Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Campulung

Inchidere cu sticla Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Campulung.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Inchiderea cu sticla glisanta este o metoda eleganta si eficienta de protejare a spatiilor de la exterior precum terasa, foisorul, balconul, etc. Instalam inchidere cu sticla retractabila la pret convenabil pentru cei mai multi clienti.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Detinatorii de cafenele si restaurant stiu ca extinderea spatiului de servire la exterior este un mijloc eficient de a atrage clientii. Terasa este locatia preferata de relaxare vara, dar cei mai multi clienti o ocolesc odata cu racirea vremii. Cu o inchidere din sticla pentru terasa de cafenea sau restaurant, terasa devine protejata si placuta indiferent de vreme.

Analizati instalarea de inchidere cu geam glisant pentru terasa de cafenea sau restaurant—clientii vor reveni cu placere tot timpul anului!

Inchiderea de terasa cu sticla este una dintre cele mai inspirate investitii pentru cafeneaua sau restaurantul detinut.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Cu toate ca inchiderea de sticla de terasa are numeroase avantaje, cel mai important este cel al protectiei de elementele naturale. In plus, inchiderea de terasa cu sticla glisanta izoleaza eficient terasa si poate fi imbinata cu mai toate stilurile arhitecturale. Instalam si inchidere de foisor cu sticla pentru utilizarea foisorului indiferent de vreme.

Pentru ca este transparenta, inchiderea de terasa cu panouri de sticla nu impune limite vizuale evidente, creand impresia unui spatiu lipsit de limite. Lumina naturala va trece nestingherita prin inchidere de terasa cu geam glisant.

Se pot folosi foi de sticla securizata de 8 sau 10 mm pentru a realiza inchidere de terasa cu sticla conform arhitecturii curente. Montam inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret convenabil.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Intre metodele diverse de protejare a teraselor, inchiderea cu sticla pentru terase este una moderna si versatila. Va propunem un sistem de inchidere cu acoperis fix de sticla securizata. Peretii laterali pot fi din sticla fixa sau glisanta.

Acoperisul din sticla are valoare estetica uimitoare, creand un spatiu fara limite evidente. Folosim stalpi de sustinere si jgheab cu sistem pentru scurgerea apei. Acoperisul de sticla va suporta incarcari mari de zapada, fiind fabricat din sticla laminate sau securizata.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Tor mai multi proprietari protejeaza balconul cu inchiderea de balcon cu sticla glisanta, intrucat ea protejeaza excelent de praf, zgomot, vant, etc. Inchiderea de balcon cu sticla glisanta are geamuri mobile si spatiul balconului va putea fi folosit in multe moduri. Intrucat nu are rame, mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla este simplu. Actionarea geamului culisant duce la plierea inchiderii.

Uzura prin frecare nu este prezenta la inchiderea de balcon cu geamuri glisante intrucat ea nu are rulmenti. Intretinerea pentru o inchidere de balcon in sticla nu este doar simpla, ci si mai ieftina decat cu sistemele traditionale cu rulmenti. Montam inchidere de balcon cu sticla la pret atractiv pentru majoritatea clientilor.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Daca doriti sa protejati balconul cu o inchidere de balcon cu sticla armonica, incepeti prin examinarea suprafetei vitrate. Razele soarelui va patrunde in balcon, dar sticla securizata va filtra razele pentru un mediu confortabil.

Atunci cand se monteaza inchidere de balcon cu geam pliabil, aproape toata suprafata acestuia (si 90%) poate fi vitrata. Daca doriti ca sistemul sa permita utilizarea cat mai variata, optati pentru panouri de sticla pliabile.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Acolo unde nivelul de protectie dorit este inalt, recomandam inchiderea cu sticla securizata. Aceasta sticla se obtine printr-o procedura ce echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, oferin rezistenta inalta la socuri mecanice.

Inchiderea de terasa cu sticla securizata este perfecta pentru aplicatiile rezidentiale si constructiile vila pentru ca nu au profile verticale. Ele nu vor impacta negativ aspectul fatadei, asa cum o fac alte tipuri de inchidere (PVC). Foile din sticla ale inchiderii de balcon cu sticla securizata glisanta pot glisa integral si sunt independente.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata este durabila, usor de operat si mentinut, fiind o aditie inspirata pentru multi clienti.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Contactati-ne pentru un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Stilul arhitectural, structurile prezente, forma si dimensiunile terasei vor conta in alegerea unui sistem de inchidere din sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Acolo unde terasele necesita protectie de intemperii, respectiv cele de natura rezidentiala, sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt printre cele mai adecvate solutii. Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa pentru pragul inferior. In consecinta, terasa va arata ca inainte de montarea inchiderii de sticla atunci cand sistemul este in pozitie deschisa. .

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina poate fi folosit si pe pot de balustrada, dar si ca inchidere a unei terase. Este ideal pentru inchiderea terasei si izoleaza superior un spatiu.

Acest sistem are ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Include actionare electrica, fiind prevazut cu motor si telecomanda, neputand fi operat manual.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica include mai multe foi din sticla ce pot fi pliate. Prima foaie de sticla (are sistem de prindere) se deschide in mod obisnuit, in timp ce restul foilor se pliaza pe rand. Se pot deschide oricate foi doriti pentru a obtine ventilatia dorita pe balcon sau terasa. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila se pot utiliza si pentru a separa spatii la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram