Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Barlad

Inchidere cu sticla Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Barlad.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Inchiderea cu sticla glisanta protejeaza de elementele naturale spatiile de la exterior precum balconul, terasa, foisorul, etc. Instalam inchidere cu sticla retractabila la preturi atractive pentru cei mai multi clienti.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii experimentati de cafenele si restaurante stiu ca multi clienti prefera locatiile cu terase, mai ales pe timpul verii. Daca va ganditi ca o veti folosi doar cateva luni pe an, va sugeram sa instalati inchidere de sticla pentru terasa de cafenea sau restaurant. Protejand de elementele naturale si infrumusetand spatiul, inchiderea cu geam glisant atrage consumatorii tot anul.

Primavara si vara, terasa este cautata de clienti. Cand vremea se raceste, unii clienti doresc sa se bucure in continuare de privelistea unei locatii, alegand terasele cu inchidere cu sticla.

O inchidere terasa cu sticla va protejat clientii de vant, ploaie, zgomot si oferi confortul dorit pentru savurarea unei cesti de cafea, chiar si intr-o zi ploioasa.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

O inchidere sticla terasa aduce multe beneficii, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cand doriti o solutie de izolare a terasei, usor de folosit si de integrat in orice decor, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne optiuni. Puteti extinde utilitatea foisorului prin instalarea de inchidere foisor cu sticla.

Sticla este rezistenta, dar transparenta, astfel ca nu impune limite evidente si creeaza iluzia unui spatiu complet deschis. Lumina va trece usor prin inchiderea de terasa cu geam glisant.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi fabricata din sticla securizata de 8 sau 10mm. Montam inchidere de terasa cu sticla glisata la pret convenabil.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Motivul primordial pentru care tot mai multi proprietari isi protejeaza balcoanele cu inchidere de balcon cu sticla glisanta este cel al protejarii de elementele naturale. Se adauga, insa, si versatilitatea spatiului data cu acest sistem. Inchiderea de balcon cu sticla glisanta are geamuri mobile ce se pot deschide conform nevoilor. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu are rame, culisarea geamului fiind facila.

Spre deosebire de alte sisteme cu elemente uzabile din cauza frecarii, inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu are rulmenti. Intretinera unei inchideri de balcon in sticla este mai ieftina decat sistemele traditionale cu rulmenti. Va oferim inchidere de balcon cu sticla la pret avantajos.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Daca doriti sa protejati balconul cu o inchidere de balcon cu sticla armonica, incepeti prin examinarea suprafetei vitrate. Razele soarelui va patrunde in balcon, dar sticla securizata va filtra razele pentru un mediu confortabil.

Atunci cand se monteaza inchidere de balcon cu geam pliabil, aproape toata suprafata acestuia (si 90%) poate fi vitrata. Daca doriti ca sistemul sa permita utilizarea cat mai variata, optati pentru panouri de sticla pliabile.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Daca sunteti focusat pe securizarea maximala a spatiului, optati pentru inchiderea cu sticla securizata. Sticla securizata are rezistenta inalta la socuri mecanice datorita procesului de fabricare. Este vorba de o incalzire urmata de racire brusca ce echilibreaza tensiunile de la interiorul sticlei.

Inchiderea de terasa cu sticla securizata este optiunea cea mai potrivita pentru rezidente si vile, ele neavand profil vertical ce altereaza aspectul fatadei. Alte sisteme de inchidere (cele de pvc) au aceste profiluri si influenteaza negativ aspectul cladirii. Foile din sticla ale inchiderii de balcon cu sticla securizata glisanta sunt independente si pot glisa in totalitate.

Investitia intr-o inchidere de balcon cu sticla securizata merita, aceasta fiind durabila si usor de intretinut si operat.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Contactati-ne pentru un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Stilul arhitectural, structurile prezente, forma si dimensiunile terasei vor conta in alegerea unui sistem de inchidere din sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Acolo unde terasele necesita protectie de intemperii, respectiv cele de natura rezidentiala, sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt printre cele mai adecvate solutii. Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa pentru pragul inferior. In consecinta, terasa va arata ca inainte de montarea inchiderii de sticla atunci cand sistemul este in pozitie deschisa. .

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere de terase cu sticla tip ghilotina este versatil si izoleaza excelent spatiul de la exterior. Include ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Sistemul cuprinde motor si telecomanda, fiind actionat exclusiv automat.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

La inchiderea cu sticla pliabila/armonica, sunt incluse mai multe foi din sticla ce permit plierea in functie de nevoi. Prima foaie se deschide normal, avand un sistem de prindere, in timp ce foile ramase se pliaza una cate una. In functie de cata ventilatie aveti nevoie pe terasa sau balcon, veti deschide una sau mai multe foi. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila ajuta si la crearea de spatii la interior, fiind extrem de versatile.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2023 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram