Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Calimanesti

Inchidere cu sticla Calimanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Calimanesti.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Cei mai multi proprietari se limiteaza in a folosi terasa, balconul, foisorul, doar in zilele insorite si senine. Acum puteti sa protejati terasa, foisorul, balconul cu inchidere cu sticla rabatabila. Cand doriti sa folositi spatiul de la exterior tot anul, indiferent de vreme, inchiderea cu sticla glisanta este un instrument modern si durabil.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Daca detineti o cafenea sau un restaurant, stiti deja ca fidelizarea clientelei este una dintre marile provocari in acest domeniu. Terasele atrag clientii vara, dar devin inutile odata cu venirea ploilor de toamna. Cu o inchidere din sticla, terasa va ocroti clientii de vreme rea. Acestia vor alege cafeneaua dvs indiferent de vreme. Alegeti inchiderea cu geam glisant pentru a va castiga cat mai multi clienti.

O inchidere terasa cu sticla va izola de elementele naturale, zgomotul stradal si oferi un spatiu luminos. Astfel, clientii se vor putea bucura de un ceai cald pe terasa dvs, 365 de zile pe an.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

O inchidere sticla terasa aduce multe beneficii, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cand doriti o solutie de izolare a terasei, usor de folosit si de integrat in orice decor, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne optiuni. Puteti extinde utilitatea foisorului prin instalarea de inchidere foisor cu sticla.

Intrucat sticla este transparenta, o inchidere de terasa cu panouri de sticla ofera senzatia de exterinde a spatiului interior, limitele vizuale fiind discrete. In plus, inchiderea de terasa cu geam glisant nu opreste trecerea luminii.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi adaptata oricarui décor si se poate realiza din foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta este tot mai des aleasa de clienti din numeroase motive. Cum geamurile sunt mobile, versatilitatea inchiderii de balcon cu geam glisant este un argument pentru achizitie. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu are rame, astfel ca plierea se realizeaza prin actionarea geamului culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu va uza componentele prin frecare, nefiind un sistem bazat pe rulmenti. Cheltuielile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici decat cele cu mecanismele clasice. Instalam orice model de inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Atunci cand alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica, trebuie sa luati aminte la suprafata vitrata. Lumina solara va trece prin ferestre si va fi filtrata de sticla securizata, creand un mediu placut.

Suprafata care poate fi vitrata prin instalarea unei inchideri de balcon cu geam pliabil poate fi si de 90% din suprafata totala. Daca doriti sa folositi spatiul balconului in diverse moduri, optati pentru panouri de sticla pliabile.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Va incurajam sa alegeti inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon. Sticla securizata se obtine printr-un proces special ce echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei si asigura rezistenta inalta la socul mecanic.

Faptul ca nu are profile verticale (toc) si ca nu modifica negativ fatada sunt motive pentru care inchiderea de terasa cu sticla securizata este o alegere populara printre proprietarii de case si constructii tip vila. In aceste locatii, inchiderile din PVC ar urati fatada. Inchiderea de balcon cu sticla securizata este alcatuita cu foi din sticla independente care gliseaza integral.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata este un sistem usor de folosit si intretinut, cu durata lunga de viata.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca doriti un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret atractiv, va oferim diverse modele din care sa alegeti. Cand decideti sistemul de inchidere din sticla pentru terasa dvs, considerati aspecte precum forma, dimensiunile terasei si bugetul de care dispuneti.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Vantul, ploaia, praful, frunzele sunt cateva dintre elementele care agreseaza spatiul terasei, iar inchiderele cu sticla glisanta protejeaza impotriva acestora. Sistemele de inchidere cu sticla glisanta pe care vi le propunem au prag inferior de mici dimensiuni. Cand sistemul este in pozitie deschisa, terasa arata ca inainte de montarea inchiderii de sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina izoleaza eficient terasa. El este compus din ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Acest sistem nu poate fi actionat manual, ci doar electric. El are motor si telecomanda.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Mai multe foi din sticla pliabile alcatuiesc inchiderea cu sticla pliabila/armonica. Prima foaie se deschide obisnuit si are sistem de prindere. Celelate foi se deschid prin pliere. Puteti deschide una sau mai multe foi, in functie de ventilatia dorita la un moment dat. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila sunt versatile si se folosesc si la delimitarea spatiilor la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram