Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Bucuresti-Sector 5

Inchidere cu sticla Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Bucuresti-Sector 5.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Ocrotiti balconul, terasa, foisorul cu inchidere cu sticla glisanta. Dupa instalarea unei inchideri cu sticla, spatiul de la exterior poate fi folosit indiferent de vreme.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii de restaurante si cafenele stiu ca extinderea spatiului de servire la exterior atrage clientii. Daca acest spatiu este inchis, clientii vor putea sa se bucure de o cafea pe terasa de cafenea chiar si in timpul unei ploi torentiale.

Inchiderea cu geam glisant a terasei de restaurant sau cafenea vine cu un sistem usor de operat, angajatilor fiindu-le usor sa culiseze peretii mobili de sticla.

Mobilitatea inchiderii cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea este un argument pentru cumparare. Va fi posibil sa glisati peretii de la inchiderea din sticla ori de cate ori este nevoie, fara a va deranja clientii. Inchiderea de sticla nu are prag inferior astfel incat spatiul creat pare unul deschis.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Bucurati-va de foisorul sau terasa dvs 365 de zile pe an si completati-le cu o inchidere de terasa cu sticla glisanta. Fata de alte materiale in constructie, sticla nu obtureaza vizibilitatea spre o priveliste, ea fiind transparenta.

Panourile pot fi plasate in pozitii diverse cu inchiderea de terasa cu geam glisant. Astfel, puteti deschide in mijloc sau in partile laterale inchiderea de terasa cu panouri de sticla. Suprafata terasei sau a foisorului, complexitatea sistemului ales sunt cativa factori ce vor influenta pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Utilitatea terasei in zilele noastre poate fi amplificata in diverse metoda, inchiderea cu sticla evidentiindu-se cu eleganta sa. Sticla are valoare estetica speciala si transparenta sa permite inchiderea spatiului fara apare impresia unui spatiu ingradit.

Un acoperis din sticla pe terasa dvs va dinamiza spatiul terasei, lasandu-va vizibilitate spre cerul senin vara. Folosim accesorii speciale in montarea de inchidere a terasei cu acoperis de sticla pentru a drena apa infiltrata accidental.

Cu toate ca este un material dur, sticla poate lua forme dintre cele mai surprinzatoare. Intrucat folosim sticla laminatau sau securizata, acoperisul de sticla va rezista incarcarilor statice (zapada).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Atunci cand va ganditi sa extindeti utilitatea spatiului de la exterior, inchiderea de balcon cu sticla glisanta reprezinta una dintre cele mai moderne si atragatoare metode. Cu o inchidere de balcon cu sticla spatiul balconului va deveni inchis sau semi-deschis, in functie de preferintele dvs. Montam inchidere de balcon cu sticla la pret atractiv pentru majoritatea clientilor.

Inchiderea de balcon cu geam glisant se remarca nu doar cu functionalitatea sa, ci si cu versatilitatea sa. Ea se imbina armonios cu majoritatea stilurilor arhitecturale. O inchidere de sticla pentru balcon nu va altera fatada cladirii pentru ca nu folosim montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Cand geamurile sistemului de inchidere de balcon de sticla culiseaza, balconul va deveni izolat de zgomotul de la exterior.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Pentru inchiderea de balcon cu sticla armonica, panourile din sticla se vor plia prin glisare precum un acordeon, in sens unic. Actiunea de glisare la inchiderea de balcon cu geam pliabil include miscari simple si usorare pentru cei mai multi clienti. In plus, panourile de sticla pliabila instalate la balcon sunt discrete, neprezentand profile verticale (toc).

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla securizeaza se impune prin rezistenta sa la soc mecanic. Aceasta sticla se produce prin incalzirea in cuptor de securizare la 7000 C urmata de o racire brusca. Procesul special va echilibra tensiunile din interiorul sticlei, oferind duritatea unica.

Un beneficiu esential adus prin instalarea de inchidere cu sticla securizata pentru terasa si balcon este protejarea de elementele naturale si zgomotul stradal. Daca doriti o deschidere completa a acestui spatiu, decideti pentru inchiderea terasa cu sticla securizata glisanta.

Selectati inchiderea de balcon cu sticla securizata in functie de dimensiunile si arhitectura balconului. Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta va realiza o legatura armonioasa intre spatiul de la interior si cel de la exterior.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Sticla se impune in constructii intrucat opreste elementele naturale, dar lasa lumina soarelui sa treaca. Un sistem de inchidere din sticla este mereu o investitie inspirata pentru o proprietate. Suntem gata sa va sprijinim in selectarea sistemului de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu glisare manuala stanga-dreapta. Forma si design-ul terasei vor influenta tipul de inchidere cu sticla. Ea poate veni cu mai multe folii verticale de sticla, usor de actionat si solide. Se utilizeaza sticla securizata de 8 sau 10mm.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Pentru a actiona un sistem de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina trebuie sa folositi miscari verticale. Acesta poate fi actionat din telecomanda sau aplicatie pe telefonul Smart. Sistemul este compus din trei straturi de rama, doua fiind mobile si una fixa.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Multi clienti aleg inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila. Inchiderea cu sticla rabatabila poate include una sau mai multe usi, cu sau fara incuietori. Sunt disponibile modele variate: cu sticla sablata partial sau cu model, profile imitatie lemn, colorate, etc. Sticla securizata poate fi de 8, 10 sau 12mm.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram