasa cu sticla va izola de elementele naturale, zgomotul stradal si oferi un spatiu luminos. Astfel, clientii se vor putea bucura de un ceai cald pe terasa dvs, 365 de zile pe an.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchiderea de sticla terasa are multe avantaje, cel al protejarii de vant, frunze, ploaie fiind cel mai semnificativ. Daca vreti sa izolati rapid si modern terasa, alegeti inchiderea de terasa cu sticla glisanta. Optati pentru inchiderea de foisor cu sticla pentru a petrece momente de relaxare in foisor si cand vremea este mohorata.

Sticla este un material solid, dar transparent. De aceea, o terasa cu panouri de sticla nu ofera senzatia de spatiu ingradit. Inchiderea de terasa cu geam glisant lasa soarele sa intre pe terasa, dar opreste ploaia, vantul, etc.

Versatilitatea pentru inchiderea de terasa cu sticla este un alt atu, ea combinandu-se usor cu aproare orice stil arhitectural. Folosim foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Contactati-ne pentru inchidere terasa cu sticla glisanta la pret competitiv.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta este tot mai des aleasa de clienti din numeroase motive. Cum geamurile sunt mobile, versatilitatea inchiderii de balcon cu geam glisant este un argument pentru achizitie. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu are rame, astfel ca plierea se realizeaza prin actionarea geamului culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu va uza componentele prin frecare, nefiind un sistem bazat pe rulmenti. Cheltuielile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici decat cele cu mecanismele clasice. Instalam orice model de inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Atunci cand alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica, trebuie sa luati aminte la suprafata vitrata. Lumina solara va trece prin ferestre si va fi filtrata de sticla securizata, creand un mediu placut.

Cu o inchidere de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata ajunge si pana la 90% din suprafata totala. Pentru versatilitate in spatiul balconului, panourile de sticla pliabile reprezinta cele mai moderne solutii.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Pentru terase si balcon, va propunem inchidere cu sticla securizata, care ofera protectie superioara impotriva socului mecanic. Sticla securizata se obtine printr-un proces care echilibreaza tensiunile de la interior, rezultand rezistenta inalta la impact.

Intrucat nu are profile verticale (toc), inchiderea de terasa sticla securizata este ideala pentru locatiile rezidentiale si pentru constructiile tip vila unde o inchidere cu pvc ar altera fatada cladirii. Foile din sticla ale unei inchideri de balcon cu sticla securizata glisanta sunt independente si gliseaza total.

Daca sunteti interesat de un sistem durabil si facil de operat si intretinut, inchiderea de balcon cu sticla securizata este una dintre cele mai moderne solutii.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Instalam orice sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Anumite aspecte vor influenta tipul de sistem de inchidere din sticla pentru terasa dvs: dimensiunile, forma, structurile curente, stilul arhitectural, bugetul disponibil.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Acolo unde terasele necesita protectie de intemperii, respectiv cele de natura rezidentiala, sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt printre cele mai adecvate solutii. Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa pentru pragul inferior. Chiar daca sistemul este in pozitie deschisa, terasa va arata aproape la fel ca inainte de montarea de inchidere de sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Extrem de cautat pentru inchiderea terasei intrucat izoleaza excelent spatiul, sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina se opereaza automat. Include motor si telecomand, neputand fi actionat manul. Sistemul cuprinde ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica include mai multe foi din sticla ce pot fi pliate. Prima foaie de sticla (are sistem de prindere) se deschide in mod obisnuit, in timp ce restul foilor se pliaza pe rand. Se pot deschide oricate foi doriti pentru a obtine ventilatia dorita pe balcon sau terasa. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila se pot utiliza si pentru a separa spatii la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram