Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Deva

Inchidere cu sticla Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Deva.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Pentru extinderea utilitatii terasei, balconului, foisorului, considerati instalarea unei inchideri cu sticla glisanta. Puteti folosi spatiul de la exterior 365 de zile pe an dupa montajul unei inchideri cu sticla retractabila.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchiderea de terasa cu panouri de sticla retractabila este o investitie inspirata pentru posesorii de restaurante si cafenele. O inchidere din sticla are valoare decorativa si functionala, spatiul de servire de la exterior putand fi folosit indiferent de vreme. Clientii vor reveni cu placere la o terasa prevazuta cu inchidere cu geam glisant.

Multi clienti prefera terasele deschise pe timpul verii. Daca aceste terase nu sunt cu inchidere de sticla insa, clientii se vor indrepta spre alte locatii odata cu racirea vremii.

Inchiderea de terasa cu sticla protejeaza de elementele naturale si creeaza un spatiu luminos. Clientii vor alege terasa dvs cu inchidere de sticla chiar si in timpul unei zile mohorate de toamna.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Cel mai evident avantaj al unei inchideri de terasa cu sticla glisanta este cel al protectiei de elementele naturale. Daca doriti sa protejati usor spatiului terasei, inchidere de terasa cu sticla glisanta este o metoda excelenta. Instalarea unei inchideri de foisor cu sticla este o alta investitie inspirata.

Un alt beneficiu adus de inchiderea de terasa cu panouri de sticla este senzatia de extindere a spatiului de la interior. Sticla este transparenta si limitele vizuale sunt subtile. Mai mult decat atat, inchiderea de terasa cu geam glisant lasa razele solare sa treaca.

Analizati modelele de inchidere de terasa cu sticla securizata groasa de 8 sau 10mm, conform decorului si bugetului disponibil. Montam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret competitiv.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Pentru spatiul de la exterior inchiderea cu sticla de terase reprezinta o metoda atragatoare prin raportul calitate-pret. Va propunem un sistem de inchidere cu acoperis fix din sticla securizata, cu sau fara pereti laterali din sticla glisanta sau fixa. Alegeti in functie de nevoile si bugetul dvs.

Un acoperis din sticla va modifica total aspectul unei terase, oferind senzatia unui spatiu liber. Pentru filtrarea eficienta a apei, folosim stalpi de sustinere si jgheab cu sistem de colectare si scurgere a apei. Folosim sticla laminata sau securizata pentru rezistenta inalta la incarcarile mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Tot mai multi proprietari aleg inchiderea de balcon cu sticla glisanta, beneficiile aduse fiind multiple. Inchiderea de balcon cu geam glisant atrage cu versatilitatea sa, dar si cu facilitatea operarii. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu prezinta rame, plierea realizandu-se prin operarea geamului culisant.

La inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu exista rulmenti care sa se uzeze prin frecare, astfel ca durabilitatea sa este mai mare decat la sistemele clasice cu rulmenti. Cheltuielile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici decat cele cu mecanismele clasice. Instalam orice model de inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Atunci cand alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica, trebuie sa luati aminte la suprafata vitrata. Lumina solara va trece prin ferestre si va fi filtrata de sticla securizata, creand un mediu placut.

Cu o inchidere de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata ajunge si pana la 90% din suprafata totala. Pentru versatilitate in spatiul balconului, panourile de sticla pliabile reprezinta cele mai moderne solutii.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Pentru terase si balcon, va propunem inchidere cu sticla securizata, care ofera protectie superioara impotriva socului mecanic. Sticla securizata se obtine printr-un proces care echilibreaza tensiunile de la interior, rezultand rezistenta inalta la impact.

Intrucat nu are profile verticale (toc), inchiderea de terasa sticla securizata este ideala pentru locatiile rezidentiale si pentru constructiile tip vila unde o inchidere cu PVC ar altera fatada cladirii. Foile din sticla ale unei inchideri de balcon cu sticla securizata glisanta sunt independente si gliseaza total.

Daca sunteti interesat de un sistem durabil si facil de operat si intretinut, inchiderea de balcon cu sticla securizata este una dintre cele mai moderne solutii.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Instalam orice sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Anumite aspecte vor influenta tipul de sistem de inchidere din sticla pentru terasa dvs: dimensiunile, forma, structurile curente, stilul arhitectural, bugetul disponibil.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Acolo unde terasele necesita protectie de intemperii, respectiv cele de natura rezidentiala, sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt printre cele mai adecvate solutii. Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa pentru pragul inferior. In consecinta, terasa va arata ca inainte de montarea inchiderii de sticla atunci cand sistemul este in pozitie deschisa. .

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina poate fi folosit si pe pot de balustrada, dar si ca inchidere a unei terase. Este ideal pentru inchiderea terasei si izoleaza superior un spatiu.

Acest sistem are ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Include actionare electrica, fiind prevazut cu motor si telecomanda, neputand fi operat manual.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica include mai multe foi din sticla ce pot fi pliate. Prima foaie de sticla (are sistem de prindere) se deschide in mod obisnuit, in timp ce restul foilor se pliaza pe rand. Se pot deschide oricate foi doriti pentru a obtine ventilatia dorita pe balcon sau terasa. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila se pot utiliza si pentru a separa spatii la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram