Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Petrila

Inchidere cu sticla Petrila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Petrila.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Este pacat sa va rezumati in a folosi terasa, balconul sau foisorul in timpul zilelor senine. Cu inchiderea cu sticla glisanta, puteti sa protejati aceste spatii de elementare. Dupa ce instalati o inchidere cu sticla retractabila, veti putea prelungi perioada de folosire a acestor spatii la 365 de zile pe an.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Daca doriti sa cresteti profitul restaurantului sau cafenelei dvs, extinderea spatiului de servire la exterior este o modalitate excelenta. Oamenilor le plac terasele, mai ales pe timpul verii. Daca, insa, protejati aceste spatii cu inchidere din sticla, clientii vor fi tentati sa ramana chiar si intr-o zi ploiasa. Inchiderea de terasa cu panouri de sticla retractabila extinde utilitatea terasei pe tot parcursul anului.

Terasele cu inchideri de sticla sunt un instrument adecvat de atragerea clientelei si, indirect, crestere a profitului afacerii. Inchiderea de terasa cu sticla creeaza un spatiu placut, ocrotit de elementele naturale. Vremea urata nu va impiedica oamenii sa aleaga terasa cafenelei sau a restaurantului dvs.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchiderea de terasa cu sticla glisanta protejeaza de vant, frunze, ploaie, dar beneficiile se extind dincolo de protectie. Daca doriti sa aduceti o nota moderna terasei dvs, alegeti inchiderea de terasa cu sticla glisanta. Montam si inchideri de foisor cu sticla.

Sticla este transparenta, astfel ca o inchidere de terasa cu panouri de sticla nu creeaza limite vizibile, ci un lasa impresia unui spatiu deschis. Terasa cu inchidere de terasa cu geam glisant va fi inundata de lumina naturala, dar protejata de vant, dupa caz.

Oferim diverse modele de inchidere de terasa cu sticla securizata groasa de 8 sau 10 mm. Alegeti cu incredere inchiderea de terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Pentru spatiul de la exterior inchiderea cu sticla de terase reprezinta o metoda atragatoare prin raportul calitate-pret. Va propunem un sistem de inchidere cu acoperis fix din sticla securizata, cu sau fara pereti laterali din sticla glisanta sau fixa. Alegeti in functie de nevoile si bugetul dvs.

Un acoperis din sticla va modifica total aspectul unei terase, oferind senzatia unui spatiu liber. Pentru filtrarea eficienta a apei, folosim stalpi de sustinere si jgheab cu sistem de colectare si scurgere a apei. Folosim sticla laminata sau securizata pentru rezistenta inalta la incarcarile mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Tot mai multi proprietari aleg inchiderea de balcon cu sticla glisanta, beneficiile aduse fiind multiple. Inchiderea de balcon cu geam glisant atrage cu versatilitatea sa, dar si cu facilitatea operarii. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu prezinta rame, plierea realizandu-se prin operarea geamului culisant.

La inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu exista rulmenti care sa se uzeze prin frecare, astfel ca durabilitatea sa este mai mare decat la sistemele clasice cu rulmenti. Cheltuielile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici decat cele cu mecanismele clasice. Instalam orice model de inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Trebuie sa va ganditi la suprafata vitrata atunci cand selectati inchiderea de balcon cu sticla armonica. Lumina soarelui va patrunde in balcon, dar sticla securizata o va filtra, pentru un mediu placut si sanatos.

In cazul unei inchideri de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata poate fi si de 90% din intreaga suprafata. Cum panourile de sticla pliabile sunt usor de plasat diferit, spatiul balconului poate fi folosit in variate moduri.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Analizati inchiderea cu sticla securizata pentru terase si balcon. Acestea au nivel inalt de protectie la socul mecanic, sticla securizata fiind fabricat printr-un procedeu amplu de incalzire si racire brusca.

Inchiderea de terasa sticla securizata nu are profile verticale (toc), fiind estetica si potrivita pentru case si vile. In aceste spatii, inchiderile cu pvc nu se potrivesc, modificand negativ fatada cladirii. Foile din sticla ale inchiderii de balcon cu sticla securizata glisanta gliseaza integral si sunt independente.

Daca va atrage ideea unui sistem usor de operat si durabil in timp, analizati inchiderea de balcon cu sticla securizata.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Instalam orice sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv. Anumite aspecte vor influenta tipul de sistem de inchidere din sticla pentru terasa dvs: dimensiunile, forma, structurile curente, stilul arhitectural, bugetul disponibil.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Acolo unde terasele necesita protectie de intemperii, respectiv cele de natura rezidentiala, sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt printre cele mai adecvate solutii. Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa pentru pragul inferior. In consecinta, terasa va arata ca inainte de montarea inchiderii de sticla atunci cand sistemul este in pozitie deschisa. .

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina poate fi folosit si pe pot de balustrada, dar si ca inchidere a unei terase. Este ideal pentru inchiderea terasei si izoleaza superior un spatiu.

Acest sistem are ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Include actionare electrica, fiind prevazut cu motor si telecomanda, neputand fi operat manual.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica include mai multe foi din sticla ce pot fi pliate. Prima foaie de sticla (are sistem de prindere) se deschide in mod obisnuit, in timp ce restul foilor se pliaza pe rand. Se pot deschide oricate foi doriti pentru a obtine ventilatia dorita pe balcon sau terasa. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila se pot utiliza si pentru a separa spatii la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram