Solicită ofertă: 
0759 891 888
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Talmaciu

Inchidere cu Sticla
/
Judet Sibiu
/
Talmaciu
/
SC PRISMA GLASS CRYSTAL SRL
Inchidere cu sticla Talmaciu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Talmaciu.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Nu va rezumati in a folosi terasa la zilele luminoase de vara. Cu o inchidere cu sticla glisanta, veti putea sa o protejati de vant, ploaie, praf si utiliza pe tot parcursul anului. Instalam inchidere cu sticla retractabila pentru terasa, foisor, balcon cu preturi atractive pentru cei mai multi clienti.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii de restaurante si cafenele au sesizat ca multi clienti prefera terasele pe timpul verii. Cand vremea se raceste, terasele nu mai sunt folosite, investitia parand inutila. Daca protejati terasa cu inchidere cu sticla de terasa de cafenea sau restaurant, terasa va atrage clientii indiferent de vreme.

Sticla nu este un material complex, dar are un efect vizual important in spatiul de montare. Inchiderea cu sticla retractabila se potriveste armonios in mai toate decorurile. Instalarea de inchidere cu geam glisant se deruleaza rapid si nu impiedica mult timp desfasurarea activitatilor.

Dupa montajul de inchidere cu geam la terasa cafenelei, angajatii vor actiona rapid sistemul, fara a deranja in vreun fel clientii. Curatarea geamurilor este simpla si inchiderea de terasa pentru restaurant sau cafenea cu sticla glisanta prelungeste folosirea terasei la 365de zile pe an.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

terasa este frecvent expusa vantului, frunzelor, ploii si altor elemente naturale. Cu o inchidere de sticla pentru terasa veti putea proteja acest spatiu, dar va veti bucura si de o vedere panoramica neintrerupta, intrucat aceasta vine fara rama.

Instalarea unei inchideri de terasa cu sticla glisanta este facila, greutatea ferestrelor fiind pe sina de jos. Montam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si putine componente, astfel ca alunecarea este silentioasa.

Trebuie sa mentionam ca inchiderea de terasa cu geam glisant poate fi adaptata la orice tip de terasa. Va propunem si inchidere de foisor cu sticla pentru a va bucura de spatiul foisorului tot anul. Durabila, inchiderea cu geam glisant este alegerea potrivita pentru protejarea terasei. Montam modele variate de inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret convenabil.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Proprietatea dvs poate deveni atractia cartierului cu o terasa cu inchidere de terasa cu acoperis din sticla. Un acoperis din sticla las alumina sa treaca si ofera impresia unui total complet liber. Pentru o completare speciala, va propunem sa instalati si sistem glisant din sticla pentru acoperisul din sticla.

O buna optiune este acoperisul din sticla cu forma inclinata ce usureaza evacuarea rapida a apei pluviale si reduce riscul infiltratiilor. Acest sistem include stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare care stopeaza frunzele (acestea pot bloca partial sau integral canalul de evacuare).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Cu o inchidere de balcon cu sticla glisanta puteti proteja spatiul balconului de intemperii. Va sugeram sa alegeti inchiderea de balcon cu geam glisant cand vreti sa eliberati o zona cat mai mare prin deschiderea suprafetei vitrate. Sistemul de inchidere de balcon cu sticla maximizeaza spatiul si diversifica modurile de utilizare.

Instalam inchidere de balcon cu sticla la pret convenabil pentru folosirea balconului si in afara sezonului estival. Inchiderea de balcon in sticla are profil discret, nu altereaza fatada si este durabila.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica datorita numeroaselor beneficii. O inchidere de balcon cu geam pliabil presupune glisarea panourilor si descoperirea intregii suprafete, pentru vizibilitate totala la panorama.

Chiar daca aveti spatii cu forme unghiulare, cu colturi sau arcade, se pot folosi panouri de sticla pliabila ce sunt usor de manevrat. Panourile se deplaseaza facil si silentios, intr-o parte laterala a balconului, oferind spatiul generos dorit cand sistemul nu este inchis.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchiderea de sticla securizata nu este doar estetica, ci si deosebit de functionala, beneficiile sale fiind multiple. Ea protejeaza de zgomotul stradal, elementele naturale, este usor de folosit si nu blocheaza vizibilitatea spre priveliste.

Atunci cand cautati o modalitate de protejare a balconului, opriti-va la inchiderea de balcon cu sticla securizata intrucat este cea mai moderna varianta. Se utilizeaza sticla securizata de 10mm si profile de aluminiu de culori diverse. Inchiderea de balcon cu sticla securizata prezinta garnitura siliconica transparenta si nu are profile vertical. Ea nu blocheaza vizibilitatea si are un aspect discret.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca sunteti interesat de un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv, va propunem mai multe tipuri usor de adaptat la terasa dvs. Cu un sistem de inchidere din sticla, veti putea proteja terasa de elementele naturale, fara a modifica negativ aspectul cladirii.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Analizati sistemele de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa. Ele ofera vedere panoramica spre peisaj atunci cand sunt inchise. Cand sunt deschise partial sau complet, spatiul se transforma intr-o terasa in aer liber, complet aerisita. Puteti alege tip de deschidere unilateral sau bilateral.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

La acest sistem, panourile din sticla pot fi ridicate sau coborate electronic cu o telecomanda. Sistemul include doua parti de stical ce pot fi actionate prin sistemul electronic de care dispun. Se poate adapta sistemul de inchidere de terasa cu sticla ghilotina la dimensiunile si forma terasei.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

La inchiderea cu sticla rabatabila, elementele componente sunt profile din aluminiu si foi de sticla securizata mobile, de 8 sau 10mm. Nu exista rame intermediare, ceea ce ofera o nota superioara de eleganta si confort.

Sistemul este special, permitand deschiderea in ambele sensuri si special. Se folosesc profile din aluminiu cu rezistenta inalta la deformare, in diverse culori.


Cere oferta
0759 891 888
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram