Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Caransebes

Inchidere cu sticla Caransebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Caransebes.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Instalam inchidere cu sticla glisanta pentru terasa, balcon, foisor, etc. Cu rol protectiv si decorativ special, inchiderea cu sticla retractabila extinde folosirea acestori spatii pe tot cursul anului.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Cei mai multi dintre noi aleg vara terasele pentru a ne relaxa la o limonada. Similar, iarna cautam spatiile inchise pentru un ceai cald. Daca sunteti detinatorul unui restaurant sau cafenele, puteti atrage clientii pe terasa, indiferent de vreme, prin instalarea unei inchideri din sticla.

Inchiderea cu geam glisant protejeaza spatiul terasei si este usor de operat de catre angajati. Clientii vor ramane pe terasa, chiar daca vremea devine ploioasa sau racoroasa.

Extinderea spatiului de servire la exterior este un prim pas in atragerea clientilor, dar protejarea lui cu o inchidere de sticla va convinge clientii sa revina tot anul.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

O inchidere sticla terasa aduce multe beneficii, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cand doriti o solutie de izolare a terasei, usor de folosit si de integrat in orice decor, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne optiuni. Puteti extinde utilitatea foisorului prin instalarea de inchidere foisor cu sticla.

Intrucat sticla este transparenta, o inchidere de terasa cu panouri de sticla ofera senzatia de exterinde a spatiului interior, limitele vizuale fiind discrete. In plus, inchiderea de terasa cu geam glisant nu opreste trecerea luminii.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi adaptata oricarui décor si se poate realiza din foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Terasele pot fi folosite si in afara zilelor senine prin instalarea de inchidere cu sticla pentru terase. Este un sistem de inchidere cu acoperis fix de sticla securizata. Pot fi montati pereti laterali din sticla fixa sau glisanta.

Acoperisul din sticla are valoare estetica importanta, scotand din anonimat curtea in care este instalat. El ofera vizibilitate totala spre cer si creaza impresia unui spatiu deschis in totalitate. Instalam stalpi de sustinere si jgheab cu sistem de scurgere a apei. Se poate folosi sticla laminata sau securizata, suportand incarcari importante de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Tot mai multi proprietari de vile si apartamente la bloc se indreapta spre inchiderea de balcon cu sticla glisanta, ea protejand excelent impotriva vantului, ploii, etc. In plus, geamurile de la inchidere de balcon cu sticla sunt mobile si puteti sa folositi in multe feluri spatiul balconului. Pentru operarea unui sistem de inchidere de balcon cu sticla, nu trebuie decat sa actionati geamul culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu include rulmenti, astfel ca nu are componente uzabile din cauza frecarii. Astfel, costurile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici fata de cele pentru sistemele cu rulmenti. Montam inchidere de balcon cu sticla la pret atractiv pentru majoritatea clientilor.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Analizati suprafata vitrata daca va ganditi sa instalati o inchidere de balcon cu sticla armonica la balcon. Soarele va inunda balconul, dar sticla securizata va filtra razele ultraviolet.

Trebuie sa mentionam ca inchiderea de balcon cu geam pliabil poate sa vitreze pana la 90% din suprafata disponibila. Daca vreti sa utilizati cat mai variat spatiul balconului, alegeti sa instalati panouri de sticla pliabile.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Daca doriti un sistem cat mai securizant, optati pentru inchiderea cu sticla securizata. Aceasta sticla este rezultatul unui proces complex, cu incalzire la temperaturi inalte si racire brusca. In final, sticla securizata va avea rezistenta inalta la socuri mecanice.

Inchiderea de terasa cu sticla securizata este perfecta pentru aplicatiile rezidentiale si constructiile vila pentru ca nu au profile verticale. Ele nu vor impacta negativ aspectul fatadei, asa cum o fac alte tipuri de inchidere (PVC). Foile din sticla ale inchiderii de balcon cu sticla securizata glisanta pot glisa integral si sunt independente.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata este durabila, usor de operat si mentinut, fiind o aditie inspirata pentru multi clienti.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Contactati-ne pentru un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Stilul arhitectural, structurile prezente, forma si dimensiunile terasei vor conta in alegerea unui sistem de inchidere din sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Terasele rezidentiale sunt expuse prafului, vantului, ploii pe toata perioada anului. Sistemele de inchidere cu sticla glisanta ofera protectia dorita pentru aceste spatii. Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu prag de mici dimensiuni. Dupa montarea unei astfel de inchideri de sticla, terasa nu-si va modifica aspectul atunci cand sistemul este in pozitie deschisa.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina poate fi folosit si pe pot de balustrada, dar si ca inchidere a unei terase. Este ideal pentru inchiderea terasei si izoleaza superior un spatiu.

Acest sistem are ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Include actionare electrica, fiind prevazut cu motor si telecomanda, neputand fi operat manual.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica include mai multe foi din sticla ce pot fi pliate. Prima foaie de sticla (are sistem de prindere) se deschide in mod obisnuit, in timp ce restul foilor se pliaza pe rand. Se pot deschide oricate foi doriti pentru a obtine ventilatia dorita pe balcon sau terasa. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila se pot utiliza si pentru a separa spatii la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram