Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Pascani

Inchidere cu sticla Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Pascani.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Recomandam instalarea de inchidere cu sticla glisanta pentru protejarea de terasa, balcon, foisor, etc. O inchidere cu geam glisant tine elementele naturale departe si aduce o nota moderna spatiului de instalare.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Restaurantele si cafenele pot avea mai multi clienti daca extind la exterior spatiul de servire. Clientii sunt atrasi de terase. Daca acestea vin cu inchidere din sticla, terasele vor fi alese de clienti si pe vreme mohorata. Cand cautati moduri de fidelizare a clientelei, considerati si inchiderea cu geam glisant.

Orice proprietar de cafenea stie deja ca cel mai cautat loc de catre client in zilele luminoase este terasa, ea oferind senzatia de spatiu exterior. Odata cu racirea vremii, insa, terasele deschise nu mai pot fi utilizate.

O inchidere terasa cu sticla va izola de elementele naturale, zgomotul stradal si oferi un spatiu luminos. Astfel, clientii se vor putea bucura de un ceai cald pe terasa dvs, 365 de zile pe an.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

O inchidere sticla terasa aduce multe beneficii, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cand doriti o solutie de izolare a terasei, usor de folosit si de integrat in orice decor, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne optiuni. Puteti extinde utilitatea foisorului prin instalarea de inchidere foisor cu sticla.

Intrucat sticla este transparenta, o inchidere de terasa cu panouri de sticla ofera senzatia de exterinde a spatiului interior, limitele vizuale fiind discrete. In plus, inchiderea de terasa cu geam glisant nu opreste trecerea luminii.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi adaptata oricarui décor si se poate realiza din foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Intre cele mai moderne optiuni pentru inchiderea teraselor, se remarca inchidere cu sticla pentru terase. Un astfel de sistem de inchidere are acoperis fix din sticla securizata si poate avea sau nu pereti laterali. Peretii pot fi din sticla glisanta sau ficsi.

Pentru a inchide terasa fara a pierde total impresia unui spatiu fluid, optati pentru un acoperis din sticla. El vine cu stalpi de sustinere si jgheab—un sistem pentru colectarea si scurgerea apei. Folosim sticla laminata sau securizata pentru ca acoperisul sa suporte incarcari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Chiar daca beneficiul protectiei este cel mai evident, exista numeroase motive pentru care tot mai multi proprietari se indreapta spre inchiderea de balcon cu sticla glisanta. Aceasta inchidere are peretii mobili, ceea ce permite posibilitati diverse de folosire a inchiderii. In plus, mecanismul de glisare al unui sistem de inchidere de balcon cu sticla nu contine rame. Plierea se efectueaza prin operarea geamului culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri culisante nu are rulmenti, deci nu exista elemente care sa se uzeze prin frecare in timp. Astfel, intretinerea pentru inchiderea de balcon in sticla este mai ieftina decat in cazul sistemelor clasice cu rulmenti. Va oferim inchidere de balcon cu sticla la pret atractiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Pentru a alege modelul potrivit de inchidere de balcon cu sticla armonica, trebuie sa identificati corect suprafata vitrata. Razele soarelui penetreaza ferestrele, dar sticla securizata va filtra aceste raze pentru un mediu placut si sanatos.

Trebuie sa mentionam cu suprafata vitrata poate sa ajunga si la 90% din cea totala cand se opteaza pentru o inchidere de balcon cu geam pliabil. Panourile de sticla pliabile sunt ideale cand se doreste versatiliatea spatiului din balcon.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Pentru terase si balcon, va propunem inchidere cu sticla securizata, care ofera protectie superioara impotriva socului mecanic. Sticla securizata se obtine printr-un proces care echilibreaza tensiunile de la interior, rezultand rezistenta inalta la impact.

Intrucat nu are profile verticale (toc), inchiderea de terasa sticla securizata este ideala pentru locatiile rezidentiale si pentru constructiile tip vila unde o inchidere cu pvc ar altera fatada cladirii. Foile din sticla ale unei inchideri de balcon cu sticla securizata glisanta sunt independente si gliseaza total.

Daca sunteti interesat de un sistem durabil si facil de operat si intretinut, inchiderea de balcon cu sticla securizata este una dintre cele mai moderne solutii.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Instalam orice sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Anumite aspecte vor influenta tipul de sistem de inchidere din sticla pentru terasa dvs: dimensiunile, forma, structurile curente, stilul arhitectural, bugetul disponibil.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sisteme de inchidere cu sticla glisanta sunt ideale pentru aplicatiile rezidentiale. Instalam sisteme de inchidere sticla glisanta al caror prag inferior are dimensiune redusa. Chiar daca sistemul va fi in pozitie deschisa, terasa va arata la fel ca inainte de instalarea inchiderii de sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terasa cu sticla tip ghilotina izoleaza excelent un spatiu. Sistemul este compus din caseta superioara din aluminiu extrudat si ghidaje. El vine cu motor si telecomanda, pentru actionare electrica. Nu poate fi actionat manual

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica cuprinde mai multe foi din sticla ce permit plierea. Daca prima foare are sistem de prindere si se deschide obisnuit, celelalte foi se pliaza pe rand. Puteti deschide oricate foi de sticla doriti, conform nevoilor de ventilatie de la un moment dat. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabile se pot folosit si pentru delimitarea spatiilor la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram