Solicită ofertă: 
0759 891 888
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Miercurea Sibiului

Inchidere cu sticla Miercurea Sibiului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Miercurea Sibiului.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Inchiderea cu sticla glisanta este o modalitate eleganta si eficienta de protejare a spatiilor gen terase, foisoare, balcoane, etc. Instalam inchidere cu sticla retractabila pentru o mare varietate de spatii de la exterior. Astfel, le veti putea feri de elementele naturale si folosi pe intreaga perioada a anului.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Detinatorii de restaurante si cafenele stiu ca extinderea spatiului de servire la exterior prin terase e un mod de a atrage clientii. Cei mai multi utilizeaza terasele doar vara, clientii evitandu-le pe vreme urata. Va propunem inchiderea din sticla pentru terasa de cafenea sau restaurant. Astfel, clientii vor alege terasa indiferent de vreme.

Inchiderea cu geam glisant pentru terasa protejeaza pe vreme urata si convinge clientii sa revina pe tot parcursulanului.

Odata cu instalarea unei inchideri de terasa cu sticla, clientii vor alege cafeneaua sau restaurantul dvs, spatiul de la exterior fiind confortabil indiferent de vreme.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Cel mai important beneficiu adus de inchiderea cu sticla pentru terasa este cel al protectiei de vant, ploaie, praf, etc. Inchiderea de terasa cu sticla glisanta este, insa, si usor de folosit si imbinat cu orice décor curent. Este valabila si inchiderea de foisor cu sticla pentru foisorul din curte.

Sticla este un material solid, dar transparent astfel ca o inchidere de terasa cu panouri de sticla nu va crea senzatia unui spatiu ingradit. In plus, inchiderea de terasa cu geam glisant nu opreste trecerea luminii.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi adaptata oricarui décor si se poate realiza din foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Exista numeroase motive pentru care tot mai multi proprietari aleg inchiderea de balcon cu sticla glisanta, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cu o inchidere de balcon cu sticla glisanta, insa, geamurile sunt mobile astfel ca inchiderea face spatiul extrem de versatile. Cum mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu prezinta rame, plierea este facila, prin simpla actionare a geamului culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu include rulmenti, astfel ca nu are componente uzabile din cauza frecarii. Astfel, costurile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici fata de cele pentru sistemele cu rulmenti. Montam inchidere de balcon cu sticla la pret atractiv pentru majoritatea clientilor.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Daca doriti sa protejati balconul cu o inchidere de balcon cu sticla armonica, incepeti prin examinarea suprafetei vitrate. Razele soarelui va patrunde in balcon, dar sticla securizata va filtra razele pentru un mediu confortabil.

Atunci cand se monteaza inchidere de balcon cu geam pliabil, aproape toata suprafata acestuia (si 90%) poate fi vitrata. Daca doriti ca sistemul sa permita utilizarea cat mai variata, optati pentru panouri de sticla pliabile.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Acolo unde nivelul de protectie dorit este inalt, recomandam inchiderea cu sticla securizata. Aceasta sticla se obtine printr-o procedura ce echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, oferin rezistenta inalta la socuri mecanice.

Inchiderea de terasa cu sticla securizata este perfecta pentru aplicatiile rezidentiale si constructiile vila pentru ca nu au profile verticale. Ele nu vor impacta negativ aspectul fatadei, asa cum o fac alte tipuri de inchidere (pvc). Foile din sticla ale inchiderii de balcon cu sticla securizata glisanta pot glisa integral si sunt independente.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata este durabila, usor de operat si mentinut, fiind o aditie inspirata pentru multi clienti.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Va punem la dispozitie orice sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret avantajos. Va incurajam sa alegeti sistemul de inchidere din sticla in functie de forma, dimensiunile terasei si structurile prezente.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Terasele rezidentiale sunt principalele spatii care beneficiaza de inchiderea cu sticla glisanta, ele fiind mereu expuse la elementele naturale. Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu prag inferior de mici dimensiuni. Prin urmare, atunci cand sistemul este in pozitie deschisa, terasa va arata ca inainte de a avea inchidere de sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla de tip ghilotina asigura un nivel inalt de izolare pentru terase. Sistemul este compus din ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Actionarea este exclusiv electicrica prin telecomanda, sistemul avand motor.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica este compusa din mai multe foi din sticla care se pliaza. Daca prima foaie are sistem de prindere si se deschide in mod obisnuit, celelalte foi se pliaza una cate una. Veti putea deschide oricate foi doriti, in functie de ventilatia necesara pe terasa la un moment dat. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila sunt larg raspandite, ele ajutand si la crearea de spatii la interior.


Cere oferta
0759 891 888
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram