Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Marghita

Inchidere cu sticla Marghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Marghita.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Profitati la maxim de terasa dvs si protejati-o cu o inchidere cu sticla retractabila. Spatiile de la exterior (foisoare, terase, balcoane, etc) pot fi ocrotite de vant, ploaie, furtuna, frunze, etc cu inchiderea cu sticla glisanta.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietatii de cafenele si restaurante sunt mereu in cautarea de metode eficiente de pastrare a clientelei. Extinderea la exterior a spatiului de servire aduce clientii este una dintre aceste metode. Oamenii prefera terasele in zilele luminoase de vara. Odata cu venirea toamnei insa, clientii nu mai aleg terasele descoperite. Daca detineti un restaurant sau cafenea, alegeti sa protejati spatiul de la exterior cu inchidere cu geam glisant.

Cei mai multi clienti prefera vara terasele si aceste spatii pot fi folosite tot timpul anului daca sunt protejate cu inchidere de sticla.

Oferind protectie impotriva zgomotului stradal, prafului, ploii, vantului, inchiderea terasa cu sticla aduce clientii in restaurantul dvs indiferent de vreme.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchiderea de sticla pentru terasa are multe avantaje, dar cel mai important este cel a protectiei de elementele naturale. Daca sunteti in cautarea unui sistem usor de intretinut, folosit si durabil, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este mereu o alegere buna. Considerati inchiderea pentru foisor cu sticla daca aveti un foisor.

Intrucat sticla este transparenta, o inchidere de terasa cu panouri de sticla ofera senzatia de exterinde a spatiului interior, limitele vizuale fiind discrete. In plus, inchiderea de terasa cu geam glisant nu opreste trecerea luminii.

Inchiderea de terasa cu sticla poate fi adaptata oricarui décor si se poate realiza din foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm. Instalam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta o solutia moderna si practica de acoperire a teraselor. Sistemul de inchidere include un acoperis fix din sticla securizata si/sau pereti laterali din sticla glisanta sau fixa, dupa cum considerati.

Acoperisul din sticla transforma total aspectul unei terase, creand senzatia unui spatiu liber. El este accesorizat cu stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus de scurgere a apei. Acoperisul din sticla realizat cu sticla laminata sau securizata pentru a sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchiderea de balcon cu sticla glisanta este tot mai des aleasa de clienti din numeroase motive. Cum geamurile sunt mobile, versatilitatea inchiderii de balcon cu geam glisant este un argument pentru achizitie. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu are rame, astfel ca plierea se realizeaza prin actionarea geamului culisant.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu va uza componentele prin frecare, nefiind un sistem bazat pe rulmenti. Cheltuielile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici decat cele cu mecanismele clasice. Instalam orice model de inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Atunci cand alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica, trebuie sa luati aminte la suprafata vitrata. Lumina solara va trece prin ferestre si va fi filtrata de sticla securizata, creand un mediu placut.

Daca optati pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata poate fi si de 90% din suprafata intreaga. Panourile de sticla pliabile constituie cele mai versatile si moderne metode de inchidere a spatiului balconului.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Va sugeram sa optati pentru inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon. Sticla securizata este un material cu rezistenta inalta la soc mecanic, datorita modului special de fabricare (ce echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei).

Inchiderea de terasa sticla securizata este preferata pentru case si constructiile de tip vila intrucat nu are profile verticale (toc) si nu modifica aspectul fatadei. O inchidere cu pvc, in schimb, ar influenta aspectul fatadei. Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta are foi din sticla independente ce gliseaza complet.

Daca sunteti interesat de un sistem usor de operat si intretinut, inchiderea de balcon cu sticla securizata este una dintre cele mai rapide si moderne alegeri.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Instalam sisteme de inchidere de terasa cu sticla la pret avantajos si conform solicitarilor dvs. Atunci cand alegeti un sistem de inchidere din sticla pentru terasa dvs, trebuie sa analizati aspecte precum dimensiunea, forma terasei, structurile curente, bugetul disponibil.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt ideale pentru terase, oferind protectie inalta la intemperii. Montam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu prag inferior de mici dimensiuni. Aspectul terasei nu va fi diferit de cel anterior instalarii, chiar si cand sistemul este in pozitie deschisa.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina asigura izolare excelenta pentru spatiul terasei. El este alcatuit din ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Este un sistem ce presupune actiune automata si vine cu motor si telecomanda. Acest sistem nu poate fi actionat manual.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica este compusa din mai multe foi din sticla pliabila. Prima foaie de sticla prezinta un sistem de prindere, astfel incat ea se deschide normal. Celelalte foi se deschid prin pliere, una cate una. In functie de nivelul de ventilatie dorit, veti deschide una sau mai multe foi de sticla. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabile sunt deosebit de versatile, ele putand ajuta si la delimitarea unor spatii la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram