Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Nucet

Inchidere cu sticla Nucet reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Nucet.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Inchiderea cu sticla glisanta este o solutie moderna pentru protejarea teraselor, balcoanelor, gradinilor de iarna, etc. O inchidere cu sticla echivaleaza cu transformarea spatiului de la exterior intr-unul ce se poate folosi tot anul.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Daca sunteti proprietarul unui restaurant sau al unei cafenele, extinderea spatiului de servire la exterior 365 de zile in an va atrage clientii. Inchiderea cu sticla retractabila a terasei de cafenea este eleganta si poate creste profitul companiei.

Inchiderea cu geam glisant a terasei de restaurant sau cafenea se realizeaza cu un sistem usor de manevrat, ce permite culisarea peretilor mobili de sticla.

O inchidere cu sticla glisanta pentru restaurant sau cafenea este foarte mobila. Veti putea glisa peretii de la inchiderea din sticla in functie de vreme, fara a perturba clientii aflati deja pe terasa. Instalam inchideri de sticla fara prag inferior pentru a crea impresia unui spatiu deschis.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Daca aveti deja o terasa sau un foisor, analizati inchiderea de terasa cu sticla glisanta. Unul dintre multele beneficii aduse de sticla este transparenta ei, lasandu-va sa va bucurati de decorul din curtea dvs.

Inchiderea de sticla pentru terasa transforma spatiul terasei dintr-un amplasament folosit exclusiv pe vreme buna, intr-un spatiu folosibil indiferent de vreme. Daca alta data asteptati venirea verii pentru a iesi in foisor, o inchidere de foisor cu sticla va extinde aceasta perioada la 365 de zile pe an.

Inchiderea de terasa cu geam glisant permite plasarea in pozitii diferite a panourilor. O inchidere de terasa cu panouri de sticla se poate deschide in mijloc si in partile laterale. Pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta depinde de sistemul ales, suprafata terasei sau foisorului, etc.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Astazi, exista tot mai multe solutii de a amplifica utilitatea terasei, inchiderea cu sticla fiind una dintre cele mai moderne solutii. Pe langa aspectul sau estetic atragator, sticla atrage si datorita transparentei sale care ajuta la crearea iluziei de ne-ingradire pentru un spatiu.

Daca vreti sa dinamizati spatiul terasei, considerati montajul unui acoperis din sticla pe terasa dvs. Inchiderea terasei cu acoperis de sticla se realizeaza cu accesorii speciale pentru a se drena apa ce se infiltreaza accidental.

Chiar daca sticla este un material dur, se pot realiza constructii cu geometrii complexe. Se utilizeaza sticla laminata sau securizata pentru a rezista la incarcari statice (zapada).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta reprezinta cea mai eficienta metoda de transformare a spatiului exterior intr-un spatiu semi-deschis sau inchis, conform dorintei dvs. Realizam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este functionala, dar si estetica, ea functionand cu mai toate stilurile arhitecturale. O inchidere de sticla pentru balcon nu va modifica fatada cladirii inrucat nu se folosesc montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica este gandita ca, prin glisare, panourile din sticla sa seplieze asemeni unui acordeon, intr-un singur sens. Actiunea de glisare pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil se face cu miscari facile si simple.

Daca alegeti panouri de sticla pliabila pentru spatiul balconului, veti observa absenta profilelor verticale (toc).

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla securizata se obtine prin incalzirea sticlei in cuptor de securizare pana la 700c0 , apoi o racire brusca. Acest proces echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, ea devenind rezistenta la soc mecanic.

Inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon ofera protectie superioara impotriva vremii potrivnice si a poluarii fonice. Alegeti inchiderea terasa cu sticla securizata glisanta pentru deschiderea totala a spatiului.

Alegeti inchiderea de balcon cu sticla securizata adecvata balconului dvs, dimensiunilor si stilului arhitectural. O inchidere de balcon cu sticla securizata glisanta sustine o trecere placuta ochiului intre spatiul de la interior si cel de la exterior.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Sticla este un material special, ea lasand razele naturale in spatiul terasei, dar oprind elementele naturale. Un sistem de inchidere din sticla este o aditie importanta pentru orice proprietate. Va ghidam in alegerea unui sistem de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv, astfel incat sa va bucurati de noul spatiu creat!

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu glisare manuala stanga-dreapta. In functie de design-ul si forma terasei, inchiderea cu sticla poate fi realizata din mai multe folii verticale de sticla, sigure si usor de operat. Se pot realiza sisteme cu sticla securizata de 8 si 10mm.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina este un sistem ce opereaza cu miscari verticale. El este operat cu ajutorul unei telecomenzi sau al unei aplicatii pe telefonul mobil. Sistemul include trei straturi de rama, una fixa si doua mobile.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila este o alegere populara pentru inchiderea de terase, balcoane, gradini de iarna. Cu inchiderea cu sticla rabatabila se pot incadra una sau mai multe usi, cu sau fara incuietori. Exista modele cu sticla sablata partial sau cu model, profile colorate, imitatie de lemn, etc. Se foloseste sticla securizata de 8, 10 sau 12mm.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram