Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Stei

Inchidere cu sticla Stei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Stei.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Alegeti inchiderea cu sticla glisanta pentru a proteja spatiul de exterior precum terasa, balcon, foisor, etc. Montam inchidere cu sticla retractabila care face aceste spatii utilizabile indiferent de vreme.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii de cafenele sau restaurante stiu ca multi clienti prefera terasele pe timpul verii. Atunci cand vine toamna, clientii vor alege spatiile de la interior. Daca instalam inchidere cu sticla pentru terasa de cafenea sau restaurant, terasa va fi folosita tot timpul anului.

Sticla nu este un material cu proprietati complexe, dar are o valoare decorativa aparte. Inchidere cu sticla retractabila se integreaza facil oricarui stil arhitectural. In plus, instalarea unei inchideri cu geam glisant se realizeaza rapid, astfel incat activitatea afacerii dvs nu va fi afectata.

Odata ce instalam o inchidere cu geam la terasa cafenelei dvs, angajatii dvs vor actiona cu usurinta sistemul, fara a perturba clientii. Nici curatarea geamurilor nu este dificila. Profitati de inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta—ea va face clientii sa revina tot anul.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Elementele naturale pot altera spatiul terasei si nivelul dvs de confort. Daca optati pentru inchiderea de sticla pentru terasa, veti tine aceste elemente departe de terasa. Intrucat nu are rama, inchiderea de terasa cu sticla glisanta nu opreste vizibilitatea spre décor.

Greutatea ferestrelor este pe sina de jos si inchiderea de terasa cu sticla glisanta este usor de instalat si actionat. Instalam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si numar mic de elemente, alunecarea nefiind zgomotoasa.

Amintim ca inchiderea de terasa cu geam glisant este usor de ajustat la forma si dimensiunile terasei. Instalam si inchidere de foisor cu sticla pentru extinderea utilizarii lui pe tot parcursul anului. Inchiderea cu geam glisant rezista in timp si prelungeste durata de viata a terasei. Contactati-ne pentru inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Terasa poate capta atentia privitorilor si a musafirilor odata cu instalarea unei inchideri de terasa cu acoperis de sticla. Un acoperis de sticla produce un impact vizual puternic si creeaza impresia unui spatiu deschis total. Pentru un efect complet, puteti completa acoperisul de sticla cu un sistem glisant din sticla.

Va sugeram sa alegeti acoperisul din sticla cu forma inclinata, intrucat favorizeaza evacuarea rapida a apei pluviale si diminueaza riscul infiltratiilor. Sistemul include stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare ce nu lasa frunzele sa treaca.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Utilizati cat mai mult din spatiul balconului prin montarea unei inchideri de balcon cu sticla glisanta. Va sugeram sa instalati inchiderea de balcon cu geam glisant. Ea ajuta la eliberarea unei zone mari atunci cand deschideti suprafata vitrata.

Puteti gasi potrivita pentru balconul dvs inchiderea de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare. Ele vor reduce spatiul de depozitare a canalelor si spatiul obtinut este mai mare. Modurile de utilizare a spatiului vor fi variate.

Va propunem inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru a proteja balconul de elementele naturale si zgomotul stradal. In plus, inchidere de balcon in sticla nu altereaza aspectul fatadei datorita profilului discret.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica datorita numeroaselor beneficii. O inchidere de balcon cu geam pliabil presupune glisarea panourilor si descoperirea intregii suprafete, pentru vizibilitate totala la panorama.

Chiar daca aveti spatii cu forme unghiulare, cu colturi sau arcade, se pot folosi panouri de sticla pliabila ce sunt usor de manevrat. Panourile se deplaseaza facil si silentios, intr-o parte laterala a balconului, oferind spatiul generos dorit cand sistemul nu este inchis.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Daca ezitati in instalarea unei inchideri de sticla securizata, va amintim ca aceasta are numeroase beneficii: reducerea zgomotului, protectia de vant, praf, ploaie, utilizare facila, vizibilitate mare. Inchiderea de terasa cu sticla securizata este usor de deschis vara si de inchis iarna.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta este una dintre cele mai elegant solutii pentru casa. Se pot folosi profile din aluminiu in orice culoare si sticla securizata de 10mm. Inchiderea de balcon cu sticla securizata are garniture siliconica transparenta, fara profile de alumiuniu pe vertical ce sa altereze vizibilitatea.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca sunteti interesat de un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv, va propunem mai multe tipuri usor de adaptat la terasa dvs. Cu un sistem de inchidere din sticla, veti putea proteja terasa de elementele naturale, fara a modifica negativ aspectul cladirii.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Analizati sistemele de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa. Ele ofera vedere panoramica spre peisaj atunci cand sunt inchise. Cand sunt deschise partial sau complet, spatiul se transforma intr-o terasa in aer liber, complet aerisita. Puteti alege tip de deschidere unilateral sau bilateral.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

La acest sistem, panourile din sticla pot fi ridicate sau coborate electronic cu o telecomanda. Sistemul include doua parti de stical ce pot fi actionate prin sistemul electronic de care dispun. Se poate adapta sistemul de inchidere de terasa cu sticla ghilotina la dimensiunile si forma terasei.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

La inchiderea cu sticla rabatabila, elementele componente sunt profile din aluminiu si foi de sticla securizata mobile, de 8 sau 10mm. Nu exista rame intermediare, ceea ce ofera o nota superioara de eleganta si confort.

Sistemul este special, permitand deschiderea in ambele sensuri si special. Se folosesc profile din aluminiu cu rezistenta inalta la deformare, in diverse culori.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram