Solicită ofertă: 
0759 891 888
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Sfantu Gheorghe

Inchidere cu sticla Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Sfantu Gheorghe.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Alegeti sa protejati terasa, foisorul, balconul cu o inchidere cu sticla glisanta. Oferind protectie si infrumusetand decorul, inchiderea cu sticla retractabila este mereu o investitie inspirata.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii din domeniul horeca aflati in cautarea unor instrumente eficiente de fidelizare a clientele pot apela la extinderea spatiului de servire la exterior. Pentru a atrage clientii pe toata perioada anului, recomandam protejarea cu inchidere din sticla pentru terasa de cafenea sau restaurant. Inchiderea cu geam glisant va tine departe elementele naturale, determinand clientii sa revina.

Primavara si vara, terasa este cautata de clienti. Cand vremea se raceste, unii clienti doresc sa se bucure in continuare de privelistea unei locatii, alegand terasele cu inchidere cu sticla.

O inchidere terasa cu sticla va protejat clientii de vant, ploaie, zgomot si oferi confortul dorit pentru savurarea unei cesti de cafea, chiar si intr-o zi ploioasa.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

O inchidere sticla terasa aduce multe beneficii, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cand doriti o solutie de izolare a terasei, usor de folosit si de integrat in orice decor, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne optiuni. Puteti extinde utilitatea foisorului prin instalarea de inchidere foisor cu sticla.

Intrucat sticla este transparenta, o inchidere de terasa cu panouri de sticla ofera senzatia de exterinde a spatiului interior, limitele vizuale fiind discrete. In plus, inchiderea de terasa cu geam glisant nu opreste trecerea luminii.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi adaptata oricarui décor si se poate realiza din foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Exista numeroase motive pentru care tot mai multi proprietari aleg inchiderea de balcon cu sticla glisanta, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cu o inchidere de balcon cu sticla glisanta, insa, geamurile sunt mobile astfel ca inchiderea face spatiul extrem de versatile. Cum mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu prezinta rame, plierea este facila, prin simpla actionare a geamului culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu include rulmenti, astfel ca nu are componente uzabile din cauza frecarii. Astfel, costurile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici fata de cele pentru sistemele cu rulmenti. Montam inchidere de balcon cu sticla la pret atractiv pentru majoritatea clientilor.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Daca doriti sa protejati balconul cu o inchidere de balcon cu sticla armonica, incepeti prin examinarea suprafetei vitrate. Razele soarelui va patrunde in balcon, dar sticla securizata va filtra razele pentru un mediu confortabil.

Atunci cand se monteaza inchidere de balcon cu geam pliabil, aproape toata suprafata acestuia (si 90%) poate fi vitrata. Daca doriti ca sistemul sa permita utilizarea cat mai variata, optati pentru panouri de sticla pliabile.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Acolo unde nivelul de protectie dorit este inalt, recomandam inchiderea cu sticla securizata. Aceasta sticla se obtine printr-o procedura ce echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, oferin rezistenta inalta la socuri mecanice.

Inchiderea de terasa cu sticla securizata este perfecta pentru aplicatiile rezidentiale si constructiile vila pentru ca nu au profile verticale. Ele nu vor impacta negativ aspectul fatadei, asa cum o fac alte tipuri de inchidere (PVC). Foile din sticla ale inchiderii de balcon cu sticla securizata glisanta pot glisa integral si sunt independente.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata este durabila, usor de operat si mentinut, fiind o aditie inspirata pentru multi clienti.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Contactati-ne pentru un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Stilul arhitectural, structurile prezente, forma si dimensiunile terasei vor conta in alegerea unui sistem de inchidere din sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Acolo unde terasele necesita protectie de intemperii, respectiv cele de natura rezidentiala, sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt printre cele mai adecvate solutii. Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa pentru pragul inferior. In consecinta, terasa va arata ca inainte de montarea inchiderii de sticla atunci cand sistemul este in pozitie deschisa. .

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina poate fi folosit si pe pot de balustrada, dar si ca inchidere a unei terase. Este ideal pentru inchiderea terasei si izoleaza superior un spatiu.

Acest sistem are ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Include actionare electrica, fiind prevazut cu motor si telecomanda, neputand fi operat manual.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica include mai multe foi din sticla ce pot fi pliate. Prima foaie de sticla (are sistem de prindere) se deschide in mod obisnuit, in timp ce restul foilor se pliaza pe rand. Se pot deschide oricate foi doriti pentru a obtine ventilatia dorita pe balcon sau terasa. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila se pot utiliza si pentru a separa spatii la interior.


Cere oferta
0759 891 888
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram