Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Uricani

Inchidere cu sticla Uricani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Uricani.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Nu va limitati utilizarea terasei, balconului, foisorului doar la vremea buna. Protejati spatiile de la exterior cu inchideri cu sticla glisanta. Cu rol protectiv si estetic, inchiderea cu sticla retractabila ajuta la folosirea spatiului exterior tot anul.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Daca detineti o cafenea sau un restaurant, ganditi-va sa extindeti spatiul de servire la exterior. Ori de cate ori este frumos afara, clientii prefera terasele. Puteti folosi terasa de cafenea si restaurant tot anul prin instalarea de inchidere din sticla. O terasa cu inchidere cu geam glisanta poate fi folosita chiar si in timpul unei furtuni.

Vremea frumoasa atrage clientii pe terase, in timp ce o ploaie torentiala ii “alunga” la interior. Daca adaugati inchidere de sticla la terasa cafenelei, clientii dvs vor reveni mereu la localul dvs.

Inchiderea de terasa cu sticla ofera protectie de vremea urata si creeaza un spatiu confortabil. Chiar daca afara ploua, clientii vor prefera un terasa cu inchidere de sticla pentru a se bucura de un ceai cald.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Protectia de elementele naturale este principalul argument pentru instalarea de inchidere de terasa cu sticla glisanta. Daca doriti o metoda rapida si usor de folosit pentru a proteja spatiul terasei, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este o buna alegere. Optati pentru inchiderea de foisor cu sticla pentru foisor.

Intrucat sticla este un material transparent, ea nu creeaza limite vizuale pentru spatiul protejat. Acest efect se pastreaza pentru inchiderea de terasa cu panouri de sticla. Inchiderea de terasa cu geam glisant lasa lumina sa inunde terasa, pentru o atmosfera placuta.

Va propunem modele de inchidere de terasa cu sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret atractiv.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Extindeti utilitatea spatiului terasei prin inchiderea cu sticla de terase. Analizati un sistem de inchidere cu acoperis din sticla securizata, cu sau fara pereti laterali. Sistemul poate fi cu sticla glisanta sau fixa.

Acoperisul din sticla ofera o senzatie speciala de spatiu deschis. Pentru protectie, utilizam stalpi de sustinere si jgheab ca sistem de scurgere a apei de pe acoperis. Pentru rezistenta adecvata la incarcari mari de zapada, acoperisul este realizat din sticla laminate sau securizata.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Profesionistii in constructii nu sunt deloc surprinsi de preferinta proprietarilor pentru inchiderea de balcon cu sticla glisanta. O inchidere de balcon cu geam glisant este protectoare, versatila, dar si facil de operat. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu include rame iar plierea se face prin actionarea geamului culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu are rulmenti, deci nu exista risc de uzura pentru componentele sistemului. Intretinerea unei inchideri de balcon in sticla este mai ieftina fata de cea pentru sistemele traditionale cu rulmenti. Montam diverse modele de inchidere de balcon cu sticla la pret atractiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Atunci cand alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica, trebuie sa luati aminte la suprafata vitrata. Lumina solara va trece prin ferestre si va fi filtrata de sticla securizata, creand un mediu placut.

Cu o inchidere de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata ajunge si pana la 90% din suprafata totala. Pentru versatilitate in spatiul balconului, panourile de sticla pliabile reprezinta cele mai moderne solutii.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Pentru terase si balcon, va propunem inchidere cu sticla securizata, care ofera protectie superioara impotriva socului mecanic. Sticla securizata se obtine printr-un proces care echilibreaza tensiunile de la interior, rezultand rezistenta inalta la impact.

Intrucat nu are profile verticale (toc), inchiderea de terasa sticla securizata este ideala pentru locatiile rezidentiale si pentru constructiile tip vila unde o inchidere cu PVC ar altera fatada cladirii. Foile din sticla ale unei inchideri de balcon cu sticla securizata glisanta sunt independente si gliseaza total.

Daca sunteti interesat de un sistem durabil si facil de operat si intretinut, inchiderea de balcon cu sticla securizata este una dintre cele mai moderne solutii.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Instalam orice sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Anumite aspecte vor influenta tipul de sistem de inchidere din sticla pentru terasa dvs: dimensiunile, forma, structurile curente, stilul arhitectural, bugetul disponibil.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Acolo unde terasele necesita protectie de intemperii, respectiv cele de natura rezidentiala, sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt printre cele mai adecvate solutii. Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa pentru pragul inferior. In consecinta, terasa va arata ca inainte de montarea inchiderii de sticla atunci cand sistemul este in pozitie deschisa. .

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina poate fi folosit si pe pot de balustrada, dar si ca inchidere a unei terase. Este ideal pentru inchiderea terasei si izoleaza superior un spatiu.

Acest sistem are ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Include actionare electrica, fiind prevazut cu motor si telecomanda, neputand fi operat manual.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica include mai multe foi din sticla ce pot fi pliate. Prima foaie de sticla (are sistem de prindere) se deschide in mod obisnuit, in timp ce restul foilor se pliaza pe rand. Se pot deschide oricate foi doriti pentru a obtine ventilatia dorita pe balcon sau terasa. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila se pot utiliza si pentru a separa spatii la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram