Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Hunedoara

Inchidere cu sticla Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Hunedoara.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Printre solutiile de protejare a balcoanelor, teraselor, gradinilor de iarna, etc se evidentiaza inchiderea cu sticla glisanta. Moderna si eficienta, inchiderea cu sticla converteste spatiul de la exterior intr-unul utilizabil indiferent de vreme.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Profitati de spatiul exterior al terasei cafenelei sau restaurantului dvs si transformati-l in spatiu de servire. Daca vreti sa folositi terasa tot anul, instalati inchidere cu sticla retractabila a terasei de cafenea—clientii dvs vor reveni mereu cu placere!

Angajatii dvs vor actiona usor inchiderea cu geam glisant a terasei de restaurant sau cafenea, prin culisarea peretilor mobili de sticla. Inchiderea cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea nu este statica. Dimpotriva, peretii de la inchiderea de sticla pot fi glisati in functie de vreme, fara a altera confortul clientilor de pe terasa. Pentru a crea iluzia unui spatiu deschis, instalam inchideri de sticla fara prag inferior.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Daca aveti deja o terasa sau un foisor, analizati inchiderea de terasa cu sticla glisanta. Unul dintre multele beneficii este transparenta sticlei, ea lasandu-va sa va bucurati de decorul din curtea dvs.

Inchiderea de sticla pentru terasa transforma spatiul terasei dintr-un amplasament folosit exclusiv pe vreme buna, intr-un spatiu folosibil indiferent de vreme. Cu o inchidere de foisor cu sticla veti putea folosi spatiul 365 de zile pe an.

Inchiderea de terasa cu geam glisant permite plasarea in pozitii diferite a panourilor. O inchidere de terasa cu panouri de sticla se poate deschide in mijloc si in partile laterale. Pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta depinde de sistemul ales, suprafata terasei sau foisorului, etc.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Daca in trecut, spatiul terasei putea fi folosit doar pe vreme frumoasa, astazi exista numeroase solutii pentru amplificarea utilitatii sale indiferent de vreme. Intre aceste solutii, se evidentiaza inchiderea cu sticla, ce protejeaza de elemente si creaza senzatia unui spatiu deschis prin transparenta sa.

Pentru un accent dinamic, alegeti acoperisul din sticla pentru terasa. Inchiderea terasei cu acoperis de sticla implica folosirea de accesorii pentru drenajul apei infiltrate accidental.

In ciuda duritatii sale, sticla permite obtinerea unor profile extrem de variate. Pentru rezistenta la incarcari statice (zapada), acoperisul se realizeaza cu sticla laminate sau securizata.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta reprezinta cea mai eficienta metoda de transformare a spatiului exterior intr-un spatiu semi-deschis sau inchis, conform dorintei dvs. Realizam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este functionala, dar si estetica, ea functionand cu mai toate stilurile arhitecturale. O inchidere de sticla pentru balcon nu va modifica fatada cladirii inrucat nu se folosesc montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Panourile de sticla ale unei inchideri de balcon cu sticla armonica se pliaza prin glisare intr-un singur sens, ca la acordeon. Nu e nevoie decat de miscari simple si usoare pentru a glisa inchiderea de balcon cu geam pliabil. Absenta profilelor verticale (toc) face panourile de sticla pliabila pentru spatiul balconului extrem de estetice.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Un proces de incalzire a sticlei la 7000c urmat imediat de o racire brusca duce la echilibrarea tensiunilor interne ale sticlei. Astfel, apare sticla securizata care se evidentiaza prin rezistenta inalta la soc mecanic.

Inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon asigura protectie excelenta impotriva zgomotului si a elementelor naturale. Deschiderea completa pe care o obtineti prin instalarea de inchidere terasa cu sticla securizata glisanta este un beneficiu important.

Luati aminte la dimensiunile si stilul arhitectural al balconului cand selectati inchiderea de balcon cu sticla securizata. Trecerea de la spatiul de la interior la cel exterior va fi realizata lin odata cu instalarea de inchidere de balcon cu sticla securizata glisanta.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Sticla este un material special, ea lasand razele naturale in spatiul terasei, dar oprind elementele naturale. Un sistem de inchidere din sticla este o aditie importanta pentru orice proprietate. Va ghidam in alegerea unui sistem de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv, astfel incat sa va bucurati de noul spatiu creat!

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu glisare manuala stanga-dreapta. In functie de design-ul si forma terasei, inchiderea cu sticla poate fi realizata din mai multe folii verticale de sticla, sigure si usor de operat. Se pot realiza sisteme cu sticla securizata de 8 si 10mm.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina este un sistem ce opereaza cu miscari verticale. El este operat cu ajutorul unei telecomenzi sau al unei aplicatii pe telefonul mobil. Sistemul include trei straturi de rama, una fixa si doua mobile.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Multi clienti aleg inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila pentru inchiderea de balcoane, terase, gradini de iarna, etc. O inchidere cu sticla rabatabila poate veni cu una sau mai multe usi. Se pot adauga si incuietori la usi. Se poate folosi sticla sablata partial, cu modele, profile imitatie de lemn, colorate, sticla securizata de 8, 10 sau 12mm.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram