Solicită ofertă: 
0757 117 141
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Roman

Inchidere cu sticla Roman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Roman.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

V-ati gandit ca puteti folosi terasa dvs si atunci cand ploua? Instalam inchidere cu sticla glisanta pentru terasa, balcon, foisor, etc. Inchiderea cu sticla retractabila protejeaza acest tip de spatii de exterior de elementele naturale si prelungeste durata lor de viata.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Cand vine vara, cei mai multi dintre noi cauta la terase un moment de relaxare. Proprietarii de cafenele si restaurante interesati de investitii cat mai inspirate, pot instala inchidere de sticla pentru terasa de cafenea sau restaurant. Astfel, terasa devine un spatiu utilizabil si in afara sezonului estival.

Sticla nu este un material cu proprietati complexe, dar are o valoare decorativa aparte. Inchidere cu sticla retractabila se integreaza facil oricarui stil arhitectural. In plus, instalarea unei inchideri cu geam glisant se realizeaza rapid, astfel incat activitatea afacerii dvs nu va fi afectata.

Odata ce instalam o inchidere cu geam la terasa cafenelei dvs, angajatii dvs vor actiona cu usurinta sistemul, fara a perturba clientii. Nici curatarea geamurilor nu este dificila. Profitati de inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta—ea va face clientii sa revina tot anul.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Elementele naturale pot altera spatiul terasei si nivelul dvs de confort. Daca optati pentru inchiderea de sticla pentru terasa, veti tine aceste elemente departe de terasa. Intrucat nu are rama, inchiderea de terasa cu sticla glisanta nu opreste vizibilitatea spre décor.

Greutatea ferestrelor este pe sina de jos si inchiderea de terasa cu sticla glisanta este usor de instalat si actionat. Instalam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si numar mic de elemente, alunecarea nefiind zgomotoasa.

Amintim ca inchiderea de terasa cu geam glisant este usor de ajustat la forma si dimensiunile terasei. Instalam si inchidere de foisor cu sticla pentru extinderea utilizarii lui pe tot parcursul anului. Inchiderea cu geam glisant rezista in timp si prelungeste durata de viata a terasei. Contactati-ne pentru inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Terasa poate capta atentia privitorilor si a musafirilor odata cu instalarea unei inchideri de terasa cu acoperis de sticla. Un acoperis de sticla produce un impact vizual puternic si creeaza impresia unui spatiu deschis total. Pentru un efect complet, puteti completa acoperisul de sticla cu un sistem glisant din sticla.

Va sugeram sa alegeti acoperisul din sticla cu forma inclinata, intrucat favorizeaza evacuarea rapida a apei pluviale si diminueaza riscul infiltratiilor. Sistemul include stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare ce nu lasa frunzele sa treaca.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Optati pentru inchiderea de balcon cu sticla glisanta pentru a folosi cat mai mult spatiul balconului. O inchidere de balcon cu geam glisant va ofera o zona mai mare la deschiderea suprafetei vitrate.

Pentru multe aplicatii, cea mai adecvata solutie este inchiderea de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare. Ele diminueaza spatiul pentru stocarea canalelor, spatiul rezultat fiind mai generos. Spatiul rezultat va fi utilizat variat.

Instalam inchidere de balcon cu sticla la pret convenabil pentru a feri balconul de zgomotul stradal, vant, ploaie, etc. Mai mult, inchiderea de balcon in sticla are un profil subtil si nu modifica aspectul fatadei.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica este adecvata in multe aplicatii. La inchiderea de balcon cu geam pliabil, panourile se gliseaza pentru a se lasa libera intreaga suprafata si a se castiga vizibilitate maxima catre décor.

Se pot folosi panouri de sticla pliabila indiferent de spatiu: cu arcade, colturi, forme unghiulare, etc. Panourile lasa un loc generos dupa deplasarea facila si silentioasa in partea laterala a balconului.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchiderea de sticla securizata izoleaza excelent fonic si protejeaza de elementele naturale. In plus, este usor de folosit si permite vizibilitate totala catre priveliste.

Cand cautati optiuni pentru protejarea balconului sau a terasei, inchiderea de balcon cu sticla securizata este una dintre cele mai elegante variante. Ea este fabricata cu sticla securizata de 10mm si are profiluri de aluminiu de diverse culori. Lipsita de profile de aluminiu pe verticala, dar cu garniture siliconica transparenta, inchiderea de balcon cu sticla securizata este subtila si nu modifica fatada.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca sunteti in cautarea unui sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret avantajos, alegeti dintre modelele pe care vi le propunem. Un sistem de inchidere din sticla va opri elementele naturale sa ajunga in zona terasei si nu va altera aspectul cladirii.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa. Cand sunt inchise, ele asigura vedere panoraica spre décor. Daca sunt deschise partial sau integral, obtineti un spatiu liber si aerisit. Sunt disponibile deschideri bilaterale si unilaterale.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

La acest sistem, panourile din sticla pot fi ridicate sau coborate electronic cu o telecomanda. Sistemul include doua parti de stical ce pot fi actionate prin sistemul electronic de care dispun. Se poate adapta sistemul de inchidere de terasa cu sticla ghilotina la dimensiunile si forma terasei.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

La inchiderea cu sticla rabatabila, elementele componente sunt profile din aluminiu si foi de sticla securizata mobile, de 8 sau 10mm. Nu exista rame intermediare, ceea ce ofera o nota superioara de eleganta si confort.

Sistemul este special, permitand deschiderea in ambele sensuri si special. Se folosesc profile din aluminiu cu rezistenta inalta la deformare, in diverse culori.


Cere oferta
0757 117 141
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram