Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Pitesti

Inchidere cu sticla Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Pitesti.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Alta data folosibil doar in zilele insorite de vara, spatiul de la exterior poate fi astazi protejat cu inchidere de sticla retractabila si utilizat indiferent de vreme. Montam inchidere cu sticla glisanta pentru terasa, foisor, balcon la preturi avantajoase.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii de restaurante si cafenele isi pot atrage clientii prin metode destul de simple. Extinderea spatiului de servire la exterior este o metoda eficienta. Oamenii prefera terasele vara pentru un moment de respiro. Instalarea de inchidere din sticla va transforma terasa intr-un loc ales de clienti si in afara zilelor calduroase de vara. Considerati montajul de inchidere cu geam glisant pentru terasa cafenelei sau restaurantului dvs.

Orice proprietar de cafenea stie deja ca cel mai cautat loc de catre clienti in zilele luminoase este terasa, ea oferind senzatia de spatiu exterior. Odata cu racirea vremii, insa, terasele deschise nu mai pot fi utilizate.

O inchidere terasa cu sticla va izola de elementele naturale si zgomotul stradal. Astfel, clientii se vor putea bucura de un ceai cald pe terasa dvs, 365 de zile pe an.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

O inchidere sticla terasa aduce multe beneficii, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cand doriti o solutie de izolare a terasei, usor de folosit si de integrat in orice decor, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne optiuni. Puteti extinde utilitatea foisorului prin instalarea de inchidere foisor cu sticla.

Intrucat sticla este transparenta, o inchidere de terasa cu panouri de sticla ofera senzatia de exterinde a spatiului interior, limitele vizuale fiind discrete. In plus, inchiderea de terasa cu geam glisant nu opreste trecerea luminii.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi adaptata oricarui décor si se poate realiza din foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Tot mai multi proprietari aleg inchiderea de balcon cu sticla glisanta pentru casele si apartamentele lor. O inchidere de balcon cu geam glisant ofera ocazia folosirii variate a spatiului balconului intrucat geamurile sunt mobile. In plus, mecanismul de glisare al sistemului de inchidere de balcon cu sticla nu prezinta rame. Simpla actionare a geamului culisant ajuta la plierea inchiderii.

Intrucat inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu are rulmenti, ea nu are elemente care se uzeaza in timp din cauza frecarii. Intretinerea pentru o inchidere de balcon in sticla este mai ieftina decat cea pentru un sistem clasic cu rulmenti. Montam inchidere de balcon cu sticla la pret atractiv pentru cei mai multi clienti.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Daca doriti sa instalati o inchidere de balcon cu sticla armonica, luati aminte la suprafata vitrata. Sticla va lasa razele soarelui sa patrunda, dar va filtra aceste raze pentru siguranta si sanatatea dvs.

Va amintim ca suprafata vitrata cu inchiderea de balcon cu geam pliabil poate ajunge si la 90%. Panourile de sticla pliabile sunt instrumente moderne de a folosi spatiul balconului in numeroase moduri.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Una dintre cele mai eficiente metode de protejare si securizare pe terasa si balcon este inchiderea de terasa si balcon cu sticla securizata. Sticla securizata este fabricata printr-un proces finalizat cu echilibrarea tensiunilor interne ale sticlei. Sticla securizata are rezistenta inalta la socurile mecanice.

Unul dintre motivele pentru care proprietarii aleg inchiderea de terasa cu sticla securizata este absenta profilelor verticale (toc). Spre deosebire de alte tipuri de inchideri (pvc, spre exemplu), inchiderea de balcon cu sticla nu va altera aspectul fatadei. Foile din sticla ale inchiderii de balcon cu sticla securizata glisanta sunt independente si se gliseaza integral.

Daca vreti un sistem usor de folosit, intretinut si durabil, inchiderea de balcon cu sticla securizata este o alegere potrivita.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Instalam orice sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Forma si dimensiunile terasei sunt esentiale in alegerea unui sistem de inchidere din sticla pentru terasa.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Terasele sunt spatii expuse vremii potrivnice, de aceea sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt solutii potrivite. Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa in pragul inferior. Astfel, cand sistemul este in pozitie deschisa, terasa arata ca inainte de instalarea inchiderii de sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina este un mijloc excelent de inchidere a terasei si izolare a acesteia. El include ghidaje si caseta superioara fabricate din aluminiu extrudat. Actionarea este electrica, sistemul venind cu motor si telecomanda.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica este alcatuita din mai multe foi din sticla pliabile. Prima foaie de sticla are sistem de prindere, deschizandu-se obisnuit. Celelalte foi se pliaza pe rand. Puteti deshide oricate foi doriti pentru a ventila spatiul terasei. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila sunt versatile, fiind folosite si la separarea spatiilor la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram