Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Geoagiu

Inchidere cu sticla Geoagiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Geoagiu.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Solutiile moderne din constructii fac posibila utilizarea terasei pe tot parcursul anului si nu doar vara. Inchiderea cu sticla glisanta este un instrument modern de a ocroti spatiile de la exterior de elementele naturale. Instalam inchidere cu sticla retractabila pentru balcoane, foisoare, terase, etc la preturi convenabile pentru multi clienti.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Terasa este, pentru multi oameni, locul preferat pentru un moment de relaxare in timpul verii. Proprietarii de restaurante si cafenele interesati de folosirea teraselor pe tot parcursul anului aleg sa instaleze inchidere cu sticla pentru terasele de cafenea sau restaurant. Inchiderea cu geam pentru terasa protejeaza de intemperii, terasa fiind utilizata indiferent de conditiile meteo.

Cu toate ca sticla nu este cel mai special material, ea are o valoare estetica deosebita. Inchiderea cu sticla retractabila este usor de inclus in orice décor. Montarea unei inchideri cu geam glisant nu dureaza mult, activitatea comerciala nefiind intrerupta multe zile.

Dupa instalarea de inchidere cu geam la terasa cafenelei, angajatii nu vor avea dificultati in manipularea sistemului. Curatarea geamurilor este facila si inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla fidelizeaza clientii—un scop greu de atins pentru multi!

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Frunzele, vantul, ploaia pot sa va strice momentul de relaxare de pe terasa. In plus, ele pot deteriora inainte de vreme terasal. Inchiderea de sticla pentru terasa va oferi confort indiferent de vreme si va extinde si durabilitatea terasei. Lipsita de rama, inchidere de terasa cu sticla glisanta nu are limite care sa obtureze vizibilitatea la décor.

Usor de instalat si operat, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este mereu o investitie inspirata. Montam inchidere de terasa cu panouri de sticla cu putine elemente si fara rulmenti. Alunecarea este silentioasa si intretinerea este facila.

Amintim ca inchiderea de terasa cu geam glisant este usor de ajustat la forma si dimensiunile terasei. Instalam si inchidere de foisor cu sticla pentru extinderea utilizarii lui pe tot parcursul anului. Inchiderea cu geam glisant rezista in timp si prelungeste durata de viata a terasei. Contactati-ne pentru inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret avantajos.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Terasa poate capta atentia privitorilor si a musafirilor odata cu instalarea unei inchideri de terasa cu acoperis de sticla. Un acoperis de sticla produce un impact vizual puternic si creeaza impresia unui spatiu deschis total. Pentru un efect complet, puteti completa acoperisul de sticla cu un sistem glisant din sticla.

Va sugeram sa alegeti acoperisul din sticla cu forma inclinata, intrucat favorizeaza evacuarea rapida a apei pluviale si diminueaza riscul infiltratiilor. Sistemul include stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare ce nu lasa frunzele sa treaca.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Utilizati cat mai mult din spatiul balconului prin montarea unei inchideri de balcon cu sticla glisanta. Va sugeram sa instalati inchiderea de balcon cu geam glisant. Ea ajuta la eliberarea unei zone mari atunci cand deschideti suprafata vitrata.

Puteti gasi potrivita pentru balconul dvs inchiderea de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare. Ele vor reduce spatiul de depozitare a canalelor si spatiul obtinut este mai mare. Modurile de utilizare a spatiului vor fi variate.

Va propunem inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru a proteja balconul de elementele naturale si zgomotul stradal. In plus, inchidere de balcon in sticla nu altereaza aspectul fatadei datorita profilului discret.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica datorita numeroaselor beneficii. O inchidere de balcon cu geam pliabil presupune glisarea panourilor si descoperirea intregii suprafete, pentru vizibilitate totala la panorama.

Chiar daca aveti spatii cu forme unghiulare, cu colturi sau arcade, se pot folosi panouri de sticla pliabila ce sunt usor de manevrat. Panourile se deplaseaza facil si silentios, intr-o parte laterala a balconului, oferind spatiul generos dorit cand sistemul nu este inchis.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchiderea de sticla securizata protejeaza de zgomotul stradal, vant, praf, etc. Ea este usor de folosit si nu blocheaza privelistea. Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisante este o aditie eleganta la orice proprietat. Se poate folosi sticla securizata de 10mm, iar profilele de aluminiu pot avea orice culoare. Inchiderea de baclon cu sticla securizata vine cu garnitura siliconica transparenta si are un profil subtil.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Pentru cei interesati de un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret atragator, va oferim diverse modele de sisteme adaptabile pentru diverse terase. Cu un sistem de inchidere din sticla puteti opri elementele naturale fara a altera fatada cladirii.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Va oferim sisteme de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa cu vedere panoramica spre priveliste cand sunt inchise. Daca sunt deschise partial sau complet, va veti putea bucura de un spatiu deschis si aerisit. Sistemele pot avea deschidere unilaterala sau bilaterala.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Panourile de sticla ale acestui sistem sunt actionate in sus sau in jos prin telecomanda. Sistemul este compus din doua parti de sticla operate exclusiv electronic. Sistemul de inchidere de terasa cu sticla ghilotina la forma si dimensiunile terasei.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla rabatabila este alcatuita din foi de sticla securizata mobile de 8 sau 10 mm si profile din aluminiu. Acestea din urma pot avea culori diverse si nu se deformeaza. Sistemul nu are rame intermediare, devenind elegant si eficient pentru confort. Este un sistem aparte, care se deschide in ambele sensuri.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram