Solicită ofertă: 
0759 891 888
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Dumbraveni

Inchidere cu Sticla
/
Judet Sibiu
/
Dumbraveni
/
SC PRISMA GLASS CRYSTAL SRL
Inchidere cu sticla Dumbraveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Dumbraveni.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Vremurile in care terasa putea fi folosita doar in zilele insorite au trecut. Astazi, puteti apela la inchiderea cu sticla retractabila pentru a proteja terasa de elementele naturale. Instalam inchidere cu sticla glisanta pentru terase, balcoane, foisoare la preturi competitive.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Fidelizarea clientelei este una dintre provocarile proprietarilor de restaurante si cafenele. Daca extindera spatiului de servire la exterior atrage clientii pe vreme frumoasa, instalarea de inchidere de sticla ii va aduce pe terasa dvs chiar si pe vreme mohorata. Cand cautati moduri eficiente de fidelizare a clientilor, inchiderea cu geam glisant este unul eficient.

Atunci cand vremea este placuta, cei mai multi clienti aleg terasele. Insa, daca ele au inchidere cu sticla, vor fi alese de clienti indiferent de vreme.

Inchiderea de terasa cu sticla protejeaza impotriva elementelor naturale, a zgomotului si creeaza o atmosfera placuta. Dupa inchiderea cu sticla a terasei, clientii vor putea savura o limonada vara sau un ceai fierbinte iarna.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchiderea de sticla pentru terasa aduce numeroase avantaje, dar cel mai semnificativ este cel al protectiei de elementele naturale. Daca sunteti in cautarea unei solutii de protejare a terasei, usor de in integrat in décor si de folosit, inchiderea de terasa cu sticla glisanta este una dintre cele mai elegante alegeri. Folositi foisorul din gradina tot anul prin instalarea unui foisor cu sticla.

Fata de alte materiale care protejeaza dar obtureaza vizibilitatea, sticla este transparenta si nu impune limite evidente. Inchiderea de terasa cu panouri de sticla creeaza impresia unui spatiu deschis. Mai mult, soarele patrunde pe terasa si dupa instalarea de inchidere de terasa cu geam glisant.

Folosim foaie de sticla securizata groasa de 8 sau 10mm pentru inchiderea de terasa cu sticla. Alegeti inchiderea terasa cu sticla glisanta la pret atractiv.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Acoperirea teraselor se poate realiza prin diverse metoda, insa inchiderea cu sticla pentru terase reprezinta una dintre cele mai elegante si moderne optiuni. Va propunem un sistem de inchidere compus dintr-un acoperis fix din sticla securizata cu sau fara pereti laterali, realizati din sticla fixa sau glisanta.

Un acoperis din sticla va schimba total aerul pe terasa, permitandu-va sa admirati cerul instelat intr-o noapte de vara. Utilizam stalpi de sustinere si jgheab cu sistem inclus pentru a scurge apa de pe acoperi. Acoperisul din sticla este fabricat cu sticla laminate sau securizata, putand sustine incarcari mari de zapada.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Tot mai multi proprietari aleg inchiderea de balcon cu sticla glisanta, beneficiul protectiei de elementele naturale fiind principalul motiv in acest sens. La inchiderea de balcon cu geam glisant geamurile sunt mobile—un alt motiv pentru achizitie. Plierea este realizata prin operarea geamului culisant, intrucat mecanismul de glisare pentru sistemul de inchidere de balcon cu sticla nu include rame.

Inchiderea de balcon cu geamuri glisante nu va uza componentele prin frecare, nefiind un sistem bazat pe rulmenti. Cheltuielile de intretinere pentru o inchidere de balcon in sticla sunt mai mici decat cele cu mecanismele clasice. Instalam orice model de inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Atunci cand alegeti inchiderea de balcon cu sticla armonica, trebuie sa luati aminte la suprafata vitrata. Lumina solara va trece prin ferestre si va fi filtrata de sticla securizata, creand un mediu placut.

Daca optati pentru inchiderea de balcon cu geam pliabil, suprafata vitrata poate fi si de 90% din suprafata intreaga. Panourile de sticla pliabile constituie cele mai versatile si moderne metode de inchidere a spatiului balconului.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Va sugeram sa optati pentru inchiderea cu sticla securizata pentru terasa si balcon. Sticla securizata este un material cu rezistenta inalta la soc mecanic, datorita modului special de fabricare (ce echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei).

Inchiderea de terasa sticla securizata este preferata pentru case si constructiile de tip vila intrucat nu are profile verticale (toc) si nu modifica aspectul fatadei. O inchidere cu PVC, in schimb, ar influenta aspectul fatadei. Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta are foi din sticla independente ce gliseaza complet.

Atunci cand cautati un sistem usor de actionat si intretinut, inchiderea de balcon cu sticla securizata este o alegere moderna si durabila.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Montam sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret atractiv, conform preferintelor dvs. Va amintim ca cel mai bun sistem de inchidere din sticla pentru terasa dvs este cel realizat conform formei, dimensiunilor terasei, dar si bugetului dvs.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Terasele sunt spatii expuse vremii potrivnice, de aceea sistemele de inchidere cu sticla glisanta sunt solutii potrivite. Instalam sisteme de inchidere cu sticla glisanta cu dimensiune redusa in pragul inferior. Astfel, cand sistemul este in pozitie deschisa, terasa arata ca inainte de instalarea inchiderii de sticla.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistemul de inchidere terase cu sticla tip ghilotina este un mijloc excelent de inchidere a terasei si izolare a acesteia. El include ghidaje si caseta superioara fabricate din aluminiu extrudat. Actionarea este electrica, sistemul venind cu motor si telecomanda.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchiderea cu sticla pliabila/armonica este alcatuita din mai multe foi din sticla pliabile. Prima foaie de sticla are sistem de prindere, deschizandu-se obisnuit. Celelalte foi se pliaza pe rand. Puteti deshide oricate foi doriti pentru a ventila spatiul terasei. Sistemele de inchidere cu sticla rabatabila sunt versatile, fiind folosite si la separarea spatiilor la interior.


Cere oferta
0759 891 888
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram