Solicită ofertă: 
0757 117 141
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Ianca

Inchidere cu sticla Ianca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Ianca.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Bucurati-va la maximum de spatiul terasei, balconului, foisorului, gradinii de iarna, etc si protejati-l prin inchidere cu sticla glisanta. Spatiul exterior poate fi folosit tot timpul anului—instalarea de inchidere cu sticla este solutia in acest sens.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietatii de restaurante si cafenele stiu ca fidelizarea clientilor este o provocare continua. Daca extinderea spatiului de servire la exterior, pe terasa, este un prim pas, inchiderea cu sticla retractabila a terasei de cafenea este solutia ideala. Practic, clientii vor putea fi serviti pe terasa 365de zile pe an.

Instalam sisteme usor de actionat prin culisarea peretilor mobili de sticla. Aceasta inchidere cu geam glisant a terasei de cafenea sau restaurant se impune prin mobilitate, peretii putand fi glisati la nevoie. Angajatii dvs vor putea opera inchiderea din sticla silentios, fara a deranja clientii. Intrucat nu are prag inferior, inchiderea din sticla nu lasa impresia unui spatiu inchis cand este retrasa.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Chiar daca aveti un foisor sau terasa, va puteti bucura pe deplin de confortul lor prin instalarea de inchidere de terasa cu sticla glisanta. Intrucat sticla este transparenta, nu veti pierde vizibilitatea spre privelistea din curtea sau gradina dvs.

Dupa montajul de inchidere de sticla pentru terasa, nu veti mai astepta zilele insorite pentru a petrece timp pe terasa. Veti putea sa savurati un ceai cald in foisor, chiar si cand ploua—inchiderea de foisor cu sticla v ava proteja!

La inchiderea de terasa cu geam glisant, panourile de sticla pot fi dispuse variat. O inchidere de terasa cu panouri de sticla plate fi deschisa in mijloc sau in partile laterale. Pretul pentru inchiderea de terasa cu sticla glisanta depinde de sistemul ales, dimensiunea foisorului sau a terasei, etc.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Exista metode de a proteja spatiul terasei pe vreme urata, dar inchiderea cu sticla este, de departe, una dintre cele mai atragatoare optiuni. O terasa cu inchideri de sticla scoate din anonimat o proprietate, amplificand senzatia unui spatiu neingradit.

Pentru un impact vizual puternic, alegeti un acoperis din sticla pe terasa. Veti putea sa admirati cerul instelat de pe terasa, chiar daca vremea este racoroasa. Folosim accesorii speciale pentru inchiderea terasei cu acoperis de sticla pentru a drena eficiet apa infiltrata accidental.

Spre deosebire de alte materiale solide, sticla poate lua forme extrem de interesante si dinamice. Acoperisul poate fi realizat din sticla laminate sau securizata pentru rezistenta la incarcari statice (zapada).

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Optati pentru inchidere de balcon cu sticla glisanta pentru a crea un spatiu inchis sau semi-deschis la exterior. Va oferim inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchiderea de balcon cu geam glisant este usor de integrat in orice stil arhitectural. Nu folosim montanti verticali la inchiderea de balcon cu geamuri glisante, pentru a nu modifica fatada cladirii.

Cu toate acestea, cand geamurile unui sistem de inchidere de balcon de sticla vor culisa, va fi obtinuta izolare fonica.

Inchiderea de balcon in sticla permite curatarea facila, chiar din interiorul terasei. Panourile glisante din sticla pot veni cu sigurante de blocare, pentru a diminua riscul actionarii accidentale.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica este gandita ca, prin glisare, panourile din sticla sa seplieze asemeni unui acordeon, intr-un singur sens. Actiunea de glisare pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil se face cu miscari facile si simple.

Daca alegeti panouri de sticla pliabila pentru spatiul balconului, veti observa absenta profilelor verticale (toc).

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Sticla securizata se obtine prin incalzirea sticlei in cuptor de securizare pana la 700c0, apoi o racire brusca. Acest proces echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, ea devenind rezistenta la soc mecanic.

Inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon ofera protectie superioara impotriva vremii potrivnice si a poluarii fonice. Alegeti inchiderea terasa cu sticla securizata glisanta pentru deschiderea totala a spatiului.

Alegeti inchiderea de balcon cu sticla securizata adecvata balconului dvs, dimensiunilor si stilului arhitectural. O inchidere de balcon cu sticla securizata glisanta sustine o trecere placuta ochiului intre spatiul de la interior si cel de la exterior.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Sticla este un material special, ea lasand razele naturale in spatiul terasei, dar oprind elementele naturale. Un sistem de inchidere din sticla este o aditie importanta pentru orice proprietate. Va ghidam in alegerea unui sistem de inchidere terasa cu sticla la pret competitiv, astfel incat sa va bucurati de noul spatiu creat!

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Va propunem sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu glisare manuala stanga-dreapta. In functie de design-ul si forma terasei, inchiderea cu sticla poate fi realizata din mai multe folii verticale de sticla, sigure si usor de operat. Se pot realiza sisteme cu sticla securizata de 8 si 10mm.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere a terasei cu sticla de tip ghilotina este un sistem ce opereaza cu miscari verticale. El este operat cu ajutorul unei telecomenzi sau al unei aplicatii pe telefonul mobil. Sistemul include trei straturi de rama, una fixa si doua mobile.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/rabatabila este o alegere populara pentru inchiderea de terase, balcoane, gradini de iarna. Cu inchiderea cu sticla rabatabila se pot incadra una sau mai multe usi, cu sau fara incuietori. Exista modele cu sticla sablata partial sau cu model, profile colorate, imitatie de lemn, etc. Se foloseste sticla securizata de 8, 10 sau 12mm.


Cere oferta
0757 117 141
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram