Solicită ofertă: 
0757 117 141
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Targu Bujor

Inchidere cu sticla Targu Bujor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Targu Bujor.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Inchiderea cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne si elegante metode de protejare a spatiilor de la exterior. Instalam inchidere cu sticla retractabila pentru terase, foisoare, balcoane astfel incat sa le folositi indiferent de vreme.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Odata cu venirea verii, cei mai multi clienti aleg terasele de cafenele si terase pentru a se bucura de vremea frumoasa. Multi proprietari de cafenele si restaurante reusesc sa-si atraga clientii pe tot timpul anului, protejand spatiile de la exterior cu inchidere cu sticla pentru terasa de cafenea sau restaurant.

Sticla nu este un material cu proprietati complexe, dar are o valoare decorativa aparte. Inchidere cu sticla retractabila se integreaza facil oricarui stil arhitectural. In plus, instalarea unei inchideri cu geam glisant se realizeaza rapid, astfel incat activitatea afacerii dvs nu va fi afectata.

Odata ce instalam o inchidere cu geam la terasa cafenelei dvs, angajatii dvs vor actiona cu usurinta sistemul, fara a perturba clientii. Nici curatarea geamurilor nu este dificila. Profitati de inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta—ea va face clientii sa revina tot anul.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Elementele naturale pot altera spatiul terasei si nivelul dvs de confort. Daca optati pentru inchiderea de sticla pentru terasa, veti tine aceste elemente departe de terasa. Intrucat nu are rama, inchiderea de terasa cu sticla glisanta nu opreste vizibilitatea spre décor.

Greutatea ferestrelor este pe sina de jos si inchiderea de terasa cu sticla glisanta este usor de instalat si actionat. Instalam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si numar mic de elemente, alunecarea nefiind zgomotoasa.

Amintim ca inchiderea de terasa cu geam glisant este usor de ajustat la forma si dimensiunile terasei. Instalam si inchidere de foisor cu sticla pentru extinderea utilizarii lui pe tot parcursul anului. Inchiderea cu geam glisant rezista in timp si prelungeste durata de viata a terasei. Contactati-ne pentru inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Terasa poate capta atentia privitorilor si a musafirilor odata cu instalarea unei inchideri de terasa cu acoperis de sticla. Un acoperis de sticla produce un impact vizual puternic si creeaza impresia unui spatiu deschis total. Pentru un efect complet, puteti completa acoperisul de sticla cu un sistem glisant din sticla.

Va sugeram sa alegeti acoperisul din sticla cu forma inclinata, intrucat favorizeaza evacuarea rapida a apei pluviale si diminueaza riscul infiltratiilor. Sistemul include stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare ce nu lasa frunzele sa treaca.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Utilizati cat mai mult din spatiul balconului prin montarea unei inchideri de balcon cu sticla glisanta. Va sugeram sa instalati inchiderea de balcon cu geam glisant. Ea ajuta la eliberarea unei zone mari atunci cand deschideti suprafata vitrata.

Puteti gasi potrivita pentru balconul dvs inchiderea de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare. Ele vor reduce spatiul de depozitare a canalelor si spatiul obtinut este mai mare. Modurile de utilizare a spatiului vor fi variate.

Va propunem inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru a proteja balconul de elementele naturale si zgomotul stradal. In plus, inchidere de balcon in sticla nu altereaza aspectul fatadei datorita profilului discret.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica este o alegere buna pentru multe aplicatii. Aceasta inchidere de balcon cu geam pliabil include glisarea panourilor pentru a se deschide toata suprafata. Astfel, se obtine vizibilitate completa asupra decorului.

Panourile de sticla pliabila pot fi instalate indiferent de forma terasei: cu forme unghiulare, arcade, colturi, etc. Panourile se pliaza usor si silentios intr-o parte laterala a balconului. Cand sistemul nu este inchis, veti avea un spatiu generos de folosit.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Nu mai amanati instalarea de inchidere de sticla securizata, intrucat aceasta are multe avantaje. Inchiderea de sticla securizata reduce zgomotul stradal, protejeaza de ploaie, vant, praf, asigura vizibilitate fiind transparenta si este usor de folosit.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta nu este doar functionala, ci si estetica. Poate veni cu sticla securizata de 10mm si profile de aluminiu in diverse culoari. Inchiderea de balcon cu sticla securizata are garnitura siliconica transparenta si este discreta.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca v-ati decis sa instalati un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret convenabil, va sugeram sa analizati optiunile pentru terasa dvs. Cu un sistem de inchidere din sticla, terasa va fi ocrotita de vant, ploaie, frunze si fatada nu va avea de suferit.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistemele de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa va permit sa admirati privelistea atunci cand sunt inchise. Daca sunt deschise partial sau complet, spatiul terasei este lipsit de limite si aerisit. Exista deschidere unilaterala sau bilaterala pentru acest tip de sistem.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

O telecomanda poate fi folosita pentru ridicarea si coborarea electronica a panourilor de sticla. Sistemul este compus din doua parti de sticla actionabile electronic. Sistemul de inchidere de terasa cu sticla tip ghilotina se poate adapta la diverse forme si dimensiuni de terasa.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla rabatabila este compusa din foi de sticla securizata mobile, de 8 sau 10mm si profile de aluminiu rezistente la deformare si colorate variat. Sistemul nu are rame intermediare, profilul sau fiind discret si elegant. Acest tip de sistem se poate deschide in ambele sensuri.


Cere oferta
0757 117 141
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram