Solicită ofertă: 
0757 117 141
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Galati

Inchidere cu sticla Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Galati.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Va propunem inchiderea cu sticla glisanta pentru terasa, balcon, foisor, etc. Inchiderea cu sticla retractabila ajuta la folosirea acestor spatii tot anul.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Vara, terasele sunt locul ideal pentru a savura o limonada rece. Proprietarii de cafenele si restaurante isi doresc insa ca terasa sa fie folosita tot anul, nu doar vara. Inchiderea cu sticla pentru terasa de cafenea sau restaurant protejeaza de elementele naturale, atragand clientii si pe vreme urata.

Cu toate ca sticla nu este un material complex, ea se impune cu impactul vizual puternic. Inchiderea cu sticla retractabila este versatila, imbinandu-se armonios in orice décor. Nu va preocupati de oprirea actiunii comerciale din cauza instalarii de inchidere cu geam glisant. Procesul nu se deruleaza pe multe zile.

Angajatii vor folosi usor inchiderea cu geam la terasa de cafenea, operarea fiind si silentioasa. Curatarea geamurilor este facila, cu produse obisnuite. Daca vreti sa atrageti cat mai multi clienti, indiferent de vreme, optati pentru inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Vantul, frunzele, ploaia nu doar diminueaza confortul dvs pe terasa, ci si altereaza terasa. Cu o inchidere de sticla pentru terasa, veti putea proteja terasa de elementele naturale si prelungi durata ei de viata. Inchiderea de terasa cu sticla glisanta nu are rama si astfel nu obtureaza vizibilitatea spre décor.

Usor de instalat si actionat, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este mereu o investitie adecvata. Montam inchidere de terasa cu panouri de sticla cu putine elemente si fara rulmenti. Intretinerea este simpla si operarea este silentioasa.

Inchiderea de tereasa cu geam glisant se poate realiza conform dimensiunilor si formei specifice a terasei. Montam si inchidere de foisor cu sticla pentru a va bucura de el si in zilele mohorate. Inchiderea cu geam glisant ajuta la utilizarea terasei 365 de zile din an. Instalam inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret competitiv.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu terasa cu acoperis de sticla poate scoate o proprietate din anonimat. Un acoperis de sticla ofera vizibilitate totala spre un cer instelat, creand iluzia unui spatiu total deschis. Puteti sa completati acoperisul de sticla cu sistem glisant din sticla.

Va recomandam sa optati pentru acoperisul din sticla cu forma inclinata ce ajuta la reducerea riscului de infiltratii si evacuarea rapida a apei pluviale. Acest sistem este alcatuit din stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare ce opresc frunzele (ele pot bloca).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Folositi spatiul balconului tot anul protejandu-l cu o inchidere de balcon cu sticla glisanta. Va recomandam sa optati pentru inchiderea de balcon cu geam glisant, ea eliberand o zona vasta cand se deschide suprafata vitrata.

In multe balcoane, inchiderea de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare este cea mai potrivita. Spatiul de depozitare a canalelor este diminuat, in timp ce spatiul folosibil este mai mare. Spatiul va putea fi folosit extrem de divers.

Va propunem inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru a proteja balconul de elementele naturale si zgomotul stradal. In plus, inchidere de balcon in sticla nu altereaza aspectul fatadei datorita profilului discret.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica datorita numeroaselor beneficii. O inchidere de balcon cu geam pliabil presupune glisarea panourilor si descoperirea intregii suprafete, pentru vizibilitate totala la panorama.

Chiar daca aveti spatii cu forme unghiulare, cu colturi sau arcade, se pot folosi panouri de sticla pliabila ce sunt usor de manevrat. Panourile se deplaseaza facil si silentios, intr-o parte laterala a balconului, oferind spatiul generos dorit cand sistemul nu este inchis.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Daca ezitati in instalarea unei inchideri de sticla securizata, va amintim ca aceasta are numeroase beneficii: reducerea zgomotului, protectia de vant, praf, ploaie, utilizare facila, vizibilitate mare. Inchiderea de terasa cu sticla securizata este usor de deschis vara si de inchis iarna.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta este una dintre cele mai elegant solutii pentru casa. Se pot folosi profile din aluminiu in orice culoare si sticla securizata de 10mm. Inchiderea de balcon cu sticla securizata are garniture siliconica transparenta, fara profile de alumiuniu pe vertical ce sa altereze vizibilitatea.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca sunteti interesat de un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv, va propunem mai multe tipuri usor de adaptat la terasa dvs. Cu un sistem de inchidere din sticla, veti putea proteja terasa de elementele naturale, fara a modifica negativ aspectul cladirii.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Analizati sistemele de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa. Ele ofera vedere panoramica spre peisaj atunci cand sunt inchise. Cand sunt deschise partial sau complet, spatiul se transforma intr-o terasa in aer liber, complet aerisita. Puteti alege tip de deschidere unilateral sau bilateral.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

La acest sistem, panourile din sticla pot fi ridicate sau coborate electronic cu o telecomanda. Sistemul include doua parti de stical ce pot fi actionate prin sistemul electronic de care dispun. Se poate adapta sistemul de inchidere de terasa cu sticla ghilotina la dimensiunile si forma terasei.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

La inchiderea cu sticla rabatabila, elementele componente sunt profile din aluminiu si foi de sticla securizata mobile, de 8 sau 10mm. Nu exista rame intermediare, ceea ce ofera o nota superioara de eleganta si confort.

Sistemul este special, permitand deschiderea in ambele sensuri si special. Se folosesc profile din aluminiu cu rezistenta inalta la deformare, in diverse culori.


Cere oferta
0757 117 141
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram