Solicită ofertă: 
0759 891 888
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Ocna Sibiului

Inchidere cu Sticla
/
Judet Sibiu
/
Ocna Sibiului
/
SC PRISMA GLASS CRYSTAL SRL
Inchidere cu sticla Ocna Sibiului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Ocna Sibiului.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Terasele, balcoanele, gradinile de iarna pot fi ocrotite de vremea urata cu ajutorul inchiderii cu sticla glisanta. O inchidere cu sticla amplifica utilitatea spatiului de la exterior, el devenind folosibil indiferent de vreme.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Cei mai multi clienti vor gasi terasa inchisa a unui restaurant sau cafenele extrem de atragatoare. O inchidere cu sticla retractabila a terasei de cafenea va face clientii sa se intoarca la dvs, indiferent de vreme.

Inchiderea cu geam glisant a terasei de restaurant sau cafenea se realizeaza cu un sistem usor de manevrat, ce permite culisarea peretilor mobili de sticla.

O inchidere cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea este foarte mobila. Veti putea glisa peretii de la inchiderea din sticla in functie de vreme, fara a perturba clientii aflati deja pe terasa. Instalam inchideri de sticla fara prag inferior pentru a crea impresia unui spatiu deschis.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Daca aveti deja o terasa sau un foisor, analizati inchiderea de terasa cu sticla glisanta. Unul dintre multele beneficii aduse de sticla este transparenta ei, lasandu-va sa va bucurati de decorul din curtea dvs.

Inchiderea de sticla pentru terasa transforma spatiul terasei dintr-un amplasament folosit exclusiv pe vreme buna, intr-un spatiu folosibil indiferent de vreme. Daca alta data asteptati venirea verii pentru a iesi in foisor, o inchidere de foisor cu sticla va extinde aceasta perioada la 365 de zile pe an.

Inchiderea de terasa cu geam glisant permite plasarea in pozitii diferite a panourilor. O inchidere de terasa cu panouri de sticla se poate deschide in mijloc si in partile laterale. Pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta depinde de sistemul ales, suprafata terasei sau foisorului, etc.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Astazi, exista tot mai multe solutii de a amplifica utilitatea terasei, inchiderea cu sticla fiind una dintre cele mai moderne solutii. Pe langa aspectul sau estetic atragator, sticla atrage si datorita transparentei sale care ajuta la crearea iluziei de ne-ingradire pentru un spatiu.

Daca vreti sa dinamizati spatiul terasei, considerati montajul unui acoperis din sticla pe terasa dvs. Inchiderea terasei cu acoperis de sticla se realizeaza cu accesorii speciale pentru a se drena apa ce se infilitreaza accidental.

Chiar daca sticla este un material dur, se pot realiza constructii cu geometrii complexe. Se utilizeaza sticla laminata sau securizata pentru a rezista la incarcari statice (zapada).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta reprezinta cea mai eficienta metoda de transformare a spatiului exterior intr-un spatiu semi-deschis sau inchis, conform dorintei dvs. Realizam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este functionala, dar si estetica, ea functionand cu mai toate stilurile arhitecturale. O inchidere de sticla pentru balcon nu va modifica fatada cladirii inrucat nu se folosesc montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Pentru inchiderea de balcon cu sticla armonica, panourile din sticla se vor plia prin glisare precum un acordeon, in sens unic. Actiunea de glisare la inchiderea de balcon cu geam pliabil include miscari simple si usorare pentru cei mai multi clienti. In plus, panourile de sticla pliabila instalate la balcon sunt discrete, neprezentand profile verticale (toc).

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla securizeaza se impune prin rezistenta sa la soc mecanic. Aceasta sticla se produce prin incalzirea in cuptor de securizare la 7000 C urmata de o racire brusca. Procesul special va echilibra tensiunile din interiorul sticlei, oferind duritatea unica.

Un beneficiu esential adus prin instalarea de inchidere cu sticla securizata pentru terasa si balcon este protejarea de elementele naturale si zgomotul stradal. Daca doriti o deschidere completa a acestui spatiu, decideti pentru inchiderea terasa cu sticla securizata glisanta.

Selectati inchiderea de balcon cu sticla securizata in functie de dimensiunile si arhitectura balconului. Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta va realiza o legatura armonioasa intre spatiul de la interior si cel de la exterior.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Sticla se impune in constructii intrucat opreste elementele naturale, dar lasa lumina soarelui sa treaca. Un sistem de inchidere din sticla este mereu o investitie inspirata pentru o proprietate. Suntem gata sa va sprijinim in selectarea sistemului de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu glisare manuala stanga-dreapta. Forma si design-ul terasei vor influenta tipul de inchidere cu sticla. Ea poate veni cu mai multe folii verticale de sticla, usor de actionat si solide. Se utilizeaza sticla securizata de 8 sau 10mm.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Pentru a actiona un sistem de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina trebuie sa folositi miscari verticale. Acesta poate fi actionat din telecomanda sau aplicatie pe telefonul Smart. Sistemul este compus din trei straturi de rama, doua fiind mobile si una fixa.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Multi clienti aleg inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila. Inchiderea cu sticla rabatabila poate include una sau mai multe usi, cu sau fara incuietori. Sunt disponibile modele variate: cu sticla sablata partial sau cu model, profile imitatie lemn, colorate, etc. Sticla securizata poate fi de 8, 10 sau 12mm.


Cere oferta
0759 891 888
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram