Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Petrosani

Inchidere cu sticla Petrosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Petrosani.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Folositi tot timpul anului terasa, balconul, foisorul prin instalarea unei inchideri cu sticla glisanta. Oferind protectie de elementele naturale si aducand o nota moderna, inchiderea cu sticla retractabila este mereu o investitie inteleapta.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Daca detineti o cafenea sau restaurant probabil stiti deja ca o terasa poate atrage clientii. Daca alegeti si o inchidere de terasa cu panouri de sticla retractabila, oamenii vor reveni pe terasa dvs chiar si atunci cand vremea este mohorata.

Cei mai multi clienti cauta terasele in zilele placuta. Protejarea terasei cu inchidere de sticla nu-i va trimite spre alte locatii atunci cand plous.

Investiti in inchiderea cu geam glisant pentru a crea o atmosfera placuta, indiferent de vreme. Va fi un mod eficient de a-i determina pe clienti sa revina tot anul.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Cel mai evident avantaj al unei inchideri de terasa cu sticla glisanta este cel al protectiei de elementele naturale. Daca doriti sa protejati usor spatiului terasei, inchidere de terasa cu sticla glisanta este o metoda excelenta. Instalarea unei inchideri de foisor cu sticla este o alta investitie inspirata.

Un alt beneficiu adus de inchiderea de terasa cu panouri de sticla este senzatia de extindere a spatiului de la interior. Sticla este transparenta si limitele vizuale sunt subtile. Mai mult decat atat, inchiderea de terasa cu geam glisant lasa razele solare sa treaca.

Analizati modelele de inchidere de terasa cu sticla securizata groasa de 8 sau 10mm, conform decorului si bugetului disponibil. Montam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret competitiv.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Intre solutiile de protectie a teraselor, inchiderea cu sticla constituie una dintre cele mai moderne optiunni. Instalam sistem de inchidere cu acoperis fix din sticla securizata, cu sau fara pereti laterali. Acestia pot fi cu sticla fixa sau glisanta.

Daca doriti sa dati un suflu nou terasei, acoperisul din sticla este o decizie excelenta. El va proteja si oferi o senzatie de libertate greu de egalat. Utilizam stalpi de sustinere si jgheab cu sistem pentru a colecta si drena apa. Acoperisul poate sustine incarcari mari de zapada intrucat folosim sticla laminata sau securizata.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Tot mai multi proprietari aleg inchiderea de balcon cu sticla glisanta, beneficiile aduse fiind multiple. Inchiderea de balcon cu geam glisant atrage cu versatilitatea sa, dar si cu facilitatea operarii. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu prezinta rame, plierea realizandu-se prin operarea geamului culisant.

La inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu exista rulmenti care sa se uzeze prin frecare, astfel ca durabilitatea sa este mai mare decat la sistemele clasice cu rulmenti. Cheltuielile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici decat cele cu mecanismele clasice. Instalam orice model de inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Analizati suprafata vitrata daca doriti instalarea de inchidere cu balcon cu sticla armonica. Razele soarelui vor inunda spatiul terasei, dar vor fi filtrate de sticla securizata. Mediul creat va fi imbietor si sanatos.

Cand este instalata inchiderea de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata ajunge si pana la 90% din suprafata intreaga. Daca doriti o solutie de protectie cat mai versatile, panourile de sticla pliabile constituie alegeri inspirate.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Investigati inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon. Sticla securizata asigura protectie inalta la socul mecanic, datorita procesului de fabricare. Procedeul duce la echilibrarea tensiunilor de la interior.

Cum nu are profile verticale (toc), inchiderea de terasa sticla securizata este mereu potrivita la locatiile rezidentiale si locuinte tip vile. In aceste locuri, inchiderile cu pvc altereaza fatada cladirii. Foile de sticla ale inchiderii de balcon cu sticla securizanta glisanta gliseaza integral si sunt independente.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata reprezinta un sistem usor de intretinut cu durata lunga de viata. Puneti-l pe lista de investitii daca doriti sa renovati.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Instalam orice sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Anumite aspecte vor influenta tipul de sistem de inchidere din sticla pentru terasa dvs: dimensiunile, forma, structurile curente, stilul arhitectural, bugetul disponibil.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Acolo unde terasele necesita protectie de intemperii, respectiv cele de natura rezidentiala, sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt printre cele mai adecvate solutii. Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa pentru pragul inferior. In consecinta, terasa va arata ca inainte de montarea inchiderii de sticla atunci cand sistemul este in pozitie deschisa. .

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina poate fi folosit si pe pot de balustrada, dar si ca inchidere a unei terase. Este ideal pentru inchiderea terasei si izoleaza superior un spatiu.

Acest sistem are ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Include actionare electrica, fiind prevazut cu motor si telecomanda, neputand fi operat manual.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica este alcatuite de mai multe foi din sticla pliabile. Daca prima foaie de sticla se deschide in mod obisnuit, avand sistem de prindere, restul foilor se pliaza una cate una. In functie de nivelul de ventilatie dorit pe terasa sau balcon, puteti deschide 1 sau mai multe foi din sticla. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila sunt extrem de versatile, putand fi folosite si pentru delimitarea unor spatii la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram