Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Orastie

Inchidere cu sticla Orastie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Orastie.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

De ce sa folositi terasa, balconul, foisorul doar in zilele luminoase de vara? Luati in considerare instalarea de inchidere cu sticla glisanta a spatiului exterior. Astfel, il veti putea proteja de vremea urata si bucura de spatiul exterior pe tot parcursul anului.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii de restaurante sau cafenele stiu ca extinderea spatiului de servire la exterior este costisitoare, dar are un beneficiu esential pentru afacere. Clientii vor gasi atragatoare o terasa de restaurant sau cafenea. In plus, daca optati pentru inchidere cu sticla retractabila a terasie de cafenea, clientii vor reveni tot anul.

Un sistem usor de operat, de culisare a peretilor mobile de sticla este specific pentru inchiderea cu geam glisant a terasei de cafenea sau restaurant. Aceasta mobilitate a inchiderii cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea va permite glisarea peretilor conform vremii. Inchiderea din sticla este usor de deschis /inchis fara a deranja clientii. Atunci cand este retrasa, inchiderea de sticla va crea impresia unui spatiu deschis, neprezentand prag inferior.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Luati in considerare inchiderea de terasa cu sticla glisanta daca detineti un foisor sau o terasa. Sticla transparenta va lasa lumina sa treaca si vizibilitatea spre décor nu va fi afectata.

Cu o inchidere de sticla pentru terasa, acest spatiu nu mai este unul folosit sporadic, ci unul utilizabil si pe vreme urata. Odata instalata o inchidere de foisor cu sticla, veti putea sa va bucurati de foisor si inainte de venirea primaverii.

Panourile pot fi plasate variat cu inchiderea de terasa cu geam glisant. Astfel, o inchidere de terasa cu panouri de sticla poate fi deschisa in partile laterale si in mijloc. Suprafata terasei sau foisorului, sistemul ales sunt cativa factori ce vor influenat pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Cu toate ca sunt disponibile diverse solutii pentru a extinde utilitate terasei, inchiderea cu sticla este una dintre cele mai moderne. Ea nu doar impacteaza ochiul, ci si elimina limitele vizuale de spatiu prin transparenta profilului.

Un acoperis din sticla pe terasa va dinamiza spatiul terasei. Pentru inchiderea terasei cu acoperis de sticla, se folosesc accesorii pentru drenarea apei infiltrate accidental.

Cu toate ca sticla este un material compact, ea permite realizarea unor design-uri dinamice. Pentru rezistenta inalta la incarcari statice (zapada), se foloseste sticla laminata sau securizata.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Atunci cand va doriti sa transformati un spatiu exterior intr-unul semi-deschis sau inchis, inchiderea de balcon cu sticla glisanta este una dintre cele mai rapide solutii. Instalam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este profund estetica si versatila, ea integrandu-se armonios in majoritatea stilurilor arhitecturale. Nu se utilizeaza montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Astfel, inchiderea de sticla pentru balcon nu influenteaza negativ fatada cladirii.

Cand geamurile sistemului de inchidere de balcon de sticla sunt culisate, spatiul va fi protejat fonic. Curatarea de la interior a inchiderii de balcon in sticla este facila. Panourile glisante din sticla pot avea sigurante de blocare pentru evitarea actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

La inchiderea de balcon cu sticla armonica, panourile din sticla se pliaza intr-un singur sens, ca la acordeon. Sunt suficiente miscari simple pentru a glisa peretii de la inchiderea de balcon cu geam pliabil. Instalam panouri de sticla pliabila pentru balcon fara profile verticale (toc)- sunt discrete si estetice.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla de securizata se fabrica prin incalzirea la 7000 C urmata de o racire brusca. Procesul are ca efect echilibrarea tensiunilor din interiorul sticlei si duce la rezistenta inalta la soc mecanic pentru sticla securizata.

Astfel, inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon tine la distanta elementele naturale si zgomotul. Spatiul de la exterior deveni mult mai util dupa instalarea de inchidere terasa cu sticla securizata glisanta.

Pentru o inchidere de balcon cu sticla securizata, este nevoie sa luati aminte la dimensiunea lui, structurile si stilul decorativ, etc. Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta face comunicarea intre spatiul exterior si cel interior foarte lina.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Printre materialele din constructie, sticla are un loc aparte. Ea este suficient de solida pentru a proteja, dar este transparenta si nu blocheaza vizibilitatea spre décor. Un sistem de inchidere din sticla adauga valoare proprietatii. Consultati-ne in selectia unui sistem de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta, a caror culisare se poate realiza manual stanga-dreapta. Numarul de folii verticale de sticla pentru inchiderea cu sticla depinde de forma si dimensiunea terasei. Utilizam sticla securizata de 8 sau 10mm pentru aceste sisteme cu sticla securizata. Ele sunt usor de operat.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina se actioneaza prin miscari verticale. Este posibila actionarea lui de la distanta prin telecomanda sau aplicatie pe telefonul Smart. Un sistem este compus dintr-un strat de rama fix si doua straturi mobile.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila este o alegere populara pentru inchiderea de terase, balcoane, gradini de iarna. Cu inchiderea cu sticla rabatabila se pot incadra una sau mai multe usi, cu sau fara incuietori. Exista modele cu sticla sablata partial sau cu model, profile colorate, imitatie de lemn, etc. Se foloseste sticla securizata de 8, 10 sau 12mm.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram