Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Berceni

Inchidere cu sticla Berceni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Berceni.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Perioada de utilizare a unei terase se poate prelungi la toata perioada anului prin instalarea unei inchideri cu sticla glisanta. Va propunem inchidere cu sticla retractabila pentru terasa, foisor, balcon la pret atractiv pentru cei mai multi dintre dvs.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii de cafenele si restaurante stiu ca terasele sunt locatia preferata de consumatori pe timpul verii. Cu toate acestea, cand vremea se raceste, terasa devine inutila. Cu o inchidere cu sticla pentru terasa de cafenea si restaurant terasa este protejata de intemperii si folosibila tot anul.

Chiar daca sticla nu este un material complex, produce un impact vizual puternic. O inchidere cu sticla retractabila se imbina usor cu decorul. Procesul instalarii unei inchideri cu geam glisant decurge repede, fara a afecta activitatea dvs.

Dupa instalarea unei inchideri cu geam la terasa cafenelei dvs, angajatii vor putea opera sistemul de inchidere rapid si silentios, fara a deranja clientii aflati pe terasa. Curatarea geamurilor se face facil, iar inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta va atrage clientii, indiferent de vremea de afara.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

terasa este frecvent expusa vantului, frunzelor, ploii si altor elemente naturale. Cu o inchidere de sticla pentru terasa veti putea proteja acest spatiu, dar va veti bucura si de o vedere panoramica neintrerupta, intrucat aceasta vine fara rama.

Instalarea unei inchideri de terasa cu sticla glisanta este facila, greutatea ferestrelor fiind pe sina de jos. Montam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si putine componente, astfel ca alunecarea este silentioasa.

Trebuie sa mentionam ca inchiderea de terasa cu geam glisant poate fi adaptata la orice tip de terasa. Va propunem si inchidere de foisor cu sticla pentru a va bucura de spatiul foisorului tot anul. Durabila, inchiderea cu geam glisant este alegerea potrivita pentru protejarea terasei. Montam modele variate de inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret convenabil.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Daca vreti ca terasa sa devina centrul de interes in curtea dvs, considerati instalarea unei inchideri de terasa cu acoperis din sticla. Un acoperis din sticla va va permite sa admirati noaptea cerul instelat. Pentru a dinamiza complet spatiul terasei, optati sa adaugati un sistem glisant din sticla pentru aceasta.

Puteti decide pentru acoperisul din sticla cu forma inclinata pentru facilitatea evacuarii rapide a apei pluviale. Riscul de infiltratii este mic. In plus, sistemul propus vine cu stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare care opresc frunzele sa intre si sa blocheze canalul de evacuare.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

profitati la maxim de spatiul balconului, indiferent de vreme, si instalati o inchidere de balcon cu sticla glisanta. Daca doriti sa eliberati o zona cat mai mare cand deschideti suprafata vitrata, optati pentru inchiderea de balcon cu geam glisant.

Puteti alege o inchidere cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare ce reduce spatiul de depozitare a canalelor. In cazul acestui sistem de inchidere de balcon cu sticla, spatiul obtinut este mai generos, putand fi utilizat in moduri variate.

Alegeti inchiderea de balcon cu sticla la pret convenabil pentru ca zgomotul si elementele naturale sa nu mai influenteze nivelul de confort. Inchiderea de balcon in sticla are profil subtil si nu modifica aspectul cladirii.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica are importante beneficii pentru spatiul de instalare. La inchiderea de balcon cu geam pliabil, panourile gliseaza pentru deschidera intregii suprafete. Astfel, vizibilitatea spre décor nu va fi deloc obstructionata.

Panourile de sticla pliabila sunt usor de operat si sistemul poate fi montat pet erase cu arcade sau colturi, forme unghiulare, etc. Panourile se deplaseaza usor si fara zgomot in partea laterala a balconlui. Cand sistemul este deschis, spatiul obtinut este foarte vast.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchiderea de sticla securizata are multiple beneficii: protejarea de vant, ploaie, praf, reducerea zgomotului stradal, vizibilitate spre décor, folosire facila. Intre solutiile de protejare a terasei si balconului, inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta este una dintre cele mai moderne solutii. Folosim sticla securizata de 10mm si profile de aluminiu de culoare variata. Inchiderea de balcon cu sticla securizata nu modifica fatada si nu blocheaza vizibilitatea, intrucat are garnitura siliconica transparenta si nu prezinta profile de aluminiu verticale.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Extindeti functionalitatea terasei dvs cu un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret convenabil. Cu un sistem de inchidere din sticla, terasa va fi protejata de vant, ploaie, frunze si aspectul fatadei va ramane neschimbat.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa. Cand sunt inchise, ele asigura vizibilitate panoramica spre décor. Daca sunt deschise partial sau complet, aceste sistem transforma terasa intr-un spatiu cu ventilatie excelenta. Tipul de deschidere poate fi uniltaral sau bilateral.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Cu ajutorul unei telecomenzi, puteti ridica sau cobori panourile de sticla ale acestui sistem. Sistemul include doua parti de stical ce pot fi actionate prin sistemul electronic de care dispun. Se poate adapta sistemul de inchidere de terasa cu sticla ghilotina la dimensiunile si forma terasei.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

La inchiderea cu sticla rabatabila, elementele componente sunt profile din aluminiu si foi de sticla securizata mobile, de 8 sau 10mm. Nu exista rame intermediare, ceea ce ofera o nota superioara de eleganta si confort.

Sistemul este special, permitand deschiderea in ambele sensuri si special. Se folosesc profile din aluminiu cu rezistenta inalta la deformare, in diverse culori.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.
inchideri cu sticla
Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
© 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram