Solicită ofertă: 
0724 392 131
inchideri cu sticla

Inchidere cu Sticla Beius

Inchidere cu sticla Beius reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inchidere cu sticla Beius.
inchidere sticla glisanta securizata pentru terase foisoare balcoane terase restaurant cafenea hotel horeca
cere oferta

Nu ezitati sa extindeti perioada de folosire a terasei pe tot parcursul anului cu o inchidere cu sticla glisanta. Montam inchidere cu sticla retractabila pentru a folosi foisorul, terasa, balconul 365 de zile pe an.

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Inchidere terasa restaurant sau cafenea cu sticla glisanta

Proprietarii de cafenele si restaurante cu terase stiu ca acestea atrag clientii mai ales vara. Pentru a folosi terasa tot anul, inchiderea cu sticla de terasa va proteja si atrage clientii.

Chiar daca sticla nu este un material complex, produce un impact vizual puternic. O inchidere cu sticla retractabila se imbina usor cu decorul. Procesul instalarii unei inchideri cu geam glisant decurge repede, fara a afecta activitatea dvs.

Dupa instalarea unei inchideri cu geam la terasa cafenelei dvs, angajatii vor putea opera sistemul de inchidere rapid si silentios, fara a deranja clientii aflati pe terasa. Curatarea geamurilor se face facil, iar inchiderea de terasa pentru cafenea sau restaurant cu sticla glisanta va atrage clientii, indiferent de vremea de afara.

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

Inchidere terasa si foisor cu sticla glisanta

terasa este frecvent expusa vantului, frunzelor, ploii si altor elemente naturale. Cu o inchidere de sticla pentru terasa veti putea proteja acest spatiu, dar va veti bucura si de o vedere panoramica neintrerupta, intrucat aceasta vine fara rama.

Instalarea unei inchideri de terasa cu sticla glisanta este facila, greutatea ferestrelor fiind pe sina de jos. Montam inchidere de terasa cu panouri de sticla fara rulmenti si putine componente, astfel ca alunecarea este silentioasa.

Trebuie sa mentionam ca inchiderea de terasa cu geam glisant poate fi adaptata la orice tip de terasa. Va propunem si inchidere de foisor cu sticla pentru a va bucura de spatiul foisorului tot anul. Durabila, inchiderea cu geam glisant este alegerea potrivita pentru protejarea terasei. Montam modele variate de inchidere de terasa cu sticla glisanta la pret convenabil.

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Inchidere terasa cu acoperis din sticla

Daca vreti ca terasa sa devina centrul de interes in curtea dvs, considerati instalarea unei inchideri de terasa cu acoperis din sticla. Un acoperis din sticla va va permite sa admirati noaptea cerul instelat. Pentru a dinamiza complet spatiul terasei, optati sa adaugati un sistem glisant din sticla pentru aceasta.

Puteti decide pentru acoperisul din sticla cu forma inclinata pentru facilitatea evacuarii rapide a apei pluviale. Riscul de infiltratii este mic. In plus, sistemul propus vine cu stalpi de sustinere si jgheaburi cu gratare care opresc frunzele sa intre si sa blocheze canalul de evacuare.

Inchidere balcon cu sticla glisanta

Inchidere balcon cu sticla glisanta

profitati la maxim de spatiul balconului, indiferent de vreme, si instalati o inchidere de balcon cu sticla glisanta. Daca doriti sa eliberati o zona cat mai mare cand deschideti suprafata vitrata, optati pentru inchiderea de balcon cu geam glisant.

Puteti selecta o inchidere de balcon cu geamuri glisante cu 4 cai de rulare care diminueaza spatiul de depozitare a canalelor. Cu acest sistem de inchidere de balcon cu sticla, spatiul castigat este mai mare si poate fi utilizat in diverse moduri.

Va propunem inchidere de balcon cu sticla la pret competitiv pentru a proteja balconul de elementele naturale si zgomotul stradal. In plus, inchidere de balcon in sticla nu altereaza aspectul fatadei datorita profilului discret.

Inchidere balcon cu sticla armonica/geam pliabil

Inchiderea de balcon cu sticla armonica are multiple avantaje, cel al protectiei de elementele naturale fiind cel mai evident. La inchiderea de balcon cu geam pliabil, panourile sunt glisate si suprafata se descopera total, oferind vizibilitate spre priveliste.

Panourile de sticla pliabila se pot adapta la terase de diverse forme: cu colturi sau arcade, cu forme unghiulare, etc. Ele sunt usor de operat si se desplaseaza usor si silentios in partea latereala a balconului. Cand sistemul nu este inchis, spatiul castigat este generos.

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inchidere terasa si balcon cu sticla securizata

Inca va mai ganditi daca sa instalati o inchidere de sticla securizata sau nu, va reamintim cateva dintre avantajale aduse: protectia de zgomot stradal, vant, ploaie, praf, etc. In plus, inchiderea de terasa cu sticla securizata este usor de folosit si nu blocheaza vizibilitatea spre décor.

Inchiderea de balcon cu sticla securizata glisanta este eleganta si moderna. Se pot utiliza profile din aluminiu in diverse culori si sticla securizata de 10mm. In plus, inchiderea de balcon cu sticla securizata nu altereaza fatada cladirii. Ea are garniture siliconica transparenta si nu prezinta profile de aluminiu pe verticala.

Sisteme de inchidere terasa cu sticla

Daca doriti un sistem de inchidere de terasa cu sticla la pret convenabil, va oferim diverse modele usor de ajustat la forma si dimensiunile terasei dvs. Protejati terasa de vant, ploaie, frunze cu un sistem de inchidere din sticla ce nu altereaza aspectul casei sau vilei dvs.

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Sistem inchidere terase cu sticla glisanta/culisanta

Ganditi-vadaca sistemele de inchidere cu sticla glisanta pentru terasa sunt optiuni adecvate pentru dvs. Cand sunt inchise, aceste sisteme ofera vedere panoramica spre décor. Atunci cand sunt deschise sau complet, terasa devine un spatiu liber si aerisit. Va propunem deschideri uniltarale sau bilaterale.

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

Sistem inchidere terase cu sticla tip ghilotina

In cadrul acestui sistem, o telecomanda va ajuta sa ridicati sau sa coborati electronic panourile de sticla. Sistemul are doua parti de sticla actionabile datorita sistemului electronic. Este posibila ajustarea sistemului de inchidere de terasa cu sticla tip ghilotina la terase diverse.

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Sistem inchidere terase cu sticla pliabila/armonica

Inchidere cu sticla rabatabila include profile din aluminiu (diverse culori si rezistente la deformare) si foi de sticla securizata (de 8 sau 10mm). Sistemul este elegant si discret, nefiind prezente rame intermediare. Sistemul poate fi deschis in ambele sensuri.


Cere oferta
0724 392 131
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    inchideri cu sticla
    Inchidere sticla • Inchidere terasa cu sticla • Inchidere balcon cu sticla • Inchidere cu sticla glisanta culisanta • Inchidere sticla tip ghilotina • Inchidere sticla armonica geam pliabil • Inchidere terasa cu sticla securizata
    © 2022-2024 - inchiderecusticla.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram