Solicită ofertă: 
0745 219 909
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Botosani

Inchidere cu sticla Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Botosani.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Cei mai multi dintre noi se gandesc la un moment de relaxare pe terasa doar cand afara este insorit si senin. Cu inchidere de sticla glisanta, terasa va fi protejata de vant, ploaie, frunze, vant si va oferi confortul dorit indiferent de vreme. Montam inchidere cu sticla retractabila pentru terasa, foisor, balcon. Dupa instalare, aceste spatii vor deveni utile pe tot parcursul anului.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Odata cu venirea zilelor calduroase si senine, tot mai multi clienti aleg terasele in detrimentul spatiilor de la interior. Proprietarii din domeniul horeca stiu ca investitia in terase cu inchidere de sticla va transforma terasa intr-un spatiu confortabil pe tot parcursul anului.

Sticla nu este cel mai complex material, dar este unul cu mare impact vizual. O inchidere cu sticla retractabila se imbina armonios cu aproape orice stil arhitectural. Intrucat instalarea de inchidere cu geam glisant este rapida, desfasurararea activitatilor cafenelei sau restaurantului dvs nu va fi modificata major.

Operarea inchiderii cu geam la terasa cafenelei este facila si silentioasa, angajatii putand sa o actioneze fara a perturba clientii. Geamurile sunt usor de curatat. Inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta va convinge clientii sa revina, pe tot parcursul anului.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Extindeti durata de viata a terasei dvs si protejati-o cu inchidere de sticla pentru terasa impotriva frunzelor, vantului, prafului. Inchiderea cu sticla pentru terasa nu are rama si nu va bloca vizibilitatea spre curte.

Inchiderea de terasa cu sticla glisanta presupune un proces care se deruleaza repede. Instalam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si numar mic de elemente. Operarea sistemului nu este zgomotoasa.

Va amintim ca inchiderea de terasa cu geam glisant se poate integra la orice forma de terasa. Instalam inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret avantajos pentru cei mai multi clienti. Similar, instalam inchidere de foisor cu sticla pentru protejarea foisorului de elementele naturale.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Daca vreti ca terasa sa devina centrul de interes in curtea dvs, considerati instalarea unei inchideri de terasa cu acoperis din sticla. Un acoperis din sticla va va permite sa admirati noaptea cerul instelat. Pentru a dinamiza complet spatiul terasei, optati sa adaugati un sistem glisant din sticla pentru aceasta.

Puteti decide pentru acoperisul din sticla cu forma inclinata pentru facilitatea evacuarii rapide a apei pluviale. Riscul de infiltratii este mic. In plus, sistemul propus vine cu stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare care opresc frunzele sa intre si sa blocheze canalul de evacuare.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

profitati la maxim de spatiul balconului, indiferent de vreme, si instalati o inchidere de balcon cu sticla glisanta. Daca doriti sa eliberati o zona cat mai mare cand deschideti suprafata vitrata, optati pentru inchiderea de balcon cu geam glisant.

Puteti selecta o inchidere de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare care diminueaza spatiul de depozitare a canalelor. Cu acest sistem de inchidere de balcon cu sticla, spatiul castigat este mai mare si poate fi utilizat in diverse moduri.

Va propunem inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru a proteja balconul de elementele naturale si zgomotul stradal. In plus, inchidere de balcon in sticla nu altereaza aspectul fatadei datorita profilului discret.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

In multe situatii, cea mai buna optiune este inchiderea de balcon cu sticla armonica. La inchiderea de balcon cu geam pliabil, panourile se gliseaza usor, suprafata fiind descoperita complet.

Panourile de sticla pliabila pot fi instalate la terase de forme variate: cu forme unghiulare, arcade, colturi, etc. Ele sunt usor de actionat si operarea in partea laterala a balconului este silentioasa. Cand sistemul este deschis, va veti bucura de un spatiu generos.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchiderea de sticla securizata se impune cu rezistenta inalta la socul mecanic, dar aduce numeroase alte beneficii. Astfel, inchiderea de terasa cu sticla securizata protejeaza de vant, ploaie, praf, zgomot stradal, etc.

Eleganta si usor de folosit, inchiderea de balcon cu sticla securizata este realizata cu sticla securizata de 10mm si profile de aluminiu din culori variate. Ea prezinta garniture siliconica transparenta si nu modifica fatada, neavand profile din aluminiu verticale.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca doriti un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret convenabil, va oferim diverse modele usor de ajustat la forma si dimensiunile terasei dvs. Protejati terasa de vant, ploaie, frunze cu un sistem de inchidere din sticla ce nu altereaza aspectul casei sau vilei dvs.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Ganditi-va daca sistemele de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa sunt optiuni adecvate pentru dvs. Cand sunt inchise, aceste sisteme ofera vedere panoramica spre décor. Atunci cand sunt deschise sau complet, terasa devine un spatiu liber si aerisit. Va propunem deschideri uniltarale sau bilaterale.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

In cadrul acestui sistem, o telecomanda va ajuta sa ridicati sau sa coborati electronic panourile de sticla. Sistemul are doua parti de sticla actionabile datorita sistemului electronic. Este posibila ajustarea sistemului de inchidere de terasa cu sticla tip ghilotina la terase diverse.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchidere cu sticla rabatabila include profile din aluminiu (diverse culori si rezistente la deformare) si foi de sticla securizata (de 8 sau 10mm). Sistemul este elegant si discret, nefiind prezente rame intermediare. Sistemul poate fi deschis in ambele sensuri.


Cere oferta
0745 219 909
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram