Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Braila

Inchidere cu sticla Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Braila.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Protejarea teraselor, balcoanelor, gradinilor de iarna, etc se poate realiza modern si rapid cu inchiderea cu sticla glisanta. Dupa montajul de inchidere cu sticla, spatiul de la exterior va deveni unul folosibil indiferent de conditiile meteo, 365 de zile pe an.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Fidelizarea clientilor restaurantului sau cafenelei detinute este un scop important si il puteti atinge si prin extinderea spatiului de servire la exterior pentru tot anul. Inchiderea cu sticla retractabila a terasei de cafenea este moderna si ajuta la succesul companiei.

Un sistem usor de operat, de culisare a peretilor mobile de sticla este specific pentru inchiderea cu geam glisant a terasei de cafenea sau restaurant. Aceasta mobilitate a inchiderii cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea va permite glisarea peretilor conform vremii. Inchiderea din sticla este usor de deschis /inchis fara a deranja clientii. Atunci cand este retrasa, inchiderea de sticla va crea impresia unui spatiu deschis, neprezentand prag inferior.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Luati in considerare inchiderea de terasa cu sticla glisanta daca detineti un foisor sau o terasa. Sticla transparenta va lasa lumina sa treaca si vizibilitatea spre décor nu va fi afectata.

Cu o inchidere de sticla pentru terasa, acest spatiu nu mai este unul folosit sporadic, ci unul utilizabil si pe vreme urata. Odata instalata o inchidere de foisor cu sticla, veti putea sa va bucurati de foisor si inainte de venirea primaverii.

Panourile pot fi plasate variat cu inchiderea de terasa cu geam glisant. Astfel, o inchidere de terasa cu panouri de sticla poate fi deschisa in partile laterale si in mijloc. Suprafata terasei sau foisorului, sistemul ales sunt cativa factori ce vor influenat pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Cu toate ca sunt disponibile diverse solutii pentru a extinde utilitate terasei, inchiderea cu sticla este una dintre cele mai moderne. Ea nu doar impacteaza ochiul, ci si elimina limitele vizuale de spatiu prin transparenta profilului.

Un acoperis din sticla pe terasa va dinamiza spatiul terasei. Pentru inchiderea terasei cu acoperis de sticla, se folosesc accesorii pentru drenarea apei infiltrate accidental.

Cu toate ca sticla este un material compact, ea permite realizarea unor design-uri dinamice. Pentru rezistenta inalta la incarcari statice (zapada), se foloseste sticla laminata sau securizata.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Atunci cand va doriti sa transformati un spatiu exterior intr-unul semi-deschis sau inchis, inchiderea de balcon cu sticla glisanta este una dintre cele mai rapide solutii. Instalam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este profund estetica si versatila, ea integrandu-se armonios in majoritatea stilurilor arhitecturale. Nu se utilizeaza montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Astfel, inchiderea de sticla pentru balcon nu influenteaza negative fatada cladirii.

Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica este gandita ca, prin glisare, panourile din sticla sa seplieze asemeni unui acordeon, intr-un singur sens. Actiunea de glisare pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil se face cu miscari facile si simple.

Daca alegeti panouri de sticla pliabila pentru spatiul balconului, veti observa absenta profilelor verticale (toc).

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla securizata se obtine prin incalzirea sticlei in cuptor de securizare pana la 700c0, apoi o racire brusca. Acest proces echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, ea devenind rezistenta la soc mecanic.

Inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon ofera protectie superioara impotriva vremii potrivnice si a poluarii fonice. Alegeti inchiderea terasa cu sticla securizata glisanta pentru deschiderea totala a spatiului.

Alegeti inchiderea de balcon cu sticla securizata adecvata balconului dvs, dimensiunilor si stilului arhitectural. O inchidere de balcon cu sticla securizata glisanta sustine o trecere placuta ochiului intre spatiul de la interior si cel de la exterior.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Sticla este un material special, ea lasand razele naturale in spatiul terasei, dar oprind elementele naturale. Un sistem de inchidere din sticla este o aditie importanta pentru orice proprietate. Va ghidam in alegerea unui sistem de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv, astfel incat sa va bucurati de noul spatiu creat!

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu glisare manuala stanga-dreapta. In functie de design-ul si forma terasei, inchiderea cu sticla poate fi realizata din mai multe folii verticale de sticla, sigure si usor de operat. Se pot realiza sisteme cu sticla securizata de 8 si 10mm.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina este un sistem ce opereaza cu miscari verticale. El este operat cu ajutorul unei telecomenzi sau al unei aplicatii pe telefonul mobil. Sistemul include trei straturi de rama, una fixa si doua mobile.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila este o alegere populara pentru inchiderea de terase, balcoane, gradini de iarna. Cu inchiderea cu sticla rabatabila se pot incadra una sau mai multe usi, cu sau fara incuietori. Exista modele cu sticla sablata partial sau cu model, profile colorate, imitatie de lemn, etc. Se foloseste sticla securizata de 8, 10 sau 12mm.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram