Solicită ofertă: 
0757 117 141
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Negresti

Inchidere cu sticla Negresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Negresti.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Feriti spatiile de la exterior de elementele naturala cu inchidere cu sticla glisanta. Va oferim diverse modele de inchidere cu sticla retractabila pentru terasa, foisor, balcon, etc.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Odata cu venirea verii, cei mai multi clienti aleg terasele pentru a se bucura de vremea frumoasa. Proprietarii de cafenele si restaurante stiu ca, odata cu venirea toamnei, terasele vor fi ocolite. Investitia in inchidere cu sticla de cafenele si restaurante este o buna decizie, prelungind folosirea teraselor pe tot parcursul anului.

Cu toate ca sticla nu este cel mai complex material, ea este speciala prin impactul vizual produs. Inchiderea cu sticla retractabila lasa soarele sa treaca si creeaza impresia unui spatiu deschis. Instalarea unei inchideri cu geam glisant nu dureaza multe zile, astfel ca activitatea comerciala nu se opreste.

Operarea inchiderii cu geam la terasa de cafenea este facila si silentioasa. Angajatii nu vor deranja clientii aflati pe terasa. Geamurile se curata usor si inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta ajuta la fidelizarea clientelei.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Elementele naturale pot altera spatiul terasei si nivelul dvs de confort. Daca optati pentru inchiderea de sticla pentru terasa, veti tine aceste elemente departe de terasa. Intrucat nu are rama, inchiderea de terasa cu sticla glisanta nu opreste vizibilitatea spre décor.

Greutatea ferestrelor este pe sina de jos si inchiderea de terasa cu sticla glisanta este usor de instalat si actionat. Instalam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si numar mic de elemente, alunecarea nefiind zgomotoasa.

Amintim ca inchiderea de terasa cu geam glisant este usor de ajustat la forma si dimensiunile terasei. Instalam si inchidere de foisor cu sticla pentru extinderea utilizarii lui pe tot parcursul anului. Inchiderea cu geam glisant rezista in timp si prelungeste durata de viata a terasei. Contactati-ne pentru inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Daca simtiti ca spatiul de la exterior are nevoie de o nota originala, optati pentru instalarea unei inchidere de terasa cu acoperis de sticla. Orice musafir sau trecator va gasi terasa cu acoperis de sticla surprinzatoare si speciala. Pentru un impact vizual maxim, completati acest acoperis cu un sistem glisant din sticla.

In multe aplicatii, cel mai adecvat model este acoperisul din sticla cu forma inclinata ce ajuta la evacuarea eficienta a apei pluviale si reducerea riscului de infiltratii. Se foloseste un sistem din stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare ce opresc frunzele.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta este o solutie excelenta pentru maximizarea spatiului balconului. La deschiderea suprafetei vitrate, zona folosibila este mai mare cu inchiderea de balcon cu geam glisant.

Un model potrivit pentru multe balcoane este inchiderea de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare. Acestea diminueaza spatiul de colectare a canalelor, spatiul eliberat fiind generos. Veti putea folosi spatiul rezultat in multe moduri.

Decideti pentru inchiderea de balcon cu sticla la pret convenabil—va feri balconul de zgomotul stradal, vant, frunze, ploaie, etc. Inchiderea de balcon in sticla este subtila ca profil si nu influenteaza aspectul fatadei.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica datorita numeroaselor beneficii. O inchidere de balcon cu geam pliabil presupune glisarea panourilor si descoperirea intregii suprafete, pentru vizibilitate totala la panorama.

Chiar daca aveti spatii cu forme unghiulare, cu colturi sau arcade, se pot folosi panouri de sticla pliabila ce sunt usor de manevrat. Panourile se deplaseaza facil si silentios, intr-o parte laterala a balconului, oferind spatiul generos dorit cand sistemul nu este inchis.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

daca ezitati in instalarea unei inchideri de sticla securizata, va amintim ca aceasta are numeroase beneficii: reducerea zgomotului, protectia de vant, praf, ploaie, utilizare facila, vizibilitate mare. Inchiderea de terasa cu sticla securizata este usor de deschis vara si de inchis iarna.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta este una dintre cele mai elegant solutii pentru casa. Se pot folosi profile din aluminiu in orice culoare si sticla securizata de 10mm. Inchiderea de balcon cu sticla securizata are garniture siliconica transparenta, fara profile de alumiuniu pe vertical ce sa altereze vizibilitatea.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca sunteti interesat de un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret competitiv, va propunem mai multe tipuri usor de adaptat la terasa dvs. Cu un sistem de inchidere din sticla, veti putea proteja terasa de elementele naturale, fara a modifica negativ aspectul cladirii.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Analizati sistemele de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa. Ele ofera vedere panoramica spre peisaj atunci cand sunt inchise. Cand sunt deschise partial sau complet, spatiul se transforma intr-o terasa in aer liber, complet aerisita. Puteti alege tip de deschidere unilateral sau bilateral.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Acest sistem presupune folosirea telecomenzii pentru ridicareaa sau coborarea electronica a panourilor de sticla. Sistemul este compus din doua componente de sticla actionabile prin sistem electronic. Acest sistem de inchidere de terasa cu sticla tip ghilotina se poate ajusta la forma si specificitatile terasei.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla rabatabila este alcatuita din foi de sticla securizate mobile de 8 sau 10mm si profile din aluminiu. Profilele din aluminiu vin in culori variate si au rezistenta la deformare. Inchiderea nu are rame intermediare, sistemul fiind subtil si elegant.

Operarea sistemului este particulara, acesta putand fi deschis in ambele sensuri.


Cere oferta
0757 117 141
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram