Solicită ofertă: 
0757 117 141
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Podu Iloaiei

Inchidere cu sticla Podu Iloaiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Podu Iloaiei.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Bucurati-va tot timpul anului de spatiul de la exterior al proprietatii dvs prin protejarea cu inchidere cu sticla glisanta. Instalam inchidere cu sticla retractabila pentru terase, foisoare, balcoane, etc la pret convenabil pentru cei mai multi clienti.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Daca detineti o cafenea sau un restaurant si doriti sa cresteti profitul afacerii, extinderea spatiului de servire la exterior este o solutie rapida. Clientii prefera vara terasele de cafenele. Pentru a putea folosi acest spatiu tot timpul anului, instalati inchidere din sticla pentru terasa de cafenea sau restaurant. Clientii vor alege nu doar vara, ci tot anul terasele cu inchidere cu geam glisant.

Primavara si vara, terasa este cautata de clienti. Cand vremea se raceste, unii clienti doresc sa se bucure in continuare de privelistea unei locatii, alegand terasele cu inchidere cu sticla.

O inchidere terasa cu sticla va protejat clientii de vant, ploaie, zgomot si oferi confortul dorit pentru savurarea unei cesti de cafea, chiar si intr-o zi ploioasa.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

O inchidere sticla terasa aduce multe beneficii, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cand doriti o solutie de izolare a terasei, usor de folosit si de integrat in orice decor, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai moderne optiuni. Puteti extinde utilitatea foisorului prin instalarea de inchidere foisor cu sticla.

Intrucat sticla este transparenta, o inchidere de terasa cu panouri de sticla ofera senzatia de exterinde a spatiului interior, limitele vizuale fiind discrete. In plus, inchiderea de terasa cu geam glisant nu opreste trecerea luminii.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi adaptata oricarui décor si se poate realiza din foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Exista numeroase motive pentru care tot mai multi proprietari aleg inchiderea de balcon cu sticla glisanta, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. Cu o inchidere de balcon cu sticla glisanta, insa, geamurile sunt mobile astfel ca inchiderea face spatiul extrem de versatile. Cum mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu prezinta rame, plierea este facila, prin simpla actionare a geamului culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu include rulmenti, astfel ca nu are componente uzabile din cauza frecarii. Astfel, costurile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici fata de cele pentru sistemele cu rulmenti. Montam inchidere de balcon cu sticla la pret atractiv pentru majoritatea clientilor.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Uitati-va cu atentie la suprafata vitrata daca intentionati sa ocrotiti balconul cu o inchidere de balcon cu sticla armonica. Sticla securizata permite luminii sa intre, dar filtreaza razele pentru ca mediul sa fie placut si sanatos.

Cu o inchidere de balcon cu geam pliabil este posibila vitrarea pana la 90% din suprafata totala. Va sugeram sa alegeti panourile de sticla pliabile pentru diversificarea utilizarii spatiului.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchiderea cu sticla securizata ofera un inalt nivel de protectie, intrucat are rezistenta mare la socul mecanic. Sticla securizata este fabricata printr-un proces complex care echilibreaza tensiunile de la interior.

Lipsita de profile verticale, inchiderea de terasa cu sticla securizata nu modifica negativ aspectul unei vile sau cladiri rezidentiale. Pentru acestea, sistemele de inchidere de pvc nu sunt adecvate, intrucat altereaza aspectul fatadei. Foile din sticla ale inchiderii de balcon cu sticla securizata sunt independente si gliseaza integral.

Durabila, usor de actionat si mentinut, inchiderea de balcon cu sticla securizata este mereu o investitie inspirata.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Nu ezitati sa alegeti un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret convenabil. Analizati arhitectura, structurile curente, forma si dimensiunea terasei inainte de a decide sistemul de inchidere din sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Terasele rezidentiale sunt frecvent expuse la vant, frunze, ploaie etc. Astfel, sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt excelente pentru protejarea lor. Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu prag inferior de mici dimensiuni. In acest mod, atunci cand foile de sticla sunt retrase, terasa va arata ca inainte de montarea inchiderii de sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Atunci cand urmariti izolarea superioara a terasei, sistemul de inchidere terasa cu sticla tip ghilotina este o alegere excelenta. El include ghidaje si caseta superioara din aluminiu. Este un sistem cu motor ce poate fi actionat exclusiv electric, din telecomanda.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica are in componenta sa mai multe foi din sticla ce pot fi pliate. Prima foaie are sistem de prindere, putand fi deschisa normal. Celelalte foi, insa, se pliaza una cate una. Veti putea una sau mai multe foi, in functie de ventilatia dorita pe terasa. Intrucat sunt versatile, sistemele de inchidere cu sticla rabatabila sunt folosite si la separarea spatiilor la interior.


Cere oferta
0757 117 141
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram