Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Comanesti

Inchidere cu sticla Comanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Comanesti.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Chiar daca terasa este folosita preponderent vara, cu o inchidere cu sticla glisanta ea va putea fi utilizata tot anul. Instalam inchidere cu sticla retractabila pentru terasa, foisor, balcon. Ea protejeaza de elementele naturale si nu altereaza aspectul cladirii.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Cei mai multi clienti aleg vara terasele de cafenele si restaurante. Proprietarii interesati sa foloseasca terasele pe tot parcursul anului, pot sa instaleze inchidere cu sticla de terasa restaurant sau cafenea. Ea protejeaza de elementele naturale si atrage clientii indiferent de vreme.

Sticla nu este un material sofisticat, dar are puterea de a produce efecte vizuale puternice. Inchiderea cu sticla retractabila este versatile si usor de asortat cu orice décor. Procesul instalarii unei inchideri cu geam glisant decurge repede, fara a afecta activitatea dvs.

Dupa instalarea unei inchideri cu geam la terasa cafenelei dvs, angajatii vor putea opera sistemul de inchidere rapid si silentios, fara a deranja clientii aflati pe terasa. Curatarea geamurilor se face facil, iar inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta va atrage clientii, indiferent de vremea de afara.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

terasa este frecvent expusa vantului, frunzelor, ploii si altor elemente naturale. Cu o inchidere de sticla pentru terasa veti putea proteja acest spatiu, dar va veti bucura si de o vedere panoramica neintrerupta, intrucat aceasta vine fara rama.

Instalarea unei inchideri de terasa cu sticla glisanta este facila, greutatea ferestrelor fiind pe sina de jos. Montam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si putine componente, astfel ca alunecarea este silentioasa.

Trebuie sa mentionam ca inchiderea de terasa cu geam glisant poate fi adaptata la orice tip de terasa. Va propunem si inchidere de foisor cu sticla pentru a va bucura de spatiul foisorului tot anul. Durabila, inchiderea cu geam glisant este alegerea potrivita pentru protejarea terasei. Montam modele variate de inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret convenabil.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Daca vreti ca terasa sa devina centrul de interes in curtea dvs, considerati instalarea unei inchideri de terasa cu acoperis din sticla. Un acoperis din sticla va va permite sa admirati noaptea cerul instelat. Pentru a dinamiza complet spatiul terasei, optati sa adaugati un sistem glisant din sticla pentru aceasta.

Puteti decide pentru acoperisul din sticla cu forma inclinata pentru facilitatea evacuarii rapide a apei pluviale. Riscul de infiltratii este mic. In plus, sistemul propus vine cu stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare care opresc frunzele sa intre si sa blocheze canalul de evacuare.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

profitati la maxim de spatiul balconului, indiferent de vreme, si instalati o inchidere de balcon cu sticla glisanta. Daca doriti sa eliberati o zona cat mai mare cand deschideti suprafata vitrata, optati pentru inchiderea de balcon cu geam glisant.

Puteti selecta o inchidere de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare care diminueaza spatiul de depozitare a canalelor. Cu acest sistem de inchidere de balcon cu sticla, spatiul castigat este mai mare si poate fi utilizat in diverse moduri.

Va propunem inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru a proteja balconul de elementele naturale si zgomotul stradal. In plus, inchidere de balcon in sticla nu altereaza aspectul fatadei datorita profilului discret.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica este usor de utilizat si este adecvata pentru multe balcoane. Cu inchiderea de balcon cu geam pliabil, panourile se gliseaza pentru a se descoperi in intregime suprafata. Vizibilitatea spre priveliste va fi excelenta.

Panourile de sticla pliabila pot fi montate pentru terase cu forme unghiulare, cu arcade, in colturi, etc. Actionarea panourilor este facila, deplasarea fiind silentioasa in partea laterala a balconului. Spatiul este generos cand sistemul este inchis.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchiderea de sticla securizata de evidentiaza cu rezistenta la socurile mecanice, protectia la zgomotul stradal, elementele naturale. Ea este usor de actionat si nu altereaza vizibilitatea spre privelistea de la balcon.

Eleganta si moderna, inchiderea de balcon cu sticla securizata este realizata cu sticla securizata de 10mm si profile de aluminiu in culori variate. Cu garniture siliconica transparenta si lipsita de profile de aluminiu pe verticala, inchiderea de balcon cu sticla securizata este o aditie discreta si eleganta la orice balcon.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Pentru cei interesati de un sistem de inchidere cu sticla la pret avantajos, punem la dispozitie modele in acord cu formele si dimensiunile terasei. Un sistem de inchidere din sticla este discret si protejeaza terasa de elementele naturale fara a modifica aspectul fatadei.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistemele de inchidere de terase cu sticla glisanta sunt potrivite atunci cand doriti sa obtineti un spatiu complet liber cand sistemul este deschis. Daca este inchis, un astfel de sistem nu va va opri din a va bucura de decorul din fata terasei. Instalam modele cu deschidere bilaterala sau unilaterala.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Pentru ridicarea si coborarea panourilor de sticla se foloseste telecomanda. Sistemul este compus din doua parti de sticla cu actionare electronica. Sistemul de inchidere de terasa cu sticla tip ghilotina poate fi ajustat la forme variate de terase.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla rabatabila se realizeaza cu sticla securizata de 8 sau 10mm si profile de aluminiu. Aceste profile nu se deformeaza si au culori diverse. Intrucat nu sunt rame intermediare, sistemul este elegant si subtil, putand fi deschis in ambele sensuri.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram