Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Mioveni

Inchidere cu sticla Mioveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Mioveni.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Profitati de terasa dvs pe tot parcursul anului si protejati-o cu inchidere cu sticla glisanta. Instalam inchidere cu sticla retractabila pentru balcon, terasa, foisor, etc, la pret avantajos pentru toti clientii.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Daca sunteti detinatorul unei cafenele sau al unui restaurant, probabil ca ati constatat deja ca terasa plina in timpul verii devine un spatiu inutil odata cu racirea vremii. Alegeti sa protejati terasa de cafenea sau restaurant cu o inchidere cu sticla.

Chiar daca sticla nu este un material complex, produce un impact vizual puternic. O inchidere cu sticla retractabila se imbina usor cu decorul. Procesul instalarii unei inchideri cu geam glisant decurge repede, fara a afecta activitatea dvs.

Dupa instalarea unei inchideri cu geam la terasa cafenelei dvs, angajatii vor putea opera sistemul de inchidere rapid si silentios, fara a deranja clientii aflati pe terasa. Curatarea geamurilor se face facil, iar inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta va atrage clientii, indiferent de vremea de afara.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Terasa este frecvent expusa vantului, frunzelor, ploii si altor elemente naturale. Cu o inchidere de sticla pentru terasa veti putea proteja acest spatiu, dar va veti bucura si de o vedere panoramica neintrerupta, intrucat aceasta vine fara rama.

Instalarea unei inchideri de terasa cu sticla glisanta este facila, greutatea ferestrelor fiind pe sina de jos. Montam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si putine componente, astfel ca alunecarea este silentioasa.

Trebuie sa mentionam ca inchiderea de terasa cu geam glisant poate fi adaptata la orice tip de terasa. Va propunem si inchidere de foisor cu sticla pentru a va bucura de spatiul foisorului tot anul. Durabila, inchiderea cu geam glisant este alegerea potrivita pentru protejarea terasei. Montam modele variate de inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret convenabil.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Daca vreti ca terasa sa devina centrul de interes in curtea dvs, considerati instalarea unei inchideri de terasa cu acoperis din sticla. Un acoperis din sticla va va permite sa admirati noaptea cerul instelat. Pentru a dinamiza complet spatiul terasei, optati sa adaugati un sistem glisant din sticla pentru aceasta.

Puteti decide pentru acoperisul din sticla cu forma inclinata pentru facilitatea evacuarii rapide a apei pluviale. Riscul de infiltratii este mic. In plus, sistemul propus vine cu stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare care opresc frunzele sa intre si sa blocheze canalul de evacuare.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Profitati la maxim de spatiul balconului, indiferent de vreme, si instalati o inchidere de balcon cu sticla glisanta. Daca doriti sa eliberati o zona cat mai mare cand deschideti suprafata vitrata, optati pentru inchiderea de balcon cu geam glisant.

Puteti selecta o inchidere de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare care diminueaza spatiul de depozitare a canalelor. Cu acest sistem de inchidere de balcon cu sticla, spatiul castigat este mai mare si poate fi utilizat in diverse moduri.

Va propunem inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru a proteja balconul de elementele naturale si zgomotul stradal. In plus, inchidere de balcon in sticla nu altereaza aspectul fatadei datorita profilului discret.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica datorita numeroaselor beneficii. O inchidere de balcon cu geam pliabil presupune glisarea panourilor si descoperirea intregii suprafete, pentru vizibilitate totala la panorama.

Chiar daca aveti spatii cu forme unghiulare, cu colturi sau arcade, se pot folosi panouri de sticla pliabila ce sunt usor de manevrat. Panourile se deplaseaza facil si silentios, intr-o parte laterala a balconului, oferind spatiul generos dorit cand sistemul nu este inchis.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Daca ezitati in instalarea unei inchideri de sticla securizata, va amintim ca aceasta are numeroase beneficii: reducerea zgomotului, protectia de vant, praf, ploaie, utilizare facila, vizibilitate mare. Inchiderea de terasa cu sticla securizata este usor de deschis vara si de inchis iarna.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta este una dintre cele mai elegant solutii pentru casa. Se pot folosi profile din aluminiu in orice culoare si sticla securizata de 10mm. Inchiderea de balcon cu sticla securizata are garniture siliconica transparenta, fara profile de alumiuniu pe vertical ce sa altereze vizibilitatea.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca sunteti interesat de un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv, va propunem mai multe tipuri usor de adaptat la terasa dvs. Cu un sistem de inchidere din sticla, veti putea proteja terasa de elementele naturale, fara a modifica negativ aspectul cladirii.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Analizati sistemele de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa. Ele ofera vedere panoramica spre peisaj atunci cand sunt inchise. Cand sunt deschise partial sau complet, spatiul se transforma intr-o terasa in aer liber, complet aerisita. Puteti alege tip de deschidere unilateral sau bilateral.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

La acest sistem, panourile din sticla pot fi ridicate sau coborate electronic cu o telecomanda. Sistemul include doua parti de stical ce pot fi actionate prin sistemul electronic de care dispun. Se poate adapta sistemul de inchidere de terasa cu sticla ghilotina la dimensiunile si forma terasei.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

La inchiderea cu sticla rabatabila, elementele componente sunt profile din aluminiu si foi de sticla securizata mobile, de 8 sau 10mm. Nu exista rame intermediare, ceea ce ofera o nota superioara de eleganta si confort.

Sistemul este special, permitand deschiderea in ambele sensuri si special. Se folosesc profile din aluminiu cu rezistenta inalta la deformare, in diverse culori.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram