Solicită ofertă: 
0759 891 888
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Azuga

Inchidere cu Sticla
/
Judet Prahova
/
Azuga
/
SC PRISMA GLASS CRYSTAL SRL
Inchidere cu sticla Azuga reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Azuga.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Daca doriti sa extindeti utilitatea terasei, foisorului, balconului dvs optati pentru instalarea unei inchideri cu sticla glisanta. O inchidere cu sticla retractabila protejeaza de elementele naturale si aduce o nota moderna spatiului.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchiderile de terasa cu panouri de sticla retractabila sunt ideale pentru afacerile din domeniul HoReCa. Inchiderea din sticla nu doar modifica aspectul cafenelei sau restaurantului, ci si imbunatateste confortul clientilor. Oinchidere cu geam glisant va contribui in mod indirect la fidelizarea clientilor.

Orice proprietar de cafenea stie deja ca cel mai cautat loc de catre client in zilele luminoase este terasa, ea oferind senzatia de spatiu exterior. Odata cu racirea vremii, insa, terasele deschise nu mai pot fi utilizate.

O inchidere terasa cu sticla va izola de elementele naturale, zgomotul stradal si oferi un spatiu luminos. Astfel, clientii se vor putea bucura de un ceai cald pe terasa dvs, 365 de zile pe an.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

O inchidere sticla terasa aduce multe beneficii, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cand doriti o solutie de izolare a terasei, usor de folosit si de integrat in orice decor, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne optiuni. Puteti extinde utilitatea foisorului prin instalarea de inchidere foisor cu sticla.

Intrucat sticla este transparenta, o inchidere de terasa cu panouri de sticla ofera senzatia de exterinde a spatiului interior, limitele vizuale fiind discrete. In plus, inchiderea de terasa cu geam glisant nu opreste trecerea luminii.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi adaptata oricarui décor si se poate realiza din foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta este tot mai des aleasa de clienti din numeroase motive. Cum geamurile sunt mobile, versatilitatea inchiderii de balcon cu geam glisant este un argument pentru achizitie. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu are rame, astfel ca plierea se realizeaza prin actionarea geamului culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu va uza componentele prin frecare, nefiind un sistem bazat pe rulmenti. Cheltuielile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici decat cele cu mecanismele clasice. Instalam orice model de inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Atunci cand alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica, trebuie sa luati aminte la suprafata vitrata. Lumina solara va trece prin ferestre si va fi filtrata de sticla securizata, creand un mediu placut.

Cu o inchidere de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata ajunge si pana la 90% din suprafata totala. Pentru versatilitate in spatiul balconului, panourile de sticla pliabile reprezinta cele mai moderne solutii.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Pentru terase si balcon, va propunem inchidere cu sticla securizata, care ofera protectie superioara impotriva socului mecanic. Sticla securizata se obtine printr-un proces care echilibreaza tensiunile de la interior, rezultand rezistenta inalta la impact.

Intrucat nu are profile verticale (toc), inchiderea de terasa sticla securizata este ideala pentru locatiile rezidentiale si pentru constructiile tip vila unde o inchidere cu PVC ar altera fatada cladirii. Foile din sticla ale unei inchideri de balcon cu sticla securizata glisanta sunt independente si gliseaza total.

Daca sunteti interesat de un sistem durabil si facil de operat si intretinut, inchiderea de balcon cu sticla securizata este una dintre cele mai moderne solutii.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Instalam orice sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Anumite aspecte vor influenta tipul de sistem de inchidere din sticla pentru terasa dvs: dimensiunile, forma, structurile curente, stilul arhitectural, bugetul disponibil.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Acolo unde terasele necesita protectie de intemperii, respectiv cele de natura rezidentiala, sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt printre cele mai adecvate solutii. Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa pentru pragul inferior. In consecinta, terasa va arata ca inainte de montarea inchiderii de sticla atunci cand sistemul este in pozitie deschisa. .

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina poate fi folosit si pe pot de balustrada, dar si ca inchidere a unei terase. Este ideal pentru inchiderea terasei si izoleaza superior un spatiu.

Acest sistem are ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Include actionare electrica, fiind prevazut cu motor si telecomanda, neputand fi operat manual.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica include mai multe foi din sticla ce pot fi pliate. Prima foaie de sticla (are sistem de prindere) se deschide in mod obisnuit, in timp ce restul foilor se pliaza pe rand. Se pot deschide oricate foi doriti pentru a obtine ventilatia dorita pe balcon sau terasa. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila se pot utiliza si pentru a separa spatii la interior.


Cere oferta
0759 891 888
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram