Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Lupeni

Inchidere cu sticla Lupeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Lupeni.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Daca doriti sa folositi terasa, balconul, foisorul indiferent de vreme, instalati inchidere cu sticla glisanta. Orice spatiu de la exterior va functiona asemeni unuia de la interior dupa montajul unei inchideri cu sticla retractabile.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Un restaurant sau o cafenea isi poate creste profitul nu doar prin extinderea spatiului de servire la exterior, ci si prin protejarea acestuia cu o inchidere de terasa. Clientii sunt atrasi de terasele cu inchidere din sticla ce protejeaza si infrumuseteaza. Va propunem inchidere de terasa cu panouri de sticla retractabila pentru terasa cafenelei sau restaurantului dvs.

Multi clienti prefera terasele deschise pe timpul verii. Daca aceste terase nu sunt cu inchidere de sticla insa, clientii se vor indrepta spre alte locatii odata cu racirea vremii.

Inchiderea de terasa cu sticla protejeaza de elementele naturale si creeaza un spatiu luminos. Clientii vor alege terasa dvs cu inchidere de sticla chiar si in timpul unei zile mohorate de toamna.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Cel mai evident avantaj al unei inchideri de terasa cu sticla glisanta este cel al protectiei de elementele naturale. Daca doriti sa protejati usor spatiului terasei, inchidere de terasa cu sticla glisanta este o metoda excelenta. Instalarea unei inchideri de foisor cu sticla este o alta investitie inspirata.

Un alt beneficiu adus de inchiderea de terasa cu panouri de sticla este senzatia de extindere a spatiului de la interior. Sticla este transparenta si limitele vizuale sunt subtile. Mai mult decat atat, inchiderea de terasa cu geam glisant lasa razele solare sa treaca.

Analizati modelele de inchidere de terasa cu sticla securizata groasa de 8 sau 10mm, conform decorului si bugetului disponibil. Montam inchidere terasa cu sticla glisanta la pret competitiv.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Pentru spatiul de la exterior inchiderea cu sticla de terase reprezinta o metoda atragatoare prin raportul calitate-pret. Va propunem un sistem de inchidere cu acoperis fix din sticla securizata, cu sau fara pereti laterali din sticla glisanta sau fixa. Alegeti in functie de nevoile si bugetul dvs.

Un acoperis din sticla va modifica total aspectul unei terase, oferind senzatia unui spatiu liber. Pentru filtrarea eficienta a apei, folosim stalpi de sustinere si jgheab cu sistem de colectare si scurgere a apei. Folosim sticla laminata sau securizata pentru rezistenta inalta la incarcarile mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Tot mai multi proprietari aleg inchiderea de balcon cu sticla glisanta, beneficiile aduse fiind multiple. Inchiderea de balcon cu geam glisant atrage cu versatilitatea sa, dar si cu facilitatea operarii. Mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu prezinta rame, plierea realizandu-se prin operarea geamului culisant.

La inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu exista rulmenti care sa se uzeze prin frecare, astfel ca durabilitatea sa este mai mare decat la sistemele clasice cu rulmenti. Cheltuielile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici decat cele cu mecanismele clasice. Instalam orice model de inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Atunci cand alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica, trebuie sa luati aminte la suprafata vitrata. Lumina solara va trece prin ferestre si va fi filtrata de sticla securizata, creand un mediu placut.

In urma instalarii de inchidere de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata poate fi si de 90% din suprafata intreaga. Panourile de sticla pliabile asigura cea mai mare versatilitate pentru spatiul din balcon.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla securizata este un material excelent pentru terase si balcon, fiind inalt rezistenta la socul mecanic. Rezistenta se obtine in urma unui proces de incalzire si racire care echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei.

Cum nu prezinta profile verticale (toc), inchiderea de terasa sticla securizata este recomandata resedintelor si locatiilor de tip vila. In aceste locatii, inchiderile de tip pvc ar altera aspectul fatadei. Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta are foi din sitcla independente ce gliseaza complet.

Cand cautati un sistem durabil si usor de operat, inchiderea de balcon cu sticla securizata este o varianta extrem de atragatoare.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Montam orice tip de sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret avantajos. Dimensiunile si forma terasei, structurile curente, arhitectura cladirii sunt cateva dintre elementele care conteaza cand alegeti un sistem de inchidere din sticla pentru terasa.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Terasele rezidentiale sunt locatiile principale care pot beneficia in urma instalarii de sisteme de inchidere cu sticla glisanta. Va oferim sisteme de inchidere cu sticla glisanta si prag inferior de mici dimensiuni. Astfel, terasa va arata ca inainte de instalarea inchiderii de sticla cand sistemul este este in pozitie deschisa.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina este perfect acolo unde se doreste o izolare superioara a spatiului. Acest sistem include motor si este actionat exclusiv automat, prin telecomanda. Sistemul cuprinde ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat, neputand fi actionat manual.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica este compusa din cateva foi de sticla ce sunt pliabile. Doar prima foaie de sticla are sistem de prindere si se deschide obisnuit. Restul foilor se pliaza rand pe rand. De aceea, puteti deschide numarul dorit de foi la un moment dat, in functie de ventilatia dorita pe terasa. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila pot fi folosite si in separarea spatiilor la interior.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram