Solicită ofertă: 
0757 117 141
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Insuratei

Inchidere cu sticla Insuratei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Insuratei.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Va incurajam sa folositi foisorul, terasa, gradina nu doar pe vreme frumoasa, ci si pe o ploaie torentiala. Instalati inchidere de sticla pentru a proteja spatiul terasei de elementele naturale. O inchidere cu sticla glisanta va face spatiul exterior folosibil 12 luni pe an.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii de restaurant si cafenele stiu ca munca de fidelizare a clientilor este continua. Un mijloc eficient consta in extinderea spatiului de servire la exterior. Daca se adauga si inchiderea cu sticla retractabila a terasei de cafenea, spatiul exterior se poate folosi tot anul.

Inchiderea cu geam glisant a terasei de cafenea sau restaurant se realizeaza prin culisarea facila a peretilor mobili de sticla. Cand vremea este neplacuta, angajatii pot glisa peretii de la inchiderea cu sticla glisanta. In plus, glisarea este silentioasa si nu deranjeaza clientii. Cand peretii sunt desfasurati, inchiderea de sticla nu creeaza impresia unui spatiu inchis pentru ca nu are prag inferior.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Luati in considerare inchiderea de terasa cu sticla glisanta daca detineti un foisor sau o terasa. Sticla transparenta va lasa lumina sa treaca si vizibilitatea spre décor nu va fi afectata.

Cu o inchidere de sticla pentru terasa, acest spatiu nu mai este unul folosit sporadic, ci unul utilizabil si pe vreme urata. Odata instalata o inchidere de foisor cu sticla, veti putea sa va bucurati de foisor si inainte de venirea primaverii.

Panourile pot fi plasate variat cu inchiderea de terasa cu geam glisant. Astfel, o inchidere de terasa cu panouri de sticla poate fi deschisa in partile laterale si in mijloc. Suprafata terasei sau foisorului, sistemul ales sunt cativa factori ce vor influenat pretul pentru o inchidere de terasa cu sticla glisanta.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Pentru amplificarea functionalitatii terasei sunt disponibile diverse metode. Cu toate acestea, nici una nu este la fel de eleganta si trainica precum inchiderea cu sticla. Ea transforma terasa in centrul atentiei in curte si creeaza impresia unui spatiu lipsit de limite.

Un acoperis din sticla pe terasa va va permite sa petreceti toate serile de vara admirand cerul instelat. Folosim accesorii speciale pentru inchiderea terasei cu acoperis de sticla; ele dreneaza apa infiltrata accidental.

Chiar daca sticla este solida, ea permite obtinerea unor design-uri dinamice. Utilizam sticla laminate sau securizata pentru a oferi acoperisului rezistenta inalta la incarcari statice (zapada).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Atunci cand va doriti sa transformati un spatiu exterior intr-unul semi-deschis sau inchis, inchiderea de balcon cu sticla glisanta este una dintre cele mai rapide solutii. Instalam inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este profund estetica si versatila, ea integrandu-se armonios in majoritatea stilurilor arhitecturale. Nu se utilizeaza montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante. Astfel, inchiderea de sticla pentru balcon nu influenteaza negative fatada cladirii.

Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Modul de glisare la inchiderea de balcon cu sticla armonica este asemanatoare acordeonului, panourile din sticla pliindu-se in acelasi sens. Miscarile de glisare pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil sunt usoare. Mentionam ca panourile de sticla pliabila pentru spatiul balconului sunt discrete, intrucat nu au profile verticale (toc).

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Procesul fabricarii sticlei securizate sta la baza rezistentei sale inalte la socuri mecanice. Sticla este incalzita intr-un cuptor de securizare pana la 7000 C si apoi racita brusc. Aceasta alternanta echilibreza tensiunile din interiorul sticlei si ofera rezistenta.

Inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon protejeaza impotriva vantului, ploii, frunzelor, zgomotelor. Profitati la maximum de spatiul de la exterior prin instalarea de inchidere terasa cu sticla securizata glisanta.

cand cautati modelele de inchidere de balcon cu sticla securizata, luati aminte la dimensiunile balconului dvs, stilul arhitectural, etc. Spatiul de la exterior va comunica intr-un mod placut cu cel de la interior dupa montajul inchiderii de balcon cu sticla securizata glisanta.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Sticla este un material special, ea lasand razele naturale in spatiul terasei, dar oprind elementele naturale. Un sistem de inchidere din sticla este o aditie importanta pentru orice proprietate. Va ghidam in alegerea unui sistem de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv, astfel incat sa va bucurati de noul spatiu creat!

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Montam sisteme de inchidere cu sticla glisanta, glisarea realizandu-se manual stanga-dreapta. Design-ul si forma terasei vor genera necesarul de folii verticale de sticla pentru inchiderea cu sticla. Utilizam sticla securizata de 8 sau 10mm, sistemele fiind usor de actionat.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina este un sistem ce opereaza cu miscari verticale. El este operat cu ajutorul unei telecomenzi sau al unei aplicatii pe telefonul mobil. Sistemul include trei straturi de rama, una fixa si doua mobile.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila este o alegere populara pentru inchiderea de terase, balcoane, gradini de iarna. Cu inchiderea cu sticla rabatabila se pot incadra una sau mai multe usi, cu sau fara incuietori. Exista modele cu sticla sablata partial sau cu model, profile colorate, imitatie de lemn, etc. Se foloseste sticla securizata de 8, 10 sau 12mm.


Cere oferta
0757 117 141
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram